Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 112 70.0%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 33 20.6%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    160
Kutsal şövalyelerin aileleri kurucu soydan mı? Loki'nin babasına da teklif edildi. O soydan mı geliyor?
Kutsal Ejder olunuyor da, bir aileye bağlı olunmuyor. Ben 20 haricinin Kutsal Ejder yapılacağını sanmıyorum. Kurucu olduğunu kesin bildiğimiz Nefertari, Nerona ve Donquixote var. Beş Kadim'in de kurucuların soyundan geldiği söyleniyordu.

Goku'da SSJ4 formu da var. Dragon Ball Daima ile canon olarak kabul edildi.
Daimayı izledim. Beerus gelmeden önceki şeytan diyarı serisi. Ama Canon olsa bile kabul edemiyorum pek çünkü Goku beerus ile ilk karşılaştığında direk en güçlü formuyla ssj3 formuyla kapışıp yeniliyor. Benzer şekile vegeta kendisi gibi saiyan olan kabana formları gösterirken üçten sonra blue’ya geçiyor. ssj4’dün sonradan ekleme olsa ve canonda gösterilse bile ana hikayeye tam oturmuyor

Kutsal Ejder olunuyor da, bir aileye bağlı olunmuyor. Ben 20 haricinin Kutsal Ejder yapılacağını sanmıyorum. Kurucu olduğunu kesin bildiğimiz Nefertari, Nerona ve Donquixote var. Beş Kadim'in de kurucuların soyundan geldiği söyleniyordu.
Hayır goan krallığı Luffy’nin memleketinin soyuda vardı

Acaba Elbaph da kurucu ulkeler arasinda mi diye dusunuyordum bir ara. Belki de monkeyler de oyledir. Imu D’ler bildiginiz gibi degil derken bosuna demiyordu bence

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık