Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 25 21.7%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 22 19.1%
  • Ortalama

Kullanılan: 32 27.8%
  • Vasat

Kullanılan: 11 9.6%
  • Kötü

Kullanılan: 10 8.7%
  • Okunmaz

Kullanılan: 15 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    115
Şu yazım hataları beni çileden çıkarıyor.Ben sadece Luffy>Kizaru demeye çalıştım.
Düzgün argüman sunmamışsın luffy>kaido alıyor herkes sen hariç felan yamışsın kafamı buluyosun egheadde kizaru aldı bukadar elbaftaki luffy daha güçlğdür diyorum zaten oruç oruç ayar etme
Mesele ne olacak da güç seviyesi aşacak? Uzun uzun tartıştık. Kaido'da yaptıklarının 10'da birini yapmış olsa Luffy base mod + kral hakiyle bitirir Kizaru'yu.

Daha bu bölüm Sommers'a vurduğu gibi bile vurmadı Kizaru'ya.
One piece serisinde karakterlerin antreman yaptıklarını görmesek bile karşımıza güçlenmiş şekilde çıkıyorlar hele luffy arctan arca aşırı derecede güçleniyor zaten

Ortada kaido dövüşü gibi uzun soluklu bi çizim yok katakuriye karşı daha fazla dövüştü felan de istersen

Base luffy kizaruyumu alacak buna yorum yapmiyacağım kaidonun low diff attığı base luffy kizaruyu alacak amiralleri ne sanıyorsunuz?
Yav tartıştığın kişi Kaido fanı ve Zoro'ya yavaş diyen kişi. Bağlantıyı kur diye dedim. :D
Güldürdün Allahta seni güldürsün okadar trol yorum geliyorki anlayamadim o yüzden kusura bakma
Sanji kilinghamı estetik ameliyatla balıkadama benzetse bari :F dişler hazır zaten
hocam kafayı üçgen yapacak gibi duruyor hayırlısı insana benzerse killingham dua etsin

Düzgün argüman sunmamışsın luffy>kaido alıyor herkes sen hariç felan yamışsın kafamı buluyosun egheadde kizaru aldı bukadar elbaftaki luffy daha güçlğdür diyorum zaten oruç oruç ayar etme

One piece serisinde karakterlerin antreman yaptıklarını görmesek bile karşımıza güçlenmiş şekilde çıkıyorlar hele luffy arctan arca aşırı derecede güçleniyor zaten

Ortada kaido dövüşü gibi uzun soluklu bi çizim yok katakuriye karşı daha fazla dövüştü felan de istersen

Base luffy kizaruyumu alacak buna yorum yapmiyacağım kaidonun low diff attığı base luffy kizaruyu alacak amiralleri ne sanıyorsunuz?

Güldürdün Allahta seni güldürsün okadar trol yorum geliyorki anlayamadim o yüzden kusura bakma

hocam kafayı üçgen yapacak gibi duruyor hayırlısı insana benzerse killingham dua etsin
Hibrit Kaido Sarhoş Mod vs Base Luffy oldu ve Kaido uzun zamandır böyle benimle kafa kafaya kimse savaşmadı diyordu.

Low dif öyle mi oluyor dostum azıcık dürüst olun.

Yav niye hala bu Kaidoyu konuşuruz ki biz adam tek yumrukla pert oldu bir gattling felan bile yemedi, haki büyüktür derken meyvesini yaktı hakili yumruğa kafa attı hödük. Kaido benim için bitmiştir artık lütfen bu eziği konuşmayalım kelime israfından başka birşey olmuyor. :cool:

Bölümün neredeyse yarısı franky’nin power ile alakalı, konuşulan yine farklı :)

Oda yavaş yavaş power’lara başladı. Bu tek olmayabilir. Birden fazla alabilir bir karakter. Franky sırasını şimdilik savdı gibi. Sıradaki vegapunk’ın etkileyebileceği biri olabilir. Nami, usopp gibi ama usopp için ayrı şekilde ilgilenebilir oda ne kadar ezik kalsada onun arcı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık