Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 115 70.6%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 33 20.2%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    163
Nika’ya güven gerekirse sazı yine eline alır olayı Luffy’e bırakmaz.Meyve o kadar kaçmış durmuş bugün için yeni skiller açacaktır Imu karşısında.
Loki'nin meyvesinin ve kullandığı buz günün skillerini gördün. Luffy'nin böyle bir gücü var mı? Loki yıldırımıyla birlikte ragnir ile birlikte bir vurdu Kutsal Şövalye olmuş Harald'ı öldürdü.

Bir vurdu Imu'yu dondurdu. Garp Roger WB Xebec BM Kaido'nun yapamadığını yaptı. Luffy hala daha lastik ile gerip yumruk atıyor. Yani onmca laf konuşuyonuz ama altı yok.

Nika ve Nidhogg bir araya gelir gelmez Mu çıktı ininden; Shanks bunu planladı muhtemelen ve Şövalyelerin Elbaf'a gelişine de o ön ayak olmuştur. Shanks savaşa 3. bir taraf olarak dahil olabilir.

Loki'nin meyvesinin ve kullandığı buz günün skillerini gördün. Luffy'nin böyle bir gücü var mı? Loki yıldırımıyla birlikte ragnir ile birlikte bir vurdu Kutsal Şövalye olmuş Harald'ı öldürdü.

Bir vurdu Imu'yu dondurdu. Garp Roger WB Xebec BM Kaido'nun yapamadığını yaptı. Luffy hala daha lastik ile gerip yumruk atıyor. Yani onmca laf konuşuyonuz ama altı yok.
Luffy’nin meyve hepsinden iyi elinin altında tanrı meyvesi var.O da dev forma geçip öyle King Kong Gun atsın Kaido indirdiği saldırıyı kullansın.Ama kullanamıyor çünkü bunlar geçici şeyler bir kere yaptı gerisi yok çünkü bilgisi yok daha yediği meyveyi lastik sanıyor. Kendini bilmeyen adam potansiyeline ulaşamaz.Loki’ye bakıp feyz alsın Loki meyveyi yemiş akabinde zincire vurmuşlar yattığı yerden çekici de meyveyi de yalamış yutmuş.Bizimki de benim özgür halim g5 bu diye kendini kandırsın. :D

Luffy’nin meyve hepsinden iyi elinin altında tanrı meyvesi var.O da dev forma geçip öyle King Kong Gun atsın Kaido indirdiği saldırıyı kullansın.Ama kullanamıyor çünkü bunlar geçici şeyler bir kere yaptı gerisi yok çünkü bilgisi yok daha yediği meyveyi lastik sanıyor. Kendini bilmeyen adam potansiyeline ulaşamaz.Loki’ye bakıp feyz alsın Loki meyveyi yemiş akabinde zincire vurmuşlar yattığı yerden çekici de meyveyi de yalamış yutmuş.Bizimki de benim özgür halim g5 bu diye kendini kandırsın. :D
Halamın ... muhabbeti yapıyon Emre. Ve çok da saçma şeyler söylüyon. Bleach değil bu seri oradaki felsefeyi burada isliyon ama bir alt yapısı yok yani.

Ortada olan şeyler var. Yarın bir gün Luffy'nin öyle bir skili ortaya çıkar ateş çıkarır yakar eritir yok eder tamam deriz. Şu an olmayan bir şeyden bahsediyon. Oysa Loki ve Ragnirin şekilleri ortada.

Halamın ... muhabbeti yapıyon Emre. Ve çok da saçma şeyler söylüyon. Bleach değil bu seri oradaki felsefeyi burada isliyon ama bir alt yapısı yok yani.

Ortada olan şeyler var. Yarın bir gün Luffy'nin öyle bir skili ortaya çıkar ateş çıkarır yakar eritir yok eder tamam deriz. Şu an olmayan bir şeyden bahsediyon. Oysa Loki ve Ragnirin şekilleri ortada.
Bleach ne alaka şimdi anlamadım başka seriden bahsetmedim benle tartışırken niye bleach ortaya atılıyor:bilmem: konu değiştirmek için mi bilmiyorum.

Var zaten şu an hali hazırda Nika'nın dev formu var.Önceki mesajda ondan bahsettim.Geçsin Luffy dev formuna aynı Loki gibi g4 formunu dev halinde yapsın yapıştırsın bir tane.Bak bakalım o zaman Loki’nin vuruşlarını hatırlayan çıkacak mı ? Luffy bunu yapamıyor çünkü meyvesini bilmiyor.Loki biliyor ne yemiş olduğunu efsanelerde geçen teknikleri.Luffy herkesin diline dolanmış Nika hikayelerine rağmen bilmiyor.Bu da onun ayıbı onun zayıflığı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık