Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 44 68.8%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 15 23.4%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 5 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    64
Şu an gördüğümüz bence Imu’nun hibrit hali. Arkasında kanat ve bulut benzeri detaylar var. Meyvesini kullanıyora benziyor. Sabo’ya saldırırken ise bundan daha büyük bir canavara dönüşmüştü. O da tam Zoan formu. Kalede dolaşırken gördüğümüz silüetli hali ise muhtemelen normal formu. Bence henüz Imu'nun gerçek halini tam olarak görmedik. Normal halinde bile meyvesi aktif olabilir, tıpkı Nika meyvesinde olduğu gibi.

Bu bölümde İmunun luffyi marinefordda öğrendiği bilgisi verildi yani marineforda kadar imunun haberi bile yok nika meyvesinin luffyde olduğundan bir de neden beyazsakal onu korudu kim bu diye soruyor hiçbir şeyden haberi yok la bunun bi de 800 yıldır dünyanın kralı diyor kendine.
Aynı şekilde karasalı da ilk defa orada öğreniyor ve davy jones diyor imu karasakalın xebecin oğlu olduğunu annesinden dolayı biliyor olmalı viviyle alakalı bilmediğimiz bir şeyler var hala imu bu bölümde geçmişe yönelik dönüşlerde luffye joyboy karasakala davy jones diye sesleniyor hemen irade devriminden bahsediyor burada o zaman viviyi arama sebebi de lilinin iradesini devralma muhabbetinden dolayı yani kayıp yüzyılda lili ne yaptıysa imuya vivinin de aynı şeyi yapacağına inanıyor.

sanırım lily joyboy davy jones falan 800 yıl sonrası için bir plan yapmış... imu da anca ayıktı bu plana artık kader mi denir d'nin vasiyeti midir bilemeyeceğim. Oden'in karısı da bu kaderi görmek için geleceğe geliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam

Sırf imu'nun görünmesinin hatrına iyiye bastım da benim kafama takılan bu adam ışınlanır ışınlanmaz neden ağzı kanadı. Acaba bu çiçek odası bunun hobi bahçesi değil de tedavi odası gibi bir şey olabilir mi

sanırım lily joyboy davy jones falan 800 yıl sonrası için bir plan yapmış... imu da anca ayıktı bu plana artık kader mi denir d'nin vasiyeti midir bilemeyeceğim. Oden'in karısı da bu kaderi görmek için geleceğe geliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam
Odenin karısı joyboyu karşılamak için geliyordu sanırım ben öyle hatırlıyorum.

Anket güzel de tasarım IMU tasarım beklediğim gibi seçeneği gelse güzel olurdu. Neyse konu o değil.

Bu adamın BM vari gücü var. Şimdi tüm adaya hayat verebilir. Kendi yaşam döngüsünden mi verir başkalarınınkinden mi bilmem ama bu da hayat çalan bir karakter.

Bu kan ve yorulmuşluk durumu nerden geliyor? Ragnir in vermiş olduğu bir hasar mı? 1 Vuruşa diz çökecek hale mi geldi koca IMU??? Magellan ile kapışıp 1 vuruşla diz çöktürmüştü Luffy de sonra pert. Ona benzer bişi gibi oldu bu...

Benim bu arc dan beklentim ada da birilerinin veya bir kaç kişinin ciddi ciddi ölmesi. Kan çıkması gerekiyor artık. IMU gelecek kimse ölmeyecek geri dönecek filan böyle bir saçmalık olursa sODA büyük sıçarsın benden demesi.

Sırf imu'nun görünmesinin hatrına iyiye bastım da benim kafama takılan bu adam ışınlanır ışınlanmaz neden ağzı kanadı. Acaba bu çiçek odası bunun hobi bahçesi değil de tedavi odası gibi bir şey olabilir mi
Bence uzaydan geldiği için yeryüzünde nefes almakta sıkıntı yaşıyor. Beş Kadim o yüzden gitmesin diye ısrar etti. Hatta bizimkiler onu bu zayıflığı sayesinde yenecek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık