Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1176: Gururla

Bölüm Nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 19 19.8%
  • Sadece iyi

Kullanılan: 18 18.8%
  • Ortalama

Kullanılan: 27 28.1%
  • Vasat

Kullanılan: 11 11.5%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.3%
  • Okunmaz

Kullanılan: 13 13.5%

• Kullanılan toplam oy
    96
Yenileniyor dediğin diş.

Saçma sapan hikaye anlatıp duruyorsunuz. Logialar da dokunulmazlık veriyor ? eeee kimse dokunamıyor mu logialara.

Dövüş olmuş

Yenilenme paneli yok
Yenilenme efekti yok
Yenileniyor diyen düşman yok

Sizin paşa keyfiniz istiyor diye olmayana oluyor diyemeyiz.
Domi reversin etkisinden çıktıktan sonraki halini attığını ne zaman fark edecen merak ediyorum :hhh:
Bak burda ne var iki resim arasındaki farkı görebilir misin yoksa ben yuvarlak içine alayım mı?İtiraz edersin diye sayfayı öncesini sonrasını aldım ki hasardan sonra dişi olmayıp sonra kalkınca dişinin yerine geldiğini gör diye;)

Dorry'nin kendi diyor çünkü acayip güçlendiğini. Manga'yı okuyun kardeşim.

Dorry: I feel all-powerful. Nothing can stop me now.
Çeviri: Kendimi çok güçlü hissediyorum. Şu an hiçbir şey beni durduramaz.
Mangayı okudum kardeşim, ben de kendimi çok güçlü hissediyorum, şimdi parmağımla bir fili teklemeye gidiyorum. Dorry’nin kendini güçlü hissetmesi gücünü 10 katı yapmıyor. İcraat olarak ne gördün, onu anlat.

Zoro düz basit bir saldırı yapmadı. Kral hakili sağlam tekniklerinden birini yapıyor. Basit devlerde kral hakiye karşılık gelecek haki mi var?
undefined
Zoro öldürmeye saldırmıyor. Öyle olsa o çöpleri öldürür geçerdi zaten. Zoro Dorry Brogy’i tekleyebilecek bir karakter. Dorry, Brogy‘i öldürebiliyorken, Zoro mu çöp devleri öldüremeyecek? Son sayfada kendimizi tutmaya artık gerek yok diyorlar. Bir sonraki bölüm görürsün Zoro’nun gerçek saldırılarını.

Xebec kendi ailesiyle ve Garling ile savaşıyor. Ve onların dönüştüğü şeye ve ölümsüz olmasına şaşırıyor.
Eee?

Attığın sayfada birbirlerinin hakilerini nötrlediklerinden bahsediyor.

Garp: Rocks da kendini korumak için fatihin hakisini kullanıyor. Karşılıklı olarak birbirimizi etkileyemiyor olmamız normal bir durum.

Demek ki Xebec'in hakisi de onları aşamıyor. Ama Xebec'e de Garp'a da Roger'a da bakınca yine belli başlı hasarlar almışlar. Yani bu 100'de 100 bir koruma değil. Üstüne yenilenme gücü var Xebec'in. O yüzden savaş bu şekilde uzadıkça yıpranma savaşına dönecek ve bu şekilde biz bu canavarla kapışamayız diyorlar. O yüzden tüm güçleriyle tek atakta Xebec'i öldürüyorlar.
Nasıl aşamıyor, ikili patates olmuş, son saldırda da ölümün kıyısına getiriyor ikiliyi, nereye etkilememiş? Bu ikisi saldırı birleştirerek Xebec‘i iptal edebilmişler, Xebec tek başına ikisini de patates etmiş.

Yenilenme olayını geç, elemanlar 2v1 saldırıyorlar, saldırıları birleştirmeden tekniği iptal edemiyorlar. İptal edemedikleri için de Xebec ufak saldırıları rahat iyileştirip geçiyor. Bkz; Loki, Harald’la 1v1 atıyor, tek başına ağır hasar verip tekniği iptal ediyor. Garp ve Roger bunu iki kişi beraber yapamıyorlar. En sonunda haki birleştirip öyle yeniyorlar, ki buna yenme de denemez, ikisi de patates çuvalı olup yerde yatıyorlar. Yani berabere denilebilir.

Roxun garp veya rogerdan aman aman üstün denecek bidurumu yok garplada rogerlada ilk kez karşı karşıya gelmediği belli zaten belliki öncesinde savaşmışlarda çoknet üstün denecek bi ölçek yok.

Roxun göğü yaran saldırısından dahamı güçlü lokiye haralda vurduğu top mermili teknikleri yapmayın ya sadece şu tekniğe bakıp rejenerasyon+fiziksel buff+hakisel buff gibi şeylerden daha değerlimi diyceksiniz ?

Roxun özelliklerini rogera ver aynı 2 v1 yaşanır domi roger vs garp+roxa karşı değişen zerre bişey olmaz

Siz rox teknik kullanmadı diyorsunuz rogerla garpda son saldırılarına kadar isimli saldırı kullanmadı ilk isimli saldırılarıylada öldürdüler zaten bu mantıkla?
Garp ile Roger final ataklarını atıyor Xebec'e karşı yalnız :( Üstüne üstlük tüm hakilerini basıyor adamlar, yendikten sonra da bayılıp kalıyorlar.

Yazar, Garp'ın,Roger'ın olduğu çağ için Xebec'in çağı demiş, hem mangada hem de road laugh tale'da Roger'ın en kuvvetli rakibi diye geçiyor. Xebec portre olarak en sağlam karakter eski jenerasyonda.

Tanrı vadisini geçtim, zirve Roger ya da Garp'tan zayıf olduğunu gösteren hiçbir şey adamın. Aksine daha güçlü görülmek için daha fazla nedene sahip. Imu'dan buff almış adamın saldırısıyla çocuk Loki'ye vurduğu atağı mı bir tutacağız ? Herif kendi tekniklerini kullanmadı savaşta, Garp'ın isimli tekniklerini kullanmamasından farksız, Uzaktan slash atan, Harald'ı tek vuruşta fırlatan gülle gibi slashleri olan adam Garp'a kılıç saplamaya çalışıyor, Roger ve Garp'a pençe atıyor.

Xebec'in domi özelliklerini versen Roger ya da Garp'a 2v1 yaşanır zaten ama bu kadar zorlayamaz.Zerre kadar değişen bir şey olmaz diye bir şey yok yani. Adamın zaten tanrı vadisinde Roger ya da Garp'tan güçlü olduğu gayet belli bir şey.
Ben adamın base hali zaten domi halinden güçlüdür demiyorum zaten ki bana adamın fiziksel güçlerinin arttığını tekrar anlatıyorsun. Adam güçlendi de Harald'dan rahat sıyrılan o çevik adam gitti, beyinsizce dövüşen, kendi stilini kullanmayan bir adam geldi.Gidip de Xebec'in 3-4 katı gücünde iddia edilen bir şey asla değil Domi Xebec.

Aynı buffın daha bile iyisini almış olabilecek Harald'ın da haki performansını gördük, gücünü de. Karşısında dövüşülen adamları da gördük.

Adamın zaten hali hazırda tanrı vadisi Roger ya da Garp'tan güçlü olup olmadığını tartışmanın bir mantığı yok.
-Çağ adamın çağı denmiş
-En sağlam featler adamda
-En sağlam portre gene adamda
-En sağlam tayfa açık ara adamda

Rival denmek için yakın seviyede olman lazım nası rakip olucaksın diğer türlü?
Yakın seviyede olman lazım, aynı seviye değil. Hashirama ile Madara da rival. Aralarındaki güç farkını anlatmaya gerek yok. Yazar imu'ya bizzat sözleşmelerin daha büyük etkisi olduğunu söyletmiş kendisi için.Domi reverse daha büyük güç nasıl olabilir bundan.

Xebec'in güçlenmesiyle alakalı da, Xebec domiyle olduğundan daha da güçlü oldu bu kesin, fakat asla 3-4 katlık bir durum değil. Tartışmaya devam etmiyorum. İstersen yaz istersen yazma, sana kalmış.

Son düzenleme:
Baba Xebec domi olunca değil 3-4 kat, 2 katı bile güçlenmedi. Ufak bir fiziksel güç kazanımı ve iyileşme özelliğiyle kimse 3-4 kat veya 2 kat güçlenemez. Xebec zaten über güçlü bir karakterdi, Imu onu biraz bufflayıp kendi safına çekiyor, olay bu. Orada Harald base haliyle olsa, yine Garp ve Roger’la 2v1 atar. Bu adam çaylakken yolda geçerken Amiral öldürüyor, Harald’la denk kapışıyor, Roger ve Garp’ı lime lime etmesi gayet doğal. Fanlığı bi kenara bırakın, Oda bile 2v1 çizip Roger ve Garp’ı patates çuvalı yapmış, daha neyin tribindesiniz.

Yenileniyor dediğin diş.

Saçma sapan hikaye anlatıp duruyorsunuz. Logialar da dokunulmazlık veriyor ? eeee kimse dokunamıyor mu logialara.

Dövüş olmuş

Yenilenme paneli yok
Yenilenme efekti yok
Yenileniyor diyen düşman yok

Sizin paşa keyfiniz istiyor diye olmayana oluyor diyemeyiz.
Olm iki tekniğin aynı teknik olduğu xebecin domi bedeninden ölerek kurtarılıp önceki formuna dönüştüğü çok belli bir durum ne yaşıyorsun hala dorry broggy domi reverse oldu regen var rox domi oldu regen niye olmayacak kıvırma artık kıvırma sen dedin elbafta görücez diye gördük şimdi gens masal uyduruyosun o panelde rox domi halindemi brogyninde kopuk kolu yenilenmiyor bu mantıkla gitde bak bakiyim ondada yenilenme yokmu şimdi?
Keşke Usopp Domi Revers olsa görsek çözülse şu mevzu bıktık artık ya bu durumdan :hhh:
İmu diyorki sizi hayvan gibi güçlü yapacağım @büyük korsan kaidou @Reiper @RedTeroR a sorsan azbi buff vermiş domi reverse adamların kalan ömründen alıp güç veren teknik bu yahu :)
Oda Xebec yenileniyordu diyene kadar ortada yenilenme diye bir şey yok varsayımlara kapalıyız
KARDEŞİM ORTADA 1 TEKNİK VAR DOMİREVERSE

DOMİ REVERSE OLAN DORRY BROGYDE YENİLENME VARMI VAR

DOMİ REVERSE OLAN ROXTA NİYE OLMAYACAK ORTADA AYNI TEKNİK VARKEN BANA ANLATIRMISIN NEYİN SAÇMALIĞI BU

Garp ile Roger final ataklarını atıyor Xebec'e karşı yalnız :( Üstüne üstlük tüm hakilerini basıyor adamlar, yendikten sonra da bayılıp kalıyorlar.

Yazar, Garp'ın,Roger'ın olduğu çağ için Xebec'in çağı demiş, hem mangada hem de road laugh tale'da Roger'ın en kuvvetli rakibi diye geçiyor. Xebec portre olarak en sağlam karakter eski jenerasyonda.
garp rogerda mental nerf var savaş içinde adamın durumunu bilip onu kurtarmaya çabalıyorlar bu bir nerf verir zaten öncelikle

Son saldırıları roxu ayrı ayrı yokediyor zaten sonrasında yere yığılmaları önemli değil rox ölüyor orda :)

Roxun çağı denme sebebi efsanevi ekibinden kaynaklı rogerın ekibinde wb shiki bigmom kaido yoktu bu seridede geçer zaten güç olarak denmediği belli bu ifadenin ve rox ile efsane olarak anılıyor bu ikili buda demektirki kişisel olarak denk lanse ediliyorlar ha rox 1 tık güçlüdür belki yada roger yada garp bunu yorumlamak kişisel kalıyor

Xebec'in domi özelliklerini versen Roger ya da Garp'a 2v1 yaşanır zaten ama bu kadar zorlayamaz.Zerre kadar değişen bir şey olmaz diye bir şey yok yani. Adamın zaten tanrı vadisinde Roger ya da Garp'tan güçlü olduğu gayet belli bir şey.
Ben adamın base hali zaten domi halinden güçlüdür demiyorum zaten ki bana adamın fiziksel güçlerinin arttığını tekrar anlatıyorsun. Adam güçlendi de Harald'dan rahat sıyrılan o çevik adam gitti, beyinsizce dövüşen, kendi stilini kullanmayan bir adam geldi.Gidip de Xebec'in 3-4 katı gücünde iddia edilen bir şey asla değil Domi Xebec.

Prıme garp veya roger base roxun çok üstünde bikere devamlı duelloları ve yaklaşık 8-10 sene bir süreç geçior aktif bu adamlarda pup alıyorlar yani roxuda aşıyorlar bayağı.

Garp galaxsy impact divide attımı son ana kadar yada blue hole gibi acoclu bir fırlatış ? Roger kamusari attımı ? Hayır ikiside en sonda tümgüçlerini kullanıp isimli saldırı ile devirdi bu durumda eşit oluyorlar roxun kılıç yeteneği ile garpın galaxsy saldırıları veya rogerın kamjsariside karakterlerin skill cephaneliğine giriyor

3-4 kat güçlendi kim diyor adam bu powerup olmasa 2 v 1 direnemezdi 3 kat güçlense yenilmezdi zaten 1-2 kat aralığında güçlenmiştir öyle yenilmiştir

Aptalca dövüş stili felan yok garpla roger aşırı hızlı karakterler harald gibi hantal değiller
.

Aynı buffın daha bile iyisini almış olabilecek Harald'ın da haki performansını gördük, gücünü de. Karşısında dövüşülen adamları da gördük.

Adamın zaten hali hazırda tanrı vadisi Roger ya da Garp'tan güçlü olup olmadığını tartışmanın bir mantığı yok.
-Çağ adamın çağı denmiş
-En sağlam featler adamda
-En sağlam portre gene adamda
-En sağlam tayfa açık ara adamda

Yakın seviyede olman lazım, aynı seviye değil. Hashirama ile Madara da rival. Aralarındaki güç farkını anlatmaya gerek yok. Yazar imu'ya bizzat sözleşmelerin daha büyük etkisi olduğunu söyletmiş kendisi için.Domi reverse daha büyük güç nasıl olabilir bundan.

Xebec'in güçlenmesiyle alakalı da, Xebec domiyle olduğundan daha da güçlü oldu bu kesin, fakat asla 3-4 katlık bir durum değil. Tartışmaya devam etmiyorum. İstersen yaz istersen yazma, sana kalmış.
Rogerın base roxa denk üstün yakın olma ihtimali gayetde var bunu belirteyim bana net bir ölçek sunamazsın

Harald gaban+shanks+112 deve üstündü loki meyve yemesd yenilmicekti haki performansıda başlara bakarsan hayvan gibi acoc çıkıyor rox hakisel olarak daha sağlamdır zaten haralddan domi rox>ks harald yani domi reverse daha fazla güçlendiriyor olabilir

En sağlam featler adamda değil haraldla dövüşünü gördüğümüz için gözüken featleri fazla ama garp rogerın alta kalan yanı yok daha öncede karşılaşıp savaştıkları belli rox bu ikilinin gücünü bilmese bunlara öldürtmez kendini

Madara hashiramayla exstereme savaşa girebiliyordu zaten :) edo hallerinde ikiside bitkin kalıyor mesela verdiğin örneğe bak

3-4 kat kimdiyor ?

Yazmaya devam et etme domi rox bu ikili tarafından öldürüldü base roxta 1v1 de bu ikiliye denk bariz üstün diyemezsin

İmu diyorki sizi hayvan gibi güçlü yapacağım @büyük korsan kaidou @Reiper @RedTeroR a sorsan azbi buff vermiş domi reverse adamların kalan ömründen alıp güç veren teknik bu yahu :)
Az bi buff vermiş zaten. Harald ne kazandı? Xebec ne kazandı? Dory, Brogy ne kazandı? Üstelik bu tekniğin en büyük dezavantajı irade. Her ne kadar iradeyi bastırıyor gibi görünse de Harald intihar etti, Dorry ve Brogy birbirlerini öldürdü, Xebec kendini saldı, kendi yeteneklerini kullanamadılar vs. Yani ufak bir fiziksel güç + İyileşme dışında hiçbir halta yaramıyor bu teknik. Yürüyen boks torbası oluyorsun.

Az bi buff vermiş zaten. Harald ne kazandı? Xebec ne kazandı? Dory, Brogy ne kazandı? Üstelik bu tekniğin en büyük dezavantajı irade. Her ne kadar iradeyi bastırıyor gibi görünse de Harald intihar etti, Dorry ve Brogy birbirlerini öldürdü, Xebec kendini saldı, kendi yeteneklerini kullanamadılar vs. Yani ufak bir fiziksel güç + İyileşme dışında hiçbir halta yaramıyor bu teknik. Yürüyen boks torbası oluyorsun.
-Yenilenme
-Fiziksel olarak 3 kat büyüdü ve fiziksel kuvvetleri hayvan gibi arttı
-iradeyi bastırmıyor im duygularını bulandırıyor harald söylüyor
-xebec kendini salmıyor sonda blitz yiyor sol elini kaldırıp kendini korumayı deniyor
-boks torbası olmuyorsun roxun hızı bile artmıştı

-Yenilenme
-Fiziksel olarak 3 kat büyüdü ve fiziksel kuvvetleri hayvan gibi arttı
-iradeyi bastırmıyor im duygularınoçı bulandırıyor harald söylüyor
-xebec kendini salmıyor sonda blitz yiyor sol elini kaldırıp kendini korumayı deniyor
-boks torbası olmuyorsun roxun hızı bile artmıştı
-Yenilenme bi halta yaramıyor, kafası kopan brogy teknikten kurtuldu
-Fiziksel olarak güç kazanması bir şey ifade etmiyor
-Duygularını bastırsın, ne fark eder, sonuç itibariyle sonunda kafası yerine gelip intihar etmek istiyor
-Koruma olayı senin palavran, o dövüşte hiçbir şeyi korumuyor Xebec, ne var ne yok yiyor
-Boks torbası oluyor, artsaydı üç beş teknikten kaçtığını görürdük

-Yenilenme bi halta yaramıyor, kafası kopan brogy teknikten kurtuldu
-Fiziksel olarak güç kazanması bir şey ifade etmiyor
-Duygularını bastırsın, ne fark eder, sonuç itibariyle sonunda kafası yerine gelip intihar etmek istiyor
-Koruma olayı senin palavran, o dövüşte hiçbir şeyi korumuyor Xebec, ne var ne yok yiyor
-Boks torbası oluyor, artsaydı üç beş teknikten kaçtığını görürdük
- garling roxun saldırılarını yeniliyor-sommers luffynin yumruğuyla bile ölmüyor-kral hakisiz hiçbi saldırı etki etmiyor-kral hakili saldırı yesende zamanla kalkabililiyorsun imuda boşuna ölümsüzlük gücü diye bağıra bağıra veriyor aynen 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
- fiziksel güç bişey ifade etmiyor ne demek fiziksel statlar op serisinde herzaman önemli olmuştur ?
-kafası yerine gelene kadar artan savaş gücü hayvani
-manga paneline bakmıyorsan bişey demiycem bilerek yediğide yok blitz yiyor
-kaçamamış demekki 2v1 de normal zaten bigmom saldırıyordu mesela niye vuramadı xebece çünkü garp roger kadar hızlı değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık