Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

Loki sadece güçlü o zaman sana göre.
Yahu "sadece güce göre verilir ödül" diyen ben miyim ki bana göre sadece güçlü olsun.
Ben ödül sadece güce göre verilmez, birden fazla kritere göre değerlendirilir diyorum.
Dragon mesela, gördüğümüz gelmiş geçmiş en güçlü karakter mi? Hayır. Adam tehlike arz ediyor.
Kidd sivilleri öldüren kötü bir karakter olarak bahsedildi. Law schibukai olup ihanet etti ve Luffy ile ittifak kurdu.
Bu iki karakter de sonradan Yonkou devrilmesinde rol aldı. Bu yüzden bunlar çok güçlü olmasalar da ödülü yüksek dedim.
Mihawk geçmişte denizci avlayan biri. Loki geçmişte denize açılmış ve sözde Shanks dışında kimse onu durduramamış ve öğrendiğimiz kadarıyla hükümeti gözüne kestirmiş biri.

Seiden hiç keyif alamıyorum. Seriye duyduğum merak duygusu bile köreldi.

Sadece güncel bölüm için demiyorum. Egghead'den bu yana beni heyacanlandıran hiçbir şey olmadı. Tanrı vadisi olayıda buna dahil, Xebec ve Harald gibi karekterlerde dahil. Bir karakterin iyi olması için illa onun çok güçlü veya efsanevi bir kişi olmasına gerek yok. Örnek veriyorum Gökyüzü adasındaki şövalye, veya 30 yıl boyunca bir çubuğun tepesinde yaşayan yaşlı adam, bunlar gibi güçlü olmasalarda hikayenin yapı taşını oluşturan bu tip yeni karakterler göremiyoruz. Egghead adasında da göremedik. Vegapunk'da loki gibi bir şey zaten. Bunun dışında seride hem kötü anlamında hem bu tip güçsüz önemli karakterlerin varlığının eksikliği çok fazla var. Örneğin bir belammy gibi kötü karakterde yazamıyor artık.

Son düzenleme:
Wano'dan sonra seri aşırı bozdu.İlk bozulmaya başladığı yer Dressrosa Arc sonrası.
Dressrosa iyiydi yine gerçi orada da Doffy'den zor kurtuldular da neyse... BM sezonu ile seri patladı bence.

Sen kalk koskoca yonkou adasında elini kolunu sallaya sallaya gez tüm tayfa götüm götüm kaçsın sonra tek başına 2 yonkou karşısında dikil :D Tövbe estafirullah dedirtiyor yani :D Akıl tutulması değil de nedir yani :D

Yahu "sadece güce göre verilir ödül" diyen ben miyim ki bana göre sadece güçlü olsun.
Ben ödül sadece güce göre verilmez, birden fazla kritere göre değerlendirilir diyorum.
Dragon mesela, gördüğümüz gelmiş geçmiş en güçlü karakter mi? Hayır. Adam tehlike arz ediyor.
Kidd sivilleri öldüren kötü bir karakter olarak bahsedildi. Law schibukai olup ihanet etti ve Luffy ile ittifak kurdu.
Bu iki karakter de sonradan Yonkou devrilmesinde rol aldı. Bu yüzden bunlar çok güçlü olmasalar da ödülü yüksek dedim.
Mihawk geçmişte denizci avlayan biri. Loki geçmişte denize açılmış ve sözde Shanks dışında kimse onu durduramamış ve öğrendiğimiz kadarıyla hükümeti gözüne kestirmiş biri.
E adamın ödülü 2,6b işte, düşük. Adam Shanks’la kapışmış, hükümeti gözüne kestirmiş, güç desen gırla, antik dev, ragnir diye efsanevi silahı var, efsanevi meyvesi var, ratatoskr diye eşlikçisi var. Adamın babası Harald ve Harald’ı öldürmüş. Böyle hayvani tehditsel bir şahıs nasıl kid ve law’dan daha düşük ödüle sahip olur?

Dressrosa iyiydi yine gerçi orada da Doffy'den zor kurtuldular da neyse... BM sezonu ile seri patladı bence.

Sen kalk koskoca yonkou adasında elini kolunu sallaya sallaya gez tüm tayfa götüm götüm kaçsın sonra tek başına 2 yonkou karşısında dikil :D Tövbe estafirullah dedirtiyor yani :D Akıl tutulması değil de nedir yani :D
Asıl bozulma egghead adası sonrası başladı. Onun öncesinde kek adası da dahil olmak üzere yine kendi standartında ilerleyen ve macera keşif hisi uyandıran bir seriydi. Gear'5 den beri her şey çok kötü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık