Garling.Şuan serideki en güçlü gördüğümüz karakter kim?
Emeth (robot) diyebilir miyiz?
tek başına 5 gorsei ile kapıştı. Ana aleve sahip. ve tek kullanımlıkta olsa imdan bile güçlü bir hakiye sahip.
joyboy vs görmediğimiz için onu katmadım.
Garling.Şuan serideki en güçlü gördüğümüz karakter kim?
tek başına 5 gorsei ile kapıştı. Ana aleve sahip. ve tek kullanımlıkta olsa imdan bile güçlü bir hakiye sahip.
onu rocks haşamat etmişti. rocksu'da imu haşamat etti. Roger ve garp'da haşamat edilmiş rock'u haşamat etti. garling olamaz.Garling.
Gorosei ölü doğdu bizim tayfa yüzünden, iade-i itibar olmadığı sürece bunlar üzerinden en güçlü çıkarımı yapmak zor. Gücü kısılmamış Kaido 1v5 ezer geçer bunları. Gelecekte nasıl tasvir edildiklerine göre bakarız.Şuan serideki en güçlü gördüğümüz karakter kim?
Trollüyorum kardeşim. Biliyoruz Garling'in güçlü olmadığını.onu rocks haşamat etmişti. rocksu'da imu haşamat etti. Roger ve garp'da haşamat edilmiş rock'u haşamat etti. garling olamaz.

Ai büyük ihtimal.Parmaklara baksana, çarpılmış gibi tövbe bismillahYine AI değilse şöyle bir şey paylaşılmış.
![]()
Demek ki bu yüzden Rocks Harald'ı istiyordu.
Shanksi sayabilirim. Dediğin doğru bazen haki her şey oluyor seride sonra bir anda meyve güçleri her şey oluyor. Kim en güçlü kavramak zor. Eğer haki ise mevzu shanks’de gördüğümüz en güçlü karakter olabilirTrollüyorum kardeşim. Biliyoruz Garling'in güçlü olmadığını.
Söz konusu manga One Piece olduğu için "en güçlü" diyebileceğimiz biri yok.
Parça parça ele alalım;
1- Haki: JoyBoy'un hakisi ortaya çıktığında devler bunun Shanks'inkinden bir tık fazla olduğunu söylemişti. Eğer spoiler doğruysa Imu'nun hakisi de Joyboy'unkine denk veya bir tık küçüktür.
Bu durumda haki sıralaması şöyle olurdu;
Joyboy >= Imu > Shanks
2- Şeytan Meyvesi: Burada da henüz Blackbeard'in karanlık meyvesinin kapasitesini bilemiyoruz. Eğer Imu şeytan meyvesi yediyse Blackbeard bariz şekilde onun meyve gücüne / şeytani gücüne baskın gelecektir. Nika ise hayal edebildiği her şeyi gerçeğe dönüştürdüğü için potansiyel olarak en sınırsız meyve. Ama bölgesel olarak yok etme işinde Loki ve yine Blackbeard Gura Gura var. Yani işin içine meyve girerse Blackbeard ve Nika başı çekiyor, Imu'ya baskın çıkıyor.
3- Saf Güç: Burada da antik devlerin rakibi yok. Loki burada mesela diğerlerinden daha fazla saf/kas gücüne sahip.
Şimdi bütün bunların ortalamasını alırsak en güçlü kimdir dersek?
Hem Nika meyvesi hem de absürt seviyedeki hakisinden dolayı Joyboy en güçlüdür.
Yine tekrar söyleyim, Blackbeard buradaki en büyük bilinmez karakter. Hakisi eğer en azından Shanks kadar güçlüyse bu adam meyveleriyle birlikte Joyboy'u ve Imu'yu da geçmiş olabilir. Sadece plana göre gittiği için gerekmedikçe hiçbir kavgaya girmiyor, kaçıyor. Ama kişisel görüşüm, Imu'yu indirecek karakter Blackbeard olacak.![]()
Punk hazarddaki donmuş devler akla geldi.Bunları demekki ragnir dondurmuş.Yoksa kuzan meyve gücüyle çoktan çözerdi.Demek ki buztan üstün buz var.