Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176 Spoiler Yorumları

Garp baba kafasını ezmiş , biz ezmişiz çok mu :D
O anlamda değil.Sanki adam zamanında güçlü biriydi.Tabi Garp değildi amma ve lakin güçlüydü.Ace kadar ödülü vardı.Garp onu kariyerini mahvetti.Ayrıca Garp'a Yumruk Garp lakabını aldırdı.Bunda kral hakisi çıkması tam bir rezaletmiş gibi konuşuyorsunuz da.O anlamda dedim.Zaman atlaması öncesi Luffy bence onu yenemez.

Yiğidim biz seni anlayamadık kusura bakma. Duruşa , gülüşe bak. Planım var derken, sadece keseceksin sanmıştık.Birbirine vurdurup , akıllarını başına getirmek, domiden kurtulmaları için şans vermek kaç boyutlu bu satranç. 😁

İşin şakası bir yana domiden kurtulmak için Nika bunları eline alıp lastik gibi esnetip, yoğurup düzeltseydi bana daha çok geçerdi. Aaahh Xebec bedavaya göçtün bu diyardan.

Hajrudin Dorry Broggy'den büyük çıktı. Bu arada şaka değilmiş cidden Broggy'nin kolu geri geldi. Adam domi reversi olmadan önce kolu gitmişti zaten şimdi kalkan var anlaşılmıyor ama galiba geri geldi kalkanı nasıl tutacak yoksa. Dicek bişi bulamıyorum sODA.

Hajrudin Dorry Broggy'den büyük çıktı. Bu arada şaka değilmiş cidden Broggy'nin kolu geri geldi. Adam domi reversi olmadan önce kolu gitmişti zaten şimdi kalkan var anlaşılmıyor ama galiba geri geldi kalkanı nasıl tutacak yoksa. Dicek bişi bulamıyorum sODA.
Ve güçten düşmüşte gözükmüyor. Xebec kadar savaşmadılar gerçi ondan ötürü müdür ,Xebec reis hak yoluna gideceğine baska yollara gitmiş gibi. Ah yazar müsvettesi alacağın olsun :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık