Roxun garp veya rogerdan aman aman üstün denecek bidurumu yok garplada rogerlada ilk kez karşı karşıya gelmediği belli zaten belliki öncesinde savaşmışlarda çoknet üstün denecek bi ölçek yok.
Roxun göğü yaran saldırısından dahamı güçlü lokiye haralda vurduğu top mermili teknikleri yapmayın ya sadece şu tekniğe bakıp rejenerasyon+fiziksel buff+hakisel buff gibi şeylerden daha değerlimi diyceksiniz ?
Roxun özelliklerini rogera ver aynı 2 v1 yaşanır domi roger vs garp+roxa karşı değişen zerre bişey olmaz
Siz rox teknik kullanmadı diyorsunuz rogerla garpda son saldırılarına kadar isimli saldırı kullanmadı ilk isimli saldırılarıylada öldürdüler zaten bu mantıkla?
Garp ile Roger final ataklarını atıyor Xebec'e karşı yalnız

Üstüne üstlük tüm hakilerini basıyor adamlar, yendikten sonra da bayılıp kalıyorlar.
Yazar, Garp'ın,Roger'ın olduğu çağ için Xebec'in çağı demiş, hem mangada hem de road laugh tale'da Roger'ın en kuvvetli rakibi diye geçiyor. Xebec portre olarak en sağlam karakter eski jenerasyonda.
Tanrı vadisini geçtim, zirve Roger ya da Garp'tan zayıf olduğunu gösteren hiçbir şey adamın. Aksine daha güçlü görülmek için daha fazla nedene sahip. Imu'dan buff almış adamın saldırısıyla çocuk Loki'ye vurduğu atağı mı bir tutacağız ? Herif kendi tekniklerini kullanmadı savaşta, Garp'ın isimli tekniklerini kullanmamasından farksız, Uzaktan slash atan, Harald'ı tek vuruşta fırlatan gülle gibi slashleri olan adam Garp'a kılıç saplamaya çalışıyor, Roger ve Garp'a pençe atıyor.
Xebec'in domi özelliklerini versen Roger ya da Garp'a 2v1 yaşanır zaten ama bu kadar zorlayamaz.Zerre kadar değişen bir şey olmaz diye bir şey yok yani. Adamın zaten tanrı vadisinde Roger ya da Garp'tan güçlü olduğu gayet belli bir şey.
Ben adamın base hali zaten domi halinden güçlüdür demiyorum zaten ki bana adamın fiziksel güçlerinin arttığını tekrar anlatıyorsun. Adam güçlendi de Harald'dan rahat sıyrılan o çevik adam gitti, beyinsizce dövüşen, kendi stilini kullanmayan bir adam geldi.Gidip de Xebec'in 3-4 katı gücünde iddia edilen bir şey asla değil Domi Xebec.
Aynı buffın daha bile iyisini almış olabilecek Harald'ın da haki performansını gördük, gücünü de. Karşısında dövüşülen adamları da gördük.
Adamın zaten hali hazırda tanrı vadisi Roger ya da Garp'tan güçlü olup olmadığını tartışmanın bir mantığı yok.
-Çağ adamın çağı denmiş
-En sağlam featler adamda
-En sağlam portre gene adamda
-En sağlam tayfa açık ara adamda
Rival denmek için yakın seviyede olman lazım nası rakip olucaksın diğer türlü?
Yakın seviyede olman lazım, aynı seviye değil. Hashirama ile Madara da rival. Aralarındaki güç farkını anlatmaya gerek yok. Yazar imu'ya bizzat sözleşmelerin daha büyük etkisi olduğunu söyletmiş kendisi için.Domi reverse daha büyük güç nasıl olabilir bundan.
Xebec'in güçlenmesiyle alakalı da, Xebec domiyle olduğundan daha da güçlü oldu bu kesin, fakat asla 3-4 katlık bir durum değil. Tartışmaya devam etmiyorum. İstersen yaz istersen yazma, sana kalmış.