Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

İmu'nun gücünün ateşe karşı zayıflığı çıkar mı acaba. Çaldığı ateş onun zayıflığı çıkarsa keyiften dört köşe olurum.

Sabonun ateşini baklava dilimi gömer gibi yedi hiç zayıflığı varmış gibi değildi.
Normal bir ateşten bahsetmiyorum. Ejderha meyvesinin farklı bir hasarı olmalı ki Xebec bunun hükümeti devirmek için önemli olduğunu düşünsün. Bu ejderha ya buz püskürtecek ya ateş. Ateşi buza tercih ederim çünkü Adam ağacının da zayıflığı ateş. Loki'nin gücünün müsebbibi meyvenin saklı tutulmasının sebeplerinden biri de yanlış kullanımda Elbaf'a zarar vermemesi olsa gerek.

Normal bir ateşten bahsetmiyorum. Ejderha meyvesinin farklı bir hasarı olmalı ki Xebec bunun hükümeti devirmek için önemli olduğunu düşünsün. Bu ejderha ya buz püskürtecek ya ateş. Ateşi buza tercih ederim çünkü Adam ağacının da zayıflığı ateş. Loki'nin gücünün müsebbibi meyvenin saklı tutulmasının sebeplerinden biri de yanlış kullanımda Elbaf'a zarar vermemesi olsa gerek.
Harley metinlerinde "orman tanrısı saldı şeytanlarını" diyordu, teori üreticileri de bunun Imu olduğunu ve şeytan meyvelerinin kökeninin Imu'nun gücü olduğunu söylüyordu.
Imu'nun zaten Marie Jois'deki odası da full çiçek, bitki falan.

Aynı şekilde orman logiası yemiş Ryokogu normal düz ateşe dayanıklıydı ama Momonosuke'nin ateş saldırısında ciddi hasar alıyordu Logia olsa bile.
Eğer aynı kökenden geliyorlarsa dediğin mantıklı, ejderha ateşi Imu'ya zarar verebilir muhtemelen.

Tek olumsuz noktası şu, God Valley'de, Kaido ImuSaturn'e karşı ateş saldırısı yapmasına rağmen etkilenmemişti Imu.
Bunu şimdilik gerçek bedeni olmadığı için zarar görmedi diye cevaplayabiliriz ama genel itibariyle mantıklı.

Sırf boyutundan dolayı yonko gücü demek saçma.
bu adam acoc kullanabiliyor bu boyutta bunun yıkım gücünü arttırır sen boyutu önemsiz niye görüyorsunki no name haki bilmeyen biri olsa neyse adamda hem sağlam df hem sağlam haki var üstüne boyut ve fiziksel güç ?
Kaido'yu savaşa getirmeyen Shanks, Dragon Slayer çıktı gibi; eğer bu Loki'yi döverek kontrol altına aldıysa, cidden bambaşka bir seviyede bu manyak... KK+ bir karakter olduğu netleşir Shanks'ın.

Oda sanırım Dragon'a vereceği meyveyi Loki'ye yedirdi. Dragon konusundaki planları değişmiş olabilir.

Xebec'in Meyve mevzusu da karıştı gizli meyve Ejderha çıkınca: Ejder + Yami vs Ejder + Nika bakalım hangisi çıkacak. Diğer ihtimal ise yine farklı bir meyve görebiliriz.
biz rogerın garpın prıme 48 yaş zamanlarını görmedikki daha shanksı nası o seviyeye koyduk hemen orayı anlamadım ben pek :(

bu adam acoc kullanabiliyor bu boyutta bunun yıkım gücünü arttırır sen boyutu önemsiz niye görüyorsunki no name haki bilmeyen biri olsa neyse adamda hem sağlam df hem sağlam haki var üstüne boyut ve fiziksel güç ?

biz rogerın garpın prıme 48 yaş zamanlarını görmedikki daha shanksı nası o seviyeye koyduk hemen orayı anlamadım ben pek :(
Sadece boyutunda demek istedim.
Shanks meselesi ise Loki gibi öyle hissettiriyor.Loki'nin gücünü tam görmeden Kaidou dan güçlü diyoruz mesela.
Neden?
Çünkü öyle hissettiriyor.

Sadece boyutunda demek istedim.
Shanks meselesi ise Loki gibi öyle hissettiriyor.Loki'nin gücünü tam görmeden Kaidou dan güçlü diyoruz mesela.
Neden?
Çünkü öyle hissettiriyor.
Gücünü Görmedik dediğin karakteri evrebin çoğu top tier karakterinden fazla gördük yahu :(

Haraldı dövdü bu adam en sonda tekte yoketti haraldı gaban diyor loki olmasa haraldı durduramazdık yani genç shanks ve prıme gabanın totali bile loki etmiyor.

Gelgörki adam ful+ful her özelliği yüksek bunların üstüne.

Şimdi kaidonun niye gerisinde olsun bu adam g5 i açana kadar kaidonun karşısına yonko lvl dencek adam çıkmamıştı bile :/

Base haraldın base roxa eşit olduğunu gördük imden güç almış haraldı sen hayal et nekadar loki tek yenmese bile yenilmesindeki en büyük oay sahibi olması bile yeterli.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık