Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 58 51.3%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 14 12.4%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 22 19.5%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 9 8.0%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 10 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    113
imunun yeteneği şeytan meyvesindenmi ibaret sadece bunca özellik tek bir şeytan meyvesinemi bakıyor yoksa imu birden çok meyveyimi kontrol ediyor imu normal insanmıki gücü çalınabilsin bissürü soru var teach bence sengokunun zoanı çalar üçte üç yapıp devam eder yoluna altında sert nesnedir kolay hasar almaz şokdalgasıda oluşturur beleş.

marinefordla paralel bir son bekliyorum niyeyse

imu-WB yenilcek
luffy ittifakından çoğu kişi ölecek dragon vb.

zayıflamış herkesin içinden geçen teach ve ekibide finalde luffylerle eşleşecek.
Teach'in meyvesinin Logia olduğuna emin miyiz? Oda'nın neyine güveneceğiz? Belki o da zoan çıkacak. Ay/Karanlık Tanrısı kontenjanı boş :p

Deprem ve karanlık meyvelerine sahip Teach meyve uyanışı yapar mı? Bence bu seri için çok fazla olur. Ben Gear 5 Luffy'nin Teach'e daha yeni yeni güç olarak yaklaştığını düşünüyorum. Yani Luffy aradaki farkı daha yeni kapattı bence.

Deprem ve karanlık meyvelerine sahip Teach meyve uyanışı yapar mı? Bence bu seri için çok fazla olur. Ben Gear 5 Luffy'nin Teach'e daha yeni yeni güç olarak yaklaştığını düşünüyorum. Yani Luffy aradaki farkı daha yeni kapattı bence.
Gear 5 Luffy Karasakalı geçti hem üstün hakisi hemde orantısız değişik güçlenmesiyle denk olmaları için uyanış şart en az 1 meyvesine Yami yami saldırı gücü düşük bir meyve

Teach en son zayıf duruyordu baya s hawk felan terletiyordu elemanı.
Gear 5 Luffy Karasakalı geçti hem üstün hakisi hemde orantısız değişik güçlenmesiyle denk olmaları için uyanış şart en az 1 meyvesine Yami yami saldırı gücü düşük bir meyve
Saldırı gücü ve yıkıcılık gura guraya bakıyor ztn yami yami elementel ve meyvesel saldırılara karşı defans yeteneği görüyor daha çok.

Teach en son zayıf duruyordu baya s hawk felan terletiyordu elemanı.

Saldırı gücü ve yıkıcılık gura guraya bakıyor ztn yami yami elementel ve meyvesel saldırılara karşı defans yeteneği görüyor daha çok.
Shawka karşı atak yapmadı ki zayıftı evet ama haki ile defans yaptı birde yami yaminin en temel yeteneğini kullandı ki o dahi yami yaminin ne kadar zayıf olduğunu gösterir savrulma kısmı ise tuzu biberi oldu her saldırı yediğinde eminönü meydan yapacak belli ki karasakal

Havada asılıyken Dory ve Broggy'nin saldırılarını durdurmasını beklemek biraz abartı olurdu. Nika bile Lucci ile saldırıları eşit şekilde tokuşturdu. Bu ikisinin saldırısını havadayken kaçınmadan durduracak adamlar direk yonkou seviyesi zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık