Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 64 50.4%
  • Gideri var.

Kullanılan: 37 29.1%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 19 15.0%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 7 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    127
Denizde lastik özelliği devam ediyor ama Kairoseki kelepçleri garip ya.
Savaşta Marco'ya Kairoseki kelepçeleri takıldığında bir türlü o kelepçeler çıkana kadar meyve gücünü kullanamadı ve yaralarını da iyileştiremedi.
Muhtemelen sonradan Oda fikrini değiştirdi, emin değilim.
Kullanamıyor, denize düşmüş gibi işte, bitkin düşüyor gibi bişey. Luffy’nin meyvesi gibi bedeni dönüştürenler kelepçe deniz dinlemiyor. Bir tek yami yami bedeni iptal ediyor.

Mesela çoppar insan geyik karışımı, kairoseki kelepçe taksan yine geyiğe dönüşmez, aynı kalır ama meyve dönüşümü yapamaz.

Ben Luffy öldü ,Nika geldi, bu gördüğümüz kişi Luffy değil, olayından bahsediyorum.Luffy meyvesini uyanmış şekilde hayata geri döndü evet.Başka birisinin gelmesi gibi bir durum yok ondan bahsediyorum.
Oda orada ne yapacağını şaşırdı. Luffy kendi bedenindeyken ben Luffy’yim diyor, Nika olunca saçma sapan hareketler yapmaya başlıyor, yine yaşayan luffy gibi ama dönüşüm olunca luffyden farklı nika gibi davranışlar sergiliyor.

Yeni düşen taze spoiler : 😱

Summers iyileşmeye başlar ama çok yavaş bir şekilde.

Imu Lokiye karşı müthiş bir öfke duyar ve hakisi bütün adayı kaplar.

Loki Imunun hakisini farkeder ve Luffynin yüzü ciddi bir hal alır.

Usopp gözünde yaşlarla Dorry ve Broggyi ikna etmeye çalışıyor ama ona saldırırlarken Zoro tarafından kurtarılıyor.

Gaban Shanksın sonunda görevini tamamlamak için ayrıldığını söylüyor.

Sanji Killinghamla karşılaşıyor.

Haftaya ara var.

Evet Sanji fanları rüyalarımız gerçek oldu Killingham vs Sanji en sonunda başlıyor wuhooo. :D:at::eek:

Yeni düşen taze spoiler : 😱

Summers iyileşmeye başlar ama çok yavaş bir şekilde.

Imu Lokiye karşı müthiş bir öfke duyar ve hakisi bütün adayı kaplar.

Loki Imunun hakisini farkeder ve Luffynin yüzü ciddi bir hal alır.

Usopp gözünde yaşlarla Dorry ve Broggyi ikna etmeye çalışıyor ama ona saldırırlarken Zoro tarafından kurtarılıyor.

Gaban Shanksın sonunda görevini tamamlamak için ayrıldığını söylüyor.

Sanji Killinghamla karşılaşıyor.

Haftaya ara var.

Evet Sanji fanları rüyalarımız gerçek oldu Killingham vs Sanji en sonunda başlıyor wuhooo. :D:at::eek:
Sırf mutlu olman için Sanji vs Killingham'ı bende isterdim dostum fakat işte Sanji vs Sommers yeşil ışığını çoktan yaktı Oda. Sarmaşıkların ateşe zaafiyeti var😞

Sırf mutlu olman için Sanji vs Killingham'ı bende isterdim dostum fakat işte Sanji vs Sommers yeşil ışığını çoktan yaktı Oda. Sarmaşıkların ateşe zaafiyeti var😞
Yav spoiler böyle, gerçi bu dövüş olmayabilir ama bakacaz. Ben şahsen Sanji şöyle uçan biriyle kapışsın istiyorum sadece. :bilmem:

Yav spoiler böyle, gerçi bu dövüş olmayabilir ama bakacaz. Ben şahsen Sanji şöyle uçan biriyle kapışsın istiyorum sadece. :bilmem:
Sanji vs killingham bence de eğlenceli olabilir ama Sanji'ye kral hakisini uyandıracak kadar deli edecek bir adam lazım. Sommers bu yüzden Sanji için mükemmel bir rakip Sanji'ye düşünsel olarak taban tabana zıt bir karakter olduğu için Sanji sırf buna zarar vermek için dövüş içinde ACoC yapmayı bile öğrenir. İmu'nun kutsal şovalyelere ikinci bir buff verebilme olayı da olursa Sanji vs Sommers mükemmel olur bence çünkü ben hala bu ikisinin Zoro ve Sanji'ye denk olabileceğini düşünmüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık