Düzgün argüman sunmamışsın luffy>kaido alıyor herkes sen hariç felan yamışsın kafamı buluyosun egheadde kizaru aldı bukadar elbaftaki luffy daha güçlğdür diyorum zaten oruç oruç ayar etmeŞu yazım hataları beni çileden çıkarıyor.Ben sadece Luffy>Kizaru demeye çalıştım.
One piece serisinde karakterlerin antreman yaptıklarını görmesek bile karşımıza güçlenmiş şekilde çıkıyorlar hele luffy arctan arca aşırı derecede güçleniyor zatenMesele ne olacak da güç seviyesi aşacak? Uzun uzun tartıştık. Kaido'da yaptıklarının 10'da birini yapmış olsa Luffy base mod + kral hakiyle bitirir Kizaru'yu.
Daha bu bölüm Sommers'a vurduğu gibi bile vurmadı Kizaru'ya.
Ortada kaido dövüşü gibi uzun soluklu bi çizim yok katakuriye karşı daha fazla dövüştü felan de istersen
Base luffy kizaruyumu alacak buna yorum yapmiyacağım kaidonun low diff attığı base luffy kizaruyu alacak amiralleri ne sanıyorsunuz?
Güldürdün Allahta seni güldürsün okadar trol yorum geliyorki anlayamadim o yüzden kusura bakmaYav tartıştığın kişi Kaido fanı ve Zoro'ya yavaş diyen kişi. Bağlantıyı kur diye dedim.![]()
hocam kafayı üçgen yapacak gibi duruyor hayırlısı insana benzerse killingham dua etsinSanji kilinghamı estetik ameliyatla balıkadama benzetse bari :F dişler hazır zaten