Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 44 68.8%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 15 23.4%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 5 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    64
Anket güzel de tasarım IMU tasarım beklediğim gibi seçeneği gelse güzel olurdu. Neyse konu o değil.

Bu adamın BM vari gücü var. Şimdi tüm adaya hayat verebilir. Kendi yaşam döngüsünden mi verir başkalarınınkinden mi bilmem ama bu da hayat çalan bir karakter.

Bu kan ve yorulmuşluk durumu nerden geliyor? Ragnir in vermiş olduğu bir hasar mı? 1 Vuruşa diz çökecek hale mi geldi koca IMU??? Magellan ile kapışıp 1 vuruşla diz çöktürmüştü Luffy de sonra pert. Ona benzer bişi gibi oldu bu...

Benim bu arc dan beklentim ada da birilerinin veya bir kaç kişinin ciddi ciddi ölmesi. Kan çıkması gerekiyor artık. IMU gelecek kimse ölmeyecek geri dönecek filan böyle bir saçmalık olursa sODA büyük sıçarsın benden demesi.
İlk seçenek o manaya geldiğinden ekstra yazmadım.

bu bölüm tek başına imunun girişinden başka bir şey değil. Bence asıl iyi bölümler bundan sonra gelecek olanlar. Ne olacak neye bağlancak mesela. Arc bossu mu Imu sanki ? Belki bi Fb daha görür müyüz ? Antik çağda yaşayanların belki de hepsi boynuzlu daha hiç bir şey bilmiyoruz.

Imu küçük bi kız çocuğu çıkacak diye çekiniyordum ama tasarımı iyi çıktı.Bana Naruto'daki Rikudou'yu anımsattı.Gözler zaten rinnegan gibi de o arkasındaki siyah bulut gibi şeylerde Rikudou'nun gücüne benziyor gibi.

Ana kötüden daha çok, ana kötünün havalı takılan adamına benziyor MU. Tipi çok ortalama ya. Elbafa geldi ama bende gerilim hissi 0. Karasakal tüm adamlarıyla gelse daha çok gerilirdim valla.
Şimdi gelmişken ayıp olmasın diye birilerini öldürmesi lazım… Kim ölecek acaba? :mincika: Oda gidip buna bol ağlamalı, duygusal bir hikaye yazar; MU için üzülürüz :flaugh:

Duruşu havası enel dizaynı apayrı düzey valla helal olsun odaya ama imunun hakisinede colon değil sadecede keşke nami felan bayılsaymış :(

Brook ve usopun tüm kemikleri kırılmış hala ölmemişler :/

İmu bu adaya geldiğine göre artık zorlanmalılar evrenin en güçlüsü geldi direk

Dönüşürken kanatları çıkıyor son halinde ise hiç kanat yok ? anlamadım bu işi bir de luffy'nin bu enerji sıkıntısı artık bitmeli çok sıktı bu durum dövüş sonrası sürekli birisinden yemek yardımı bekliyor.

Dönüşürken kanatları çıkıyor son halinde ise hiç kanat yok ? anlamadım bu işi bir de luffy'nin bu enerji sıkıntısı artık bitmeli çok sıktı bu durum dövüş sonrası sürekli birisinden yemek yardımı bekliyor.
Enerji sıkıntısı olmasa Luffy'yi kimse yenemez ki.Yavaş yavaş Gear 5'e alışacak.Nasıl Gear 4 ilk başta 10 dakika kullandıktan sonra hiç hareket edemeyip şimdi çok rahat kullanıyorsa Gear 5 için de aynısı olacak.

şeytan meyvesi kullanıcısı yaşayan yaşlı varmı, belki şeytan meyvesi şeytanla anlaşmadır, ömrünü kısaltıyordur, bilenler ondan yemiyodur

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık