Şöyle bir muhabbet var
Oda son bölümü bir sandığa koyup denize atmış

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum da
Bundan haberi olan var mı?

Bir de her bölüm Dragon bir yerlerden geliyor. Bir şey yaptığı yok, keyif çatıyor. Bir kaç keresi olur oda devrim yapıyormuş gibi görünür. Her şeyi sonradan öğrenir, Saboya felan kitler dndjjxxjxYalnız seriye bilmem kaçıncı bölüm eklenmiş İmu'nun gücünü yeteneklerini neredeyse tipini göreceğiz, 60-70. bölümde gözüken Dragon'un bildiğimiz tek şeyi Luffy'nin babası olması. Tam bir fikir adamı.

Nika.Şuan serideki en güçlü gördüğümüz karakter kim?
Emeth (robot) diyebilir miyiz?
tek başına 5 gorsei ile kapıştı. Ana aleve sahip. ve tek kullanımlıkta olsa imdan bile güçlü bir hakiye sahip.
joyboy vs görmediğimiz için onu katmadım.
O haki Joyboy'un hakisiydi.Şuan serideki en güçlü gördüğümüz karakter kim?
Emeth (robot) diyebilir miyiz?
tek başına 5 gorsei ile kapıştı. Ana aleve sahip. ve tek kullanımlıkta olsa imdan bile güçlü bir hakiye sahip.
joyboy vs görmediğimiz için onu katmadım.
şuan Nika bu kadar güçlü değil. Gorseilere karşı hiçbir şey yapamadı. Bezer şekilde dev adasında da hiç etkili olamadı.

Joyboy hakisine sahip olsada kendisine ait istediği zaman kullanabileceği bir silah. Dolaylı yoldan joyboy bu hakiye sahipse o zaman en güçlünün o olması gerekir katılıyorum. ama joyboyu henüz görmediğimizden onu saymadım. o yüzden gördüğümüz karakterlerden dedim.O haki Joyboy'un hakisiydi.