Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 46 30.1%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 86 56.2%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 15 9.8%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.6%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    153
Reis Zoro'nun soyu ana tarafından Ryumaya bağlanıyor yazmışsın ben de sana Zoro'nun ana tarafından soyu bile bilinmiyor(anası terra soyu yok) yazmışım. Zoro'nun baba tarafından soyu da Ryuma'ya bağlansa Shitmotsuki olur niye Roronoa olmuş ?

Bilmediğin şeyler üzerinde yorum yapma luk luk böyle rezil rüsva olursun işte xD
Ana tarafındandı galiba demişim neyini anlamıyorsun? Galiba demek ne demek?Bi tarafını kabul etmedin işte ne kıvırıyorsun?

Yav sen sarhoş musun?Zamanında tartıştık sana Ryuma soyundan geliyor dedik sen ya ana tarafını ya baba tarafını kabul etmiyordun hatırlamıyorum hangisinin soyundan kimin geldiğini gidip bakmak lazım ama soyu bi taraftan Ryumaya bağlanıyordu.
Babaannesi Ryuma'nın direk soyundan. Yani Zoro'nun Babasının annesi direk Ryuma soyundan. Bu Wano'da gördüğümüz Zoro'ya benzeyen adam Zoro'nun Babasının Dayısı yani.:D

Direk Ryuma'nın genlerini almış. Göz detayı bile aynı. Joyboy Luffy benzerliği neyse Ryuma Zoro'da o. O yüzden Luffy de Joyboy'un soyundan çıkabilir belki.:D

Yalnız şıp demiş burnundan düşmüş Ryuma'nın Zoro.:D

Ana tarafındandı galiba demişim neyini anlamıyorsun? Galiba demek ne demek?Bi tarafını kabul etmedin işte ne kıvırıyorsun?
Olmayan şeyin neyini kabul edeyin kardeşim.

Bir soy bağı ya ana tarafından olur ya baba tarafından.

Zoro'nun anasının soy ismi bilinmiyor
Zoro'nun babasının soy ismi Roronoa

Bana bu adamın ana yada baba tarafından nasıl shimotsuki olduğunu anlatır mısın ?

Olmayan şeyin neyini kabul edeyin kardeşim.

Bir soy bağı ya ana tarafından olur ya baba tarafından.

Zoro'nun anasının soy ismi bilinmiyor
Zoro'nun babasının soy ismi Roronoa

Bana bu adamın ana yada baba tarafından nasıl shimotsuki olduğunu anlatır mısın ?
Zoro'nun babaannesi kim bay çok bilmiş?

Babaannesi Ryuma'nın direk soyundan. Yani Zoro'nun Babasının annesi direk Ryuma soyundan. Bu Wano'da gördüğümüz Zoro'ya benzeyen adam Zoro'nun Babasının Dayısı yani.:D

Direk Ryuma'nın genlerini almış. Göz detayı bile aynı. Joyboy Luffy benzerliği neyse Ryuma Zoro'da o. O yüzden Luffy de Joyboy'un soyundan çıkabilir belki.:D

Zoro'nun babaannesi kim bay çok bilmiş?
Soy nedir kan bağı nedir bilmiyorsunuz Reisler gerçekten ilginç bir cahillik

Zoro'nun nenesi shimotsuki diyorsunuz oradan soylu yapıyorsunuz ana tarafından, ben size anasının öz direkt kendi anasının soyu bile yok diyorum hala yazmaya yüzünüz var hayret xD

Yav işine gelmiyor kabul etmemek için adama sorsan kendi babaannesini kabul etmeyecek sırf kabul etmemek için o derece yani :hhh:

Kaidou dövecek demedim zaten. Luffy çöptü o zamanlar, normal şartlarda Mihawk’ın osuruğu yetiyordu. Çok abartmayın da, çok yermeyin de. Vista, Luffy, Buggy vs. ile kıyas kabul etmez bu adam. Shanks’la falan kıyaslarsın.
Sana şöyle söyliyim marineford arcında top tierleri gördük işlevleriyle

Shanks geldi savaşı ve akainuyu durdurdu

Wb teach+akainu+2 dev indirdi

Akainu wb+16 kumandanla savaştı ace i öldürdü

Sengoku 2 meyveli teach+ekibini dövüyordu

Garp marcoyu tek yumrukla betona çakmıştı

Kizaru wb+marco ile savaştı

Kuzan wb ile savaştı jozuyu yendi

Mihawka bak bide

1-slash attı wb ye jozu engelledi
2-luffye daldı vista durdurdu
3-shanks savaşa geldi geri bastı
4-crocodıle geldi mihawkı durdurdu

Yani diğer top tierlere bakınca komutanlara bişekilde üstün gelebiliyorlar en azından yada top tier top tierle eşleşiyor mihawksa ne komutan yeniyor yenmeyi geç çizik atamıyor

Şimdi bu adamın başarımı yok statementsi wss diye shanksla denkmi alıcaz yani yanlış olur bence şuanlık

Soy nedir kan bağı nedir bilmiyorsunuz Reisler gerçekten ilginç bir cahillik

Zoro'nun nenesi shimotsuki diyorsunuz oradan soylu yapıyorsunuz ana tarafından, ben size anasının öz direkt kendi anasının soyu bile yok diyorum hala yazmaya yüzünüz var hayret xD
Senin babaannenle kan bağın yok mu?

Senin babaannenle kan bağın yok mu?
Reis ben Zoro'nun ryuma ile kan bağı yok mu yazmışım ?

Soy bağı yok, adam soylu değil diyorum neyini anlamıyonuz yav hahaha 50 kere yaptığımız tartışma, adama nenesi soylu diyorsunuz, ana tarafına vuruyorsunuz adamın soylu olmasını halbuki kendi öz annesinin seride soy ismi yok.

Bu kadar zorlamanızın sebebi ne ? Zoro soylu değil. Ne babası soylu ne anası.

Son düzenleme:
Reis ben Zoro'nun ryuma ile kan bağı yok mu yazmışım ?

Soy bayı yok, adam soylu değil diyorum neyini anlamıyonuz yav hahaha 50 kere yaptığımız tartışma adama nenesi soylu diyorsunuz ana tarafına vuruyorsunuz adamın kendi öz anasının soyu yok seride.

Bu kadar zorlamanızın sebebi ne ? Zoro soylu değil. Ne babası soylu ne anası.
Yav şimdi döndü soylu değil muhabbetine la komple soylu üst taraf ama ne hikmetse Roronoa Arashi olunca bir anda soysuz oluyor bu soy ağacı ne garip ahahshshdjdkfjsjkdfkp Beni bağlamaz soyu Ryumaya dayanıyor mu dayanmıyor mu? Shimotsukiler soylu mu değil mi? Adamlara Kaido çökmese göç etmese illa bir yerden daimyoluk falan olurdu belkide bilemeyiz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık