Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1177: Hiddet

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Çok iyi

Kullanılan: 33 36.3%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 25 27.5%
  • Ortalama

Kullanılan: 15 16.5%
  • Vasat

Kullanılan: 9 9.9%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.4%
  • Okunmaz

Kullanılan: 5 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    91
Chopper Orman Tanrisi cikarsa eger Im ne tanrisi cikacak? Normalde Im’in orman tanrisi oldugunu dusunuluyordu teorilerde. Sayet Chopper tanri cikti diyelim o zaman Im de muhtemelen ilk dunyadan beri var olan bir yaratik yani 800 yil degil binlerce yillik bir varliktir

İmu denizin kendisi ya da ona benzer birşey çıkabilir.
Zaten 800 yillik bir varlik olsaydi Nika’ya ve Niddhogr’a siradan insanlarmis gibi hitap etmezdi Nika’dan da cok ustun cok eski bir tanri sanirim. Bolumde hakikaten ilginc sayilabilecek iki uc sey var biri Chopper’in ciddi anlamda kilit noktaya gelmesi, Im’in Nika ve Niddhogr’a bosa ugrasmayin gardaslar gidin buradan demesi digeri de belki cok onemli degil ama Xebec’in domi formuyla bu devlerin domi formunun arasinda cok farklar olmasi. Bu devler domi formundayken “bize katilin beyler bakin biz cok ozguruz cok gucluyuz” falan diyorlar Xebec’te oyle bir durum gormemistim ya da gozumden mi kacti bilmiyorum. Imu ile Nika birbirine benziyor esasinda ikisinin de gucleri ozgurlestirmek uzerine.

Chopper’ın orman tanrısı çıkması ihtimali küçük geliyor bana, ama insan meyvesi anormal forma (dolaylı yoldan) tipleri eski hallerine (insan, dev vs) döndürmesi, meyvesini uyandırmış olmasına yordum.

Keltlerde orman tanrısına Cernunnos deniyormuş. Google'da biraz görsel araması yapınca şöyle resimler çıktı Cernunnos ile alakalı.

Bu da Cernunnos'un açıklaması:

Cernunnos, Kelt dininde eski ve güçlü bir tanrı olup, yaygın olarak “vahşi şeylerin efendisi” olarak tapınılırdı. Cernunnos, Kelt dünyasının farklı bölgelerinde çeşitli adlarla anılmış olabilir, ancak özellikleri genellikle tutarlıydı. Geyik boynuzları takar ve bazen bir geyik ile, ayrıca kendi başına da bir tanrı sayılan kutsal koç boynuzlu bir yılanla birlikte tasvir edilirdi.

Kelt tanrılarının ve kahramanlarının kutsal boyun süsü olan torque’u (boyun halkası) takar ve bazen de elinde tutardı. Cernunnos’un bilinen en eski tasvirleri, MÖ yaklaşık 400’den itibaren Kelt egemenliği altında olan kuzey İtalya’daki Val Camonica’da bulunmuştur. Ayrıca, Danimarka’nın Jutland bölgesindeki Gundestrup’ta bulunan ve MÖ 1. yüzyıla tarihlenen gümüş bir kap olan Gundestrup Kazanı üzerinde de tasvir edildiğine inanılmaktadır.

Cernunnos’a esas olarak Britanya’da tapınılmıştır; ancak İrlanda’da da kültüne dair izler bulunmaktadır. Güçlü pagan etkisi nedeniyle Hristiyan kilisesi ona şiddetle karşı çıkmıştır. Deccal’in bir sembolü olarak kullanılmış ve bu şekilde Hristiyan ikonografisinde ve Orta Çağ el yazmalarında yer almıştır.

Özetle Chopper'a benziyor.

Chopper öldüğünde meyve döngüsüne sıkışıp hayatına Hito Hito no Mi Model: Ren Geyiği olarak devam edecek belki de. Nika canlı kanlı bir varlıkken zamanında Hito Hito meyvesi yiyip bazı güçler kazanır, öldüğünde meyve döngüsüne hapis olur ve ortaya Hito Hito no Mi Model: Nika çıkar.

Eğer domi iptali meyvelerde de işe yarıyorsa nika ilerleyen zamanda iptal edilebilir. Hatta BB meyvesini çalabilir. Luffy’in G4 ve nika formu fazlaca haki çekiyor. Belki de ilk baştan beri parazit gibi hakisi emiliyordu ve meyvesi iptal olunca joyboy seviyesi haki ortaya çıkacak. Luffy’i özledik geri ver Oda

Eğer domi iptali meyvelerde de işe yarıyorsa nika ilerleyen zamanda iptal edilebilir. Hatta BB meyvesini çalabilir. Luffy’in G4 ve nika formu fazlaca haki çekiyor. Belki de ilk baştan beri parazit gibi hakisi emiliyordu ve meyvesi iptal olunca joyboy seviyesi haki ortaya çıkacak. Luffy’i özledik geri ver Oda
Şuan izlediğimiz kişi Luffy olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım.

Şuan izlediğimiz kişi Luffy olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım.
One Piece’nin mangakasi, Monkey D. Luffy’in yaraticisi Eiichiro Oda bile oraya Im’in agzindan Nika dedirtmis siz halen Luffy diyorsunuz :hhh: Brook ve Usopp’u yerde perisan hale goren Nika’nin yuzundeki o ebleh surat nerde Doflamingo’yu gorunce cildiran sinirden yerden yere vuran Luffy nerde? Artik o tayfasindaki herhangi birinin tek kilina zarar gelince sinirden Roger’e donusen onun tipine benzeyen Luffy yok ebleh bakislara sahip “siniylendim ben lokiiii” diyen Nika var

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık