Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 20 20.2%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 19 19.2%
  • Ortalama

Kullanılan: 28 28.3%
  • Vasat

Kullanılan: 11 11.1%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.1%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 13.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Dostum yazılanları da kendi gerçekliğinizde eğip büküyorsunuz zaten. Canon olan her şeyi ciddiye alsan hem mangada hem manga dışında geçen kaynakta adam için Roger'ın en güçlü rakibi lafını görmezden gelmezsin, featleri ve portreyi ciddiye alsan Xebec'in rakibi olarak tanrı vadisi Roger ya da Garp'ı değil, zirve hallerini alırsın. Kaldı ki yazar zaten Wb ve Garp'tan Xebec'i ayırıyor. En güçlü rakip diyerek. Burada kişisel bir görüş yok, mangada geçen bir şey.

Ray ile Gaban'ın Xebec'in ekibindeki Wb hariç herhangi birisinden de güçlü olduğu ortada o dönemde de zaten, çaylak Kaido, 30 yaşında kepaze big mom, ganzui'den tek yiyen kaptan John ,Marco'nun babasının dövebildiği Kyo ve dengi gösterilen Shiki.Gerçekten de Ray ile Gaban seviyesiymiş bu adamlar.

Sıkışınca da Harald diyip kurtulmaya gerek yok,Xebec diyorum ben. Harald değil. Yoldan geçerken amiral öldüren adam da tanrı vadisinden 18 yıl önce yapıyor bunu. Garp'ın ve Roger'ın tanrı vadisinden sonra net daha güçlendiğini söyleyip, 18 yıl arada Xebec'in güçlenmediği düşüncesindeysen de diyecek bir şey yok.

Aynı şeyleri bin kere söylemeye gerek yok.Defalarca kere konuştuk zaten.

Madara ile Hashirama ya da diğer konulara girmeye gerek görmüyorum. Naruto'ya belli ki pek hakim değilsin. Madara yanına Kurama'yı da alıp Hashirama'ya kaybediyor. Aralarında ekstremlik bir fark yok.
Bu ifadeyi belirtsen sengoku ve roxun rakip olduğu dönem rogerıj tv dönemleri time lıne a göre seri yorumlamayı bilmiyorsan sana bunu oturup öğretemem burda :)

Roxun en güçlü düşman ifadesinin kolpacı sengoku tarafından belirtilmesi zaten ifadeyi boşa çıkarıyor düşman ifadesi kişisel güç içinde belirtilen bidurum değil zaten bunlar korsan ekipleride bu duruma dahil ediliyor sengoku denen adama sorsan old wb en güçlüydü shanks kaido akainu garp felan varken zaten ?

Bigmom kaido wb shiki ganzui jhon ganzui ochoku bu adamlara kıyasla 2 elit üye saydığımız kişilerin hepsi taninmiş büyük korsanlar birde roxun tayfasına defalarca en güçlü ekip deniyor yaptığın kıyasa bak belli kimin ne okuduğu

Amiralin gücü belirsiz rox amirali öldürsün 18 sene sonrada güçlensin ee net bi ölçekmi veriyor bu şimdi amiralin gücü belirsiz xebec güçlenmiştir başka ?

Narutoya senden fazla hakimimdir final dövüşlerine bakarsan hahirama madarayı yenince hareketsiz kalıyor olay kaybetmesi değil kazanınca bitkin kalması :)

Oda her şeyi eğip büküyor istediği şekle sokuyor sen burda bana diş göstereceğine Odanın saçmalıklarına mantık aramaktan vazgeç yorum yazarken de caps lockunu kapatmayı unutma nacizane tavsiyem.
Ya oda onu büküyor diye bahane ariycağınıza düzgün seri yorumlayın ne bükmesi biz tanrı vadisinden beri savunuyoruz bunu panellerdende belli bugün aynı teknikte rejenarasyon var denince kıvırıyorsunuz
Bundan sonra bende böyle yapıcam söylicem söylicem sonra şundan ne olmuş bu önemsiz bu bilmem ne ben görmüyorum ne var bunda onu geçin bunu geçin :hhh:
yok bide kıvırmıyorlar gibi gülücük atıyor arkadaşlar orası dahada komik

Adalet kapısında nasıl bir yıkım yaptığı belli değil Xebec'in. Her şeyi geçtim boyutu da belirsiz. Ayrıca Xebec çaylak felan da değil o sıra. Xebec abartacağız diye uçuyonuz da uçuyonuz.

Bu da Noah.

Cidden sana luk luka ve artura falan cevap yazmak tamamen lükse giriyor artık.

Çünkü ne anlattığınızı bilmiyorsunuz. Luk luk gelmiş bana diyor ki bak bu sayfada dominin etkisinden çıktı o yüzden dişi yok falan yav daha bu bölüm domi etkisinden çıkanların kesi başı yerine takıldı xD

Arthur gelip diyor ki domilerde yenilenme varmış şebek yenileniyor, caribou'da da dokunulmazlık var ağzına vur bakalım hakiyle yenileniyor mu ?

Sana gelirsek sen en büyük fantazileri yaşayansın gelmiş burada sanki derdin domilerin yenilenmesiymiş gibi hikaye anlatıyorsun. Senin derdin şebeğe yenilenme koyup roger ve garpı yükseltmekti ben de sana diyordum ki kardeşim adam yenilenmiyor hiç bir yerde yok.

Sonra ne oldu serinin çizeri Oda, 2 farklı karakter üzerinden yenilenmeyi bize gösterdi

Harald'da gösterdi adam yenilendi panel panel çizdi, yetmedi efektini çizdi yetmedi karakterlere söyletti
Bu bölüm adam panel panel gösterdi yetmedi efektini çizdi yetmedi karakterlere söyletti yenilenemyi.

Şebek'te tek bir sahne yok yenilenme, diş mevzusu var o da yenilenmemiş işte adam yerde yatarken duruyor dişi yok.

Bunun ötesinde size anlatacak bir yorumum yok zaten konuyu da fazla çalmayalım 😘
Domi reversede bedenlerin domi reverse olmadan önceki haline döndüğünü anlayamamandan roxta rejenarasyon olmadığını savunman çok normal geliyor düşününce abi rogerda garpa kılıcının tersiyle felan vuruyordu sana göre zaten gidip önceki bölüm mesajlarını getirirdimde gene kıvırmanın yolunu bulursun Allah kabul etsin iftar saati

Bu ifadeyi belirtsen sengoku ve roxun rakip olduğu dönem rogerıj tv dönemleri time lıne a göre seri yorumlamayı bilmiyorsan sana bunu oturup öğretemem burda :)

Roxun en güçlü düşman ifadesinin kolpacı sengoku tarafından belirtilmesi zaten ifadeyi boşa çıkarıyor düşman ifadesi kişisel güç içinde belirtilen bidurum değil zaten bunlar korsan ekipleride bu duruma dahil ediliyor sengoku denen adama sorsan old wb en güçlüydü shanks kaido akainu garp felan varken zaten ?

Bigmom kaido wb shiki ganzui jhon ganzui ochoku bu adamlara kıyasla 2 elit üye saydığımız kişilerin hepsi taninmiş büyük korsanlar birde roxun tayfasına defalarca en güçlü ekip deniyor yaptığın kıyasa bak belli kimin ne okuduğu

Amiralin gücü belirsiz rox amirali öldürsün 18 sene sonrada güçlensin ee net bi ölçekmi veriyor bu şimdi amiralin gücü belirsiz xebec güçlenmiştir başka ?

Narutoya senden fazla hakimimdir final dövüşlerine bakarsan hahirama madarayı yenince hareketsiz kalıyor olay kaybetmesi değil kazanınca bitkin kalması :)
Dostum gerçekten objektifliğe tepki olarak doğmuşsun yorum yapıyorsun. Hem mangada hem de road laught tale'de adam için en güçlü düşmanı deniyor Roger'ın, Ne Garp ne de WB yani. Xebec'in başarılarına ulaşmış eski jenerasyondan birisi de yok.

Kendin sevdiğin karakterler söz konusu olduğunda yeri göğü yıkıyorsun feat de feat, portre de portre, vivre card bilgisi de card bilgisi diyerek, başka bir karakter olduğunda ise mangayı kıvırmaya çalışıyorsun.

Adam için en güçlü diyen kişi Sengoku, yıllardır WB'yi de,Garp'ı da görmüş. Hadi Sengoku kolpa diyor desen, manga dışı kaynakta da adam için en güçlü lafı var. Elit korsan dediğin Ganzui'den tek yiyen kaptan John, 21 yaşındaki velet Kaido, Marco'nun babasının dövdüğü kyo ve sürekli didişdiği Shiki. Rayleigh ve Gaban alayından daha özel tipler, tayfayla kıvırmaya çalışma boşuna.

Naruto konusundaki bilgisizliğini zaten kanıtlamışsın. Madara ems haliyle Hashirama'ya ciddi bir tehdit değil, adam yanına açık ara en güçlü biju'yu (10 kuyruklu hariç) alıp gelip gene Hashirama'dan ayar yiyor, sadece ems madara vs hashirama olsa fark daha bile fazla.

Adamın yığılmasını argüman olarak kullanıyorsun ama karşısında tek Madara değil, %50'si bile 3-4 tane biju'nun biju damasına denk giden, Bijuları rahat döven,juibi hariç açık ara en güçlü biju olan Kurama'yı saymıyorsun.

Amiralin gücü belli değildir deyip sıyrılmaya çalışma, hükümet koramiralleri amiral yapacağına dışarıdan Aramaki ve Fujitora'yı getiriyor, meyve yedirip amiral yapıyor. Amiral standartı her zaman var. Senin sandığın gibi Momonga seviyesi birisini amiral asla yapmaz bu adamlar. kaldı ki kenarda Gion ve Tokikake durmasına rağmen yine de Aramaki ve Fujitora' yı getirdi bu adamlar amiral koltuğuna.

İşin en komiği de yığılıp kalmadan dolayı Hashirama ile Madara'yı çok çok yakın sanıyorsun ama Garp ile Roger'ın Xebec'e attıkları final atakları sonrası bayıldığını unutuyorsun. 2v1 olmasına rağmen Garp ile Roger domi yemiş Xebec'ten güçlü değil bu mantığa göre.

Konu domi olayından çıktı, ciddi ciddi tanrı vadisi Garp'ın Xebec ile denk olduğunu savunup objektiflik dersi vermeye çalışıyorsunuz. Ne siz yazın, ne biz yazalım şu konu hakkında daha bir şey. Var olan şey bu kadar bükülemez.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık