Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

    Kullanılan: 121 71.6%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

    Kullanılan: 33 19.5%
  • Hayal kırıklığı

    Kullanılan: 15 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    169
Artık karasakalın bence seride olmasının bir anlamı yok. Elbaf’tan sonra karasakal defteri de dürülmeli bence. Çünkü imu artık adım attıysa olaya nika ve lokiye karşı bizzat dövüşmeyi tercih edecek kadar güçlü görüyorsa teach’in bir anlamı kalmadı.
 
Karasakal yardım almasına rağmen law ı bile ele geçiremedi.İlerleyen dönemde onu tekrar göreceksek Oda sağlam bir havadan power up vermeli.Güncel hali baya ezik.
 
Imu muhtemelen avatarla saldırdığı için pek hasar almıyordu.Ancak şuan hakisi daha güçlü olsada artık bizzat hasar alacak.Bu ark Imu aradan çıkartılırsa şaşırmayın.Çünkü daha teach, akainu, ve mihawk var.Buna kaido gibi 60 bölüm çizmeyecek.Yanılıyorda olabilirim.
 
Meyvelerin insanların hayalleriyle oluştuğunu söylediler, Luffynin meyvesi de mantık sınırlarına takılmadan tüm hayalleri gerçekleştirmek. Yani mantığı şöyle anlatayım
hayal gücü = meyveleri yaratan güç
luffynin meyvesi = hayal gücü
Bu bağlamda Luffynin gücü meyveleri yaratan güçle eşit. Toonforce diye bir güç yok bu okuyucunun taktıgı bir isim. Luffynin zihni çizgifilm gibi çalıştığı için meyve bu şekilde tepki veriyor, tema olarak toonforce evet ama meyvenin olayı bu değil Luffy böyle kullandığı için böyle oluyor. Zaten karakterin kendisi de böyle, bütün insanlara hayallerini gerçekleştirmeyi öğütlüyor kendi tayfasındaki tüm insanların da hayallerini gerçekleştirmelerini sağlayacak. Muhtemelen şu tüm tayfanın güldüğü ama bize gösterilmeyen "luffynin hayali" de "herkesin hayallerini gerçekleştirmek/gerçekleştirmesini istiyorum" tarzı bişeydir.

Yani bir güç sıralaması yok arkadaşlar. Ne Loki ne Imu ne başka bir karakterin meyvesi Nikadan üstün olamaz. Karşısındaki insanın meyve güçlerini bile değiştirebilir mesela Akainunun güçlerinin magma yerine su olduğunu hayal etse fırlattığı magmalar suya dönüşür. Konu farkındalıkla alakalı. Luffy gücünün farkında değil tanımlamasını bile düzgün yapamıyor. Gücü sınırsız, farkındalığı sınırlı.
 
Artık karasakalın bence seride olmasının bir anlamı yok. Elbaf’tan sonra karasakal defteri de dürülmeli bence. Çünkü imu artık adım attıysa olaya nika ve lokiye karşı bizzat dövüşmeyi tercih edecek kadar güçlü görüyorsa teach’in bir anlamı kalmadı.
Teach Davy Jonesun reenkarnasyonu. Imu bu bölümde yaptıgı flashbackle bunu ıspatlıyor. Davy Jones geçmişte ne kadar önemliyse Karasakalda o kadar da önemli. Imu ve JoyBoyla birlikte hikayenin en kilit karakterlerinden.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık