Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 20 20.0%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 20 20.0%
  • Ortalama

Kullanılan: 28 28.0%
  • Vasat

Kullanılan: 11 11.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.0%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
Bu seri hala devam ediyor mu yaaa... ksksksksssk

Şaka bir yana hiç zevk alamıyorum artık. Sanki seri de sürekli bir şeyler oluyor ama aynı zaman da hiçbir şey olmuyor gibi.

Hele ki Zoro... ulan gücü falan geçtim hikaye olarak da bir şey yok. Adamı fena nerfledi Oda lavuğu. Neyse Yine de Zoro'yu seviyorum.

Roronoa Zoro depresyona girdi... çünkü birçok şey olabilecekken birçok şey olamadı. Roronoa Zoro'nun kariyeri muhteşem gidiyordu. Ortak fikir onun Op dünyasının en etkili karakterlerinden olduğu yönündeydi. Kariyerinde kazandığı bir sürü dövüşler ve etkili kararlarıyla çok yükseklere ulaştı... ama Eiichiro Oda peşini bırakmadı. Bir çok karakterin seriyi etkileyecek büyük şeyler yaptığı dönemde...
"Dünyanın birçok yerinde dövüştüm, savaşlar kazandım ve yeterince eğlendim diyerek seriyi bıraktı. O seriyi bırakalı daha 1 yıl dolmadan... yine onun gibi Korsan olan arkadaşı Monkey D. Luffy den bir itiraf geldi... "Dostum Zoro gülmeyi unuttu... geceleri uyuyamıyor ve ağlıyor"

Dostum gerçekten objektifliğe tepki olarak doğmuşsun yorum yapıyorsun. Hem mangada hem de road laught tale'de adam için en güçlü düşmanı deniyor Roger'ın, Ne Garp ne de WB yani. Xebec'in başarılarına ulaşmış eski jenerasyondan birisi de yok.

Kendin sevdiğin karakterler söz konusu olduğunda yeri göğü yıkıyorsun feat de feat, portre de portre, vivre card bilgisi de card bilgisi diyerek, başka bir karakter olduğunda ise mangayı kıvırmaya çalışıyorsun.

Adam için en güçlü diyen kişi Sengoku, yıllardır WB'yi de,Garp'ı da görmüş. Hadi Sengoku kolpa diyor desen, manga dışı kaynakta da adam için en güçlü lafı var. Elit korsan dediğin Ganzui'den tek yiyen kaptan John, 21 yaşındaki velet Kaido, Marco'nun babasının dövdüğü kyo ve sürekli didişdiği Shiki. Rayleigh ve Gaban alayından daha özel tipler, tayfayla kıvırmaya çalışma boşuna.

Naruto konusundaki bilgisizliğini zaten kanıtlamışsın. Madara ems haliyle Hashirama'ya ciddi bir tehdit değil, adam yanına açık ara en güçlü biju'yu (10 kuyruklu hariç) alıp gelip gene Hashirama'dan ayar yiyor, sadece ems madara vs hashirama olsa fark daha bile fazla.

Adamın yığılmasını argüman olarak kullanıyorsun ama karşısında tek Madara değil, %50'si bile 3-4 tane biju'nun biju damasına denk giden, Bijuları rahat döven,juibi hariç açık ara en güçlü biju olan Kurama'yı saymıyorsun.

Amiralin gücü belli değildir deyip sıyrılmaya çalışma, hükümet koramiralleri amiral yapacağına dışarıdan Aramaki ve Fujitora'yı getiriyor, meyve yedirip amiral yapıyor. Amiral standartı her zaman var. Senin sandığın gibi Momonga seviyesi birisini amiral asla yapmaz bu adamlar. kaldı ki kenarda Gion ve Tokikake durmasına rağmen yine de Aramaki ve Fujitora' yı getirdi bu adamlar amiral koltuğuna.

İşin en komiği de yığılıp kalmadan dolayı Hashirama ile Madara'yı çok çok yakın sanıyorsun ama Garp ile Roger'ın Xebec'e attıkları final atakları sonrası bayıldığını unutuyorsun. 2v1 olmasına rağmen Garp ile Roger domi yemiş Xebec'ten güçlü değil bu mantığa göre.

Konu domi olayından çıktı, ciddi ciddi tanrı vadisi Garp'ın Xebec ile denk olduğunu savunup objektiflik dersi vermeye çalışıyorsunuz. Ne siz yazın, ne biz yazalım şu konu hakkında daha bir şey. Var olan şey bu kadar bükülemez.
Wb amiral katledemezmiydi? Wb garlingi yenemezmiydi? Wb adalet kapısını yıkamazmıydı? Wb harald ile kapışamazmıydı?

1-Wb demon roxu bile durduruyor bisüre uçuyor ve ciddi hasarda almıyor şimdi o zamanki wb bile buflı rox ile mücadele edebiliyorken garpla rogerın demon roxa featleri ortadayken bu adamların 8-10 sene sonra asıl prıme dönemlerinde base roxun gerisinde demek objektiflik değil kardeşim ben rox fanıyım bence rox güçlü olsun demektir.

2-ben garpında rogerında o dönemde roxla eşit lanse edildiğini featleri ile savunurum zaten ? Featsiz felanmi saniyorsun sen rogerı garpı ve o dönemden çokdaha güçlü hallerini ele alıyoruz bunu unutma :)

3- Tanrı vadisinde kaido ve bigmom acoclu clash atıyor gaban rayleighden böyle featmi gördün shiki kyou desen rayden gabandan geride dicemiz ne durumu var ganzui jhonda kalan roger ekibine göre üstündür zaten ochokuyu devirmek içinde teachin kobye ihtiyacı oluyor kim kıvırıyor şimdi rogerın ekibinde kim var wb tek başına raye gabana bedel orda

4-sen finalde edo madara vs hashiramayı okudunmu ? Hashirama savaş sonrası kıpırdayamıyor madara rinne tensei olup hareketsiz hashiramadan sade chakrası çalıyor bana naruto anlattırıyorsun ya :)

5-kurama orda madaranın skilsetine yeteneklerine giriyor niye ayrı ele alayim ?

6-Konuştuğun cümlede kesinlik belirten destekli hiçbiyer yok amiral istersen fujıtora olsun wb de döver geçer garpta rogerda öyle aman aman zorlanmazlarda

7-Garpla roger orda roxu öldürüyor daha yeni öğrendik bunu yığılıp kalmalarının sebepleri erken bitirmek için tüm hakilerini kullanmaları ve roxa karşı berserk modda savaşmıyor ikiside birini kurtarmak direk yenmekden daha zordur

8-base xebecin tanrı vadisi garptan bariz üstün olduğuna dair bir net ölçek yok feat desen oda yok bu adamlar domi roxla eşleşebilen adamlar bu kısmı görmezden geliyorsunuz bigmom wb kaidoyu nası savaştan çıkardığını gördük domi roxun base rox>tv garp olabilir ama bu mid diff felan değil exstreme diff olur olursa ki akside mümkün değil demelik bişiy yok ortada roger içinde geçerli

Mevzular iyice çetrefillenmeye başladı, yıllarca dünyayı yöneten kadim bir varlık sadece domi reversi tekniğinden mi ibaret sayın odanın okuyuculara kendisini başka neler yapabileceğini iyice yedirmesi gerekir.

Son düzenleme:
Mevzular iyice çetrefillenmeye başladı, yıllarca dünyayı yöneten kadim bir varlık sadece domi reversi tekniğinden mi ibaret sayın odanın okuyuculara kendisini başka neler yapabileceğini iyice yedirmesi gerekir.
İmunun savaşçı bi varlık olduğunuda bilmiyoruzki belkide mevcut büyü gücü gibi özellikleriyle başa geçti ölümsüz bi varlık

İmunun savaşçı bi varlık olduğunuda bilmiyoruzki belkide mevcut büyü gücü gibi özellikleriyle başa geçti ölümsüz bi varlık
Valla hocam kayıp yüzyılın kara kutusu şuan İmu, 20 krallık ve antik krallık arasındaki savaş, Joyboya karşı nefreti, Nefertari Lilinin odasında resmi vesaire umarım oda baştan savma açıklama getirmez.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık