Ben inandımBugünü atlatırsak yarın gelecek Spoiler:
- Loki, Luffy'e o şeyi kendisinin korkutup kaçırdığını söylüyor, Luffy de "sen öyle san benim yumruklarımla parçalandı" diyor ve tartışıyorlar.
- Jimbei yangın olan farklı bir yere gidip oraya da su fışkırtıp yangını söndürüyor.
- Vegapunk Dragon ile iletişime geçip, "Daha ne bekliyorsun, kutsal şovalyeler de harekete geçti. Şu an senin harekete geçmen için tüm kriterler sağlandı." diyor.
- Dragon "...." diyor.
- Zoro ile Sanji yine kavga ediyor ve Nami ikisini birden dövüyor.
- Haftaya ara var.
hele Jinbeile alakalı bölüm fixis menü gibi birşey. 
Gerçek bedeninin bu olması mümkün gözükmüyor. O kara çarşafın içindekinin 3-5 katı bir şey bu, Oda yine boyutlarda sıçmış olabilir. Form değiştiriyor da olabilü. Gerçek bedeni ve yüzünü ileride görürüz. Aklıma boyuna FMA serisi geliyor.
Işık hızında da ölür reis.Loki ile Luffy ışık hızında tenis oynarlar artık.Işık hızında gelir reis.
![]()
Reis ağır konuşmuşDragon "...." diyor
Biz dedik bunları, Garling içeriden çökertecek hükümeti. Devrimcinin hası bu adam. Zayıfların acı çekmesine bile dayanamayıp kendi elleriyle yok ediyor zayıfları. Merhametli.Imuyu da paketleyecek reis. Son villian kim olur sorusunda bahsimi sana yatırıyorum.
arka planda garlingImuyu da paketleyecek reis. Son villian kim olur sorusunda bahsimi sana yatırıyorum.