İmu denizin kendisi ya da ona benzer birşey çıkabilir.Chopper Orman Tanrisi cikarsa eger Im ne tanrisi cikacak? Normalde Im’in orman tanrisi oldugunu dusunuluyordu teorilerde. Sayet Chopper tanri cikti diyelim o zaman Im de muhtemelen ilk dunyadan beri var olan bir yaratik yani 800 yil degil binlerce yillik bir varliktir
Zaten 800 yillik bir varlik olsaydi Nika’ya ve Niddhogr’a siradan insanlarmis gibi hitap etmezdi Nika’dan da cok ustun cok eski bir tanri sanirim. Bolumde hakikaten ilginc sayilabilecek iki uc sey var biri Chopper’in ciddi anlamda kilit noktaya gelmesi, Im’in Nika ve Niddhogr’a bosa ugrasmayin gardaslar gidin buradan demesi digeri de belki cok onemli degil ama Xebec’in domi formuyla bu devlerin domi formunun arasinda cok farklar olmasi. Bu devler domi formundayken “bize katilin beyler bakin biz cok ozguruz cok gucluyuz” falan diyorlar Xebec’te oyle bir durum gormemistim ya da gozumden mi kacti bilmiyorum. Imu ile Nika birbirine benziyor esasinda ikisinin de gucleri ozgurlestirmek uzerine.İmu denizin kendisi ya da ona benzer birşey çıkabilir.
Şuan izlediğimiz kişi Luffy olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım.Eğer domi iptali meyvelerde de işe yarıyorsa nika ilerleyen zamanda iptal edilebilir. Hatta BB meyvesini çalabilir. Luffy’in G4 ve nika formu fazlaca haki çekiyor. Belki de ilk baştan beri parazit gibi hakisi emiliyordu ve meyvesi iptal olunca joyboy seviyesi haki ortaya çıkacak. Luffy’i özledik geri ver Oda
Yoo, Nika şov izliyoruzŞuan izlediğimiz kişi Luffy olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım.

One Piece’nin mangakasi, Monkey D. Luffy’in yaraticisi Eiichiro Oda bile oraya Im’in agzindan Nika dedirtmis siz halen Luffy diyorsunuzŞuan izlediğimiz kişi Luffy olduğunu hatırlatmama gerek yoktur umarım.
Brook ve Usopp’u yerde perisan hale goren Nika’nin yuzundeki o ebleh surat nerde Doflamingo’yu gorunce cildiran sinirden yerden yere vuran Luffy nerde? Artik o tayfasindaki herhangi birinin tek kilina zarar gelince sinirden Roger’e donusen onun tipine benzeyen Luffy yok ebleh bakislara sahip “siniylendim ben lokiiii” diyen Nika var