O kılıcı kullanmış olabilir, bölümde 3 defa gösteriliyor kılıç, kılıcı saplamadan önce tam panel ayırmış kılıca.Bu imunun elindeki kılıç elbaftaki devasa kılıcın aynısı yav.Bir ilişiklik var mı acaba.
O kılıcı kullanmış olabilir, bölümde 3 defa gösteriliyor kılıç, kılıcı saplamadan önce tam panel ayırmış kılıca.Bu imunun elindeki kılıç elbaftaki devasa kılıcın aynısı yav.Bir ilişiklik var mı acaba.
Bence şu an Dragonda öyle bi güç olmayabilir ama İmuyu öğrendikten sonra antik silah veya Tanrı meyvelerinin birinin peşine düşmüş olabilir.Tabi bunu meyvesi olmadığını varsayarak diyorum.Ben Shanks ile Dragonu merak ediyorum acaba onlarda tanrısal bir güç var mı ? Yoksa onlarda bu seviyeler için zayıf kalacak.
Aklıma Bleach geldi. Orada da Espadalardan bir tek Ulquiorra 2. salınımı yapabiliyordu ve yazarken fark ettim ki bu salınım bizim Imu'ya aşırı benziyorTanrı meyvelerine sahip kullanıcılar şeytan meyvelerini iki kez uyandırabiliyor olabilir. Mesela ilk uyanış normal bizim bildiğimiz meyve uyanışı iken ikinci uyanışta şeytan meyvesinin şeytanıyla direkt anlaşma üzerine kurulu bir şey olabilir. Naruto’nun Kurama ile anlaşma yapması olarak düşünebilirsin bunu. Imu şeytan meyvesinin uyanışında etrafındaki bulutlarda gözler vardı. Bu gözler belki de meyvenin şeytanına aittir. Ve Imu’yu bu şeytan gözlüyordur.
Çok fazla teori üretilebilir bu konuda. Bakıp, göreceğiz.
Bu one piece İmu'nun umrunda değil galiba,Raftel'e gidelim One piece'i bulalım diyenlere karışmıyor ama Elbaf'a direkt geldi.Malum soru; Shanks’in hadi almaya gidelim dedigi One Piece nedir?
Hocam adam alevleriyle oluşturmuş kılıcıBu imunun elindeki kılıç elbaftaki devasa kılıcın aynısı yav.Bir ilişiklik var mı acaba.

Layık olayı var sadece meyveyi yiyen kullanabilir olayı var. Çünkü yıllardır meyveyi yemesi için kimseyi layık görmedi Ragnir. Bu dolaylı yoldan kendisini de layık kılınanın kullanması anlamına geliyor. Meyveyi yiyen Ragniri kullanır olayı. Ben böyle yorumluyorum acıkcası. Tabi ki Thor çekici ile birebir örtüşen bir durum yok. Bu tanrısal bir çekic sadece layık olan kaldırabilir. Burada ki layıklık kısmı farklı ama sonucta var.Ragniri kaldırmakta sorun yok ki. Thor'un Mjölnir çekicinin aksine layıklık söz konusu değil. Ragnir'in kendi iradesi var. Atıyorum Zoro tutarsa ve Ragnir zoroyu sevmezse Zoro'ya yıldırım atabilir. Ya da Usopp tutarsa ama büyüklüğünden dolayı kaldıracak gücü yoksa Usopp'un işini kolaylaştırmak için Usopp'un elinde kendi kendine havaya kalkabilir.
Ragnir burada daha çok Naruto'da Kisame'nin Samehada'sı gibi. Samehada da kendisine dokunan olduğunda hırçınlaşabiliyor, diken şeklinde tutanın eline zarar verebiliyordu ama Bee'nin çakrasını sevdiği için kendisini tutmasına izin vermişti. Luffy ile kanka oldu Ragnir zaten, kendisini kullanmasına izin verir.