Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 44 29.1%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 86 57.0%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 15 9.9%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 4 2.6%
  • Olmamış

Kullanılan: 2 1.3%

• Kullanılan toplam oy
    151
Zoro'nun anasının ismi bile belli değil Reis, yine onepiece okumadan sallamışsın xD
Sana zamanında ağaç kökünü komple attık kim nerden nereye geliyor diye.Kimin kızı kimin torunu kimin eşi olduğu nereden geldiği belli.Canım sıkılırsa uğraşmak istersem tekrar çıkartırız seceresini.

Annesinin ismi Terra.Oda Zoro'nun aile tablosunu açıkladı.
Sana zamanında ağaç kökünü komple attık kim nerden nereye geliyor diye.Kimin kızı kimin torunu kimin eşi olduğu nereden geldiği belli.Canım sıkılırsa uğraşmak istersem tekrar çıkartırız seceresini.
İstediğin kadar tekrar at çiz, yaz bakalım annesinin soy ismini.

@sinsikurt soydan bahsediyoruz kardeşim Zoro'nun annesinin soy ismi bile bilinmiyor adam gelmiş ana tarafından soylu yazıyor bana xD

İstesin istesin bana Zoro'nun annesinin soy ismini yaz.

Sıçtın sıvamaya geç de izleyelim seni keyifle xD
Yav sen sarhoş musun?Zamanında tartıştık sana Ryuma soyundan geliyor dedik sen ya ana tarafını ya baba tarafını kabul etmiyordun hatırlamıyorum hangisinin soyundan kimin geldiğini gidip bakmak lazım ama soyu bi taraftan Ryumaya bağlanıyordu.

Yav sen sarhoş musun?Zamanında tartıştık sana Ryuma soyundan geliyor dedik sen ya ana tarafını ya baba tarafını kabul etmiyordun hatırlamıyorum hangisinin soyundan kimin geldiğini gidip bakmak lazım ama soyu bi taraftan Ryumaya bağlanıyordu.
Reis Zoro'nun soyu ana tarafından Ryumaya bağlanıyor yazmışsın ben de sana Zoro'nun ana tarafından soyu bile bilinmiyor(anası terra soyu yok) yazmışım. Zoro'nun baba tarafından soyu da Ryuma'ya bağlansa Shitmotsuki olur niye Roronoa olmuş ?

Bilmediğin şeyler üzerinde yorum yapma luk luk böyle rezil rüsva olursun işte xD

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık