Sabonun ateşini baklava dilimi gömer gibi yedi hiç zayıflığı varmış gibi değildi.İmu'nun gücünün ateşe karşı zayıflığı çıkar mı acaba. Çaldığı ateş onun zayıflığı çıkarsa keyiften dört köşe olurum.
Normal bir ateşten bahsetmiyorum. Ejderha meyvesinin farklı bir hasarı olmalı ki Xebec bunun hükümeti devirmek için önemli olduğunu düşünsün. Bu ejderha ya buz püskürtecek ya ateş. Ateşi buza tercih ederim çünkü Adam ağacının da zayıflığı ateş. Loki'nin gücünün müsebbibi meyvenin saklı tutulmasının sebeplerinden biri de yanlış kullanımda Elbaf'a zarar vermemesi olsa gerek.Sabonun ateşini baklava dilimi gömer gibi yedi hiç zayıflığı varmış gibi değildi.
Harley metinlerinde "orman tanrısı saldı şeytanlarını" diyordu, teori üreticileri de bunun Imu olduğunu ve şeytan meyvelerinin kökeninin Imu'nun gücü olduğunu söylüyordu.Normal bir ateşten bahsetmiyorum. Ejderha meyvesinin farklı bir hasarı olmalı ki Xebec bunun hükümeti devirmek için önemli olduğunu düşünsün. Bu ejderha ya buz püskürtecek ya ateş. Ateşi buza tercih ederim çünkü Adam ağacının da zayıflığı ateş. Loki'nin gücünün müsebbibi meyvenin saklı tutulmasının sebeplerinden biri de yanlış kullanımda Elbaf'a zarar vermemesi olsa gerek.
O dün değil miydi?Japonya'da tatil mi ne varmış o yüzden düşmedi resimler
Tek hasar ona kral hakisi veriyor diye biliniyor şimdilikİmu'nun gücünün ateşe karşı zayıflığı çıkar mı acaba. Çaldığı ateş onun zayıflığı çıkarsa keyiften dört köşe olurum.
Bilmiyorum, resimleri paylaşan hesap söylediO dün değil miydi?
bu adam acoc kullanabiliyor bu boyutta bunun yıkım gücünü arttırır sen boyutu önemsiz niye görüyorsunki no name haki bilmeyen biri olsa neyse adamda hem sağlam df hem sağlam haki var üstüne boyut ve fiziksel güç ?Sırf boyutundan dolayı yonko gücü demek saçma.
biz rogerın garpın prıme 48 yaş zamanlarını görmedikki daha shanksı nası o seviyeye koyduk hemen orayı anlamadım ben pekKaido'yu savaşa getirmeyen Shanks, Dragon Slayer çıktı gibi; eğer bu Loki'yi döverek kontrol altına aldıysa, cidden bambaşka bir seviyede bu manyak... KK+ bir karakter olduğu netleşir Shanks'ın.
Oda sanırım Dragon'a vereceği meyveyi Loki'ye yedirdi. Dragon konusundaki planları değişmiş olabilir.
Xebec'in Meyve mevzusu da karıştı gizli meyve Ejderha çıkınca: Ejder + Yami vs Ejder + Nika bakalım hangisi çıkacak. Diğer ihtimal ise yine farklı bir meyve görebiliriz.

Sadece boyutunda demek istedim.bu adam acoc kullanabiliyor bu boyutta bunun yıkım gücünü arttırır sen boyutu önemsiz niye görüyorsunki no name haki bilmeyen biri olsa neyse adamda hem sağlam df hem sağlam haki var üstüne boyut ve fiziksel güç ?
biz rogerın garpın prıme 48 yaş zamanlarını görmedikki daha shanksı nası o seviyeye koyduk hemen orayı anlamadım ben pek![]()
Gücünü Görmedik dediğin karakteri evrebin çoğu top tier karakterinden fazla gördük yahuSadece boyutunda demek istedim.
Shanks meselesi ise Loki gibi öyle hissettiriyor.Loki'nin gücünü tam görmeden Kaidou dan güçlü diyoruz mesela.
Neden?
Çünkü öyle hissettiriyor.



