Aynı şekilde karasalı da ilk defa orada öğreniyor ve davy jones diyor imu karasakalın xebecin oğlu olduğunu annesinden dolayı biliyor olmalı viviyle alakalı bilmediğimiz bir şeyler var hala imu bu bölümde geçmişe yönelik dönüşlerde luffye joyboy karasakala davy jones diye sesleniyor hemen irade devriminden bahsediyor burada o zaman viviyi arama sebebi de lilinin iradesini devralma muhabbetinden dolayı yani kayıp yüzyılda lili ne yaptıysa imuya vivinin de aynı şeyi yapacağına inanıyor.Bu bölümde İmunun luffyi marinefordda öğrendiği bilgisi verildi yani marineforda kadar imunun haberi bile yok nika meyvesinin luffyde olduğundan bir de neden beyazsakal onu korudu kim bu diye soruyor hiçbir şeyden haberi yok la bunun bi de 800 yıldır dünyanın kralı diyor kendine.
Odenin karısı joyboyu karşılamak için geliyordu sanırım ben öyle hatırlıyorum.sanırım lily joyboy davy jones falan 800 yıl sonrası için bir plan yapmış... imu da anca ayıktı bu plana artık kader mi denir d'nin vasiyeti midir bilemeyeceğim. Oden'in karısı da bu kaderi görmek için geleceğe geliyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bence uzaydan geldiği için yeryüzünde nefes almakta sıkıntı yaşıyor. Beş Kadim o yüzden gitmesin diye ısrar etti. Hatta bizimkiler onu bu zayıflığı sayesinde yenecek.Sırf imu'nun görünmesinin hatrına iyiye bastım da benim kafama takılan bu adam ışınlanır ışınlanmaz neden ağzı kanadı. Acaba bu çiçek odası bunun hobi bahçesi değil de tedavi odası gibi bir şey olabilir mi