Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179 Spoiler Yorumları

IMU kanatlı boynuzlu birşey ise, şimdiye kadar neden hiç görünüşünde dikkat çekmesi bunlar. Form değiştirebiliyor o zaman diye düşünüyorum. Yada burda lunarian birinin bedenini ele geçirip geldi.
 
IMU kanatlı boynuzlu birşey ise, şimdiye kadar neden hiç görünüşünde dikkat çekmesi bunlar. Form değiştirebiliyor o zaman diye düşünüyorum. Yada burda lunarian birinin bedenini ele geçirip geldi.
Varlıklarla kendi istekleri dışında sözleşmeler imzalayabiliyor. Başkalarının ruhlarını ele geçirip, istediği zaman onların formlarına bürünüyor olabilir.
 
Hükümetin iç yapısını ve 20 aileyi detaylı bilseydik yorum yapmak kolay olurdu. Bunların hepsi raftel’in konusu şimdilik. Belkide nerona ailesinin özelliğinden dolayı imu bu hale gelebildi. Meyve + ırk güçleri gibi duruyor. Yediği veyve veya ırkından dolayı diğer ırkların güçlerini almış olabilir karasakal gibi. Ya da vegapunk benzeri kişilerin deneysel çalışmalarıyla bu hale geldi ancak yine kendi ailesine ait özellik bunu sağlamış olabilir.

Yazılanlar ve beklentiye göre lunarian + ( muhtemel başka ırkların gücü) + gorosei mührü ( çok daha güçlüsü) + vücudu güçlendiren başka şeyler + ölümsüzlük + dönüşüm + saçma bir meyve gücü + kitap benzeri şey ile güçlü silahlar + çok sağlam haki + ek özellikler
Bu saçma sapan güç ile nasıl başa çıkılacağını kestirmek zor eleman ayaklı yenilmez gibi. İstediğin kadar güçlü ol etki etmez belki. Zamanın joyboy’u nasıl kapıştı bununla acaba. Sadece egghead’de joyboy hakisi salındığında gorosei’nin dönüşüme etkisi oldu ve imu ciddi tepki verdi. Belki o seviyede hakiye sahip olursa luffy, karşılık verebilir. loki’de boş değil ama mevcut haliyle şimdilik zor.
 
Oda piyasayı yoklayacak bence , insanlarin tepkisini ölçecek bakti insanlar begenmedi en kötü ihtimal 1 nisan diyip gecistirecek bence.
 
Şuan düşünüyorumda lunarianlar alevi kontrol edebiliyor, imu ana alevini / mother flame alıp gittiyse falan sağlam sıkıntı yaşanır. Belkide bu da imu nun gerçek bedeni değildir lakin insan veya baska bir canlıya göre avantajli olunduğu gerçek lunarianların. Biyolojik olarak zincirin en tepsinde lunarianlar var gibi , king çok ima etmişti , ortalama lunarian ortalama antik devden güçlü ise zaten imu bu bedeni tercih etmiste olabilir kendisin değilse. Sonucta bedavadan ateş gücü , dayanıklılık gücü , uçma gücü vs. Geliyor. Üstüne şeytanlaştıkları meyvesi ekle direk top tier level , hakiside varsa en tepedeki olması kaçinilmaz oluyo gibi.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık