Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Şimdi bu boyuttaki Dev Luffy Kaido ile ip atlama oynuyordu. Gear 5 Dev Luffy Loki'nin ise ejderha formundayken başının üstündeki boynuzun 3'te 1'i kadarsa Kaidonun ejder formu Loki'nin ejder formunun yanında el kadar kalmaz mı? Çıta çok yükseldi Loki'nin seviyesi net Yonkou üstüdür.
Shanks bence bu herifi zincirlemedi ortaklaşa bir karar alıp böyle bir işe giriştiler diye düşünüyorum ama diyelim Shanks'la gerçekten kapıştılar ve yenilip zincirlendi ki 6 yıl önce bu şekilde olduğu söyleniyor. Shanks'ın şu an güncel halini hayal bile edemiyorum.

Shanks bence bu herifi zincirlemedi ortaklaşa bir karar alıp böyle bir işe giriştiler diye düşünüyorum ama diyelim Shanks'la gerçekten kapıştılar ve yenilip zincirlendi ki 6 yıl önce bu şekilde olduğu söyleniyor. Shanks'ın şu an güncel halini hayal bile edemiyorum.
Babasının katili rolunu üstlenmesi ve kimseye demediği gibi zincirlenmeyede karşı çıkmamıştır bence. Ayrıca ejder formu o kadar büyük ki kaidonun ejder formunu bile çiğneyip tükürebilecekken onu oraya bağlayabilecek pek bir karakter yoktur bence.

Her bölüm Nika veya kehanet denmesi çok sinir bozucu olmaya başladı seriye 1000.bölümden sonra giren bir konseptin bu kadar göz önünde olmaması gerek bence.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık