muhtemelen retcon bu arada dorry ve brogy emethi görünce demir dev bune felan oluyordu sankiColon'un elinde Emet'in oyuncağı var. Demek ki bu robota dair burada daha çok şey öğreneceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 1444
muhtemelen retcon bu arada dorry ve brogy emethi görünce demir dev bune felan oluyordu sankiColon'un elinde Emet'in oyuncağı var. Demek ki bu robota dair burada daha çok şey öğreneceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 1444
Teach'in meyvesinin Logia olduğuna emin miyiz? Oda'nın neyine güveneceğiz? Belki o da zoan çıkacak. Ay/Karanlık Tanrısı kontenjanı boşimunun yeteneği şeytan meyvesindenmi ibaret sadece bunca özellik tek bir şeytan meyvesinemi bakıyor yoksa imu birden çok meyveyimi kontrol ediyor imu normal insanmıki gücü çalınabilsin bissürü soru var teach bence sengokunun zoanı çalar üçte üç yapıp devam eder yoluna altında sert nesnedir kolay hasar almaz şokdalgasıda oluşturur beleş.
marinefordla paralel bir son bekliyorum niyeyse
imu-WB yenilcek
luffy ittifakından çoğu kişi ölecek dragon vb.
zayıflamış herkesin içinden geçen teach ve ekibide finalde luffylerle eşleşecek.

logıadan zoana dönüyormuki logıa uyanışı görmeyi tercih ederim şahsen.Teach'in meyvesinin Logia olduğuna emin miyiz? Oda'nın neyine güveneceğiz? Belki o da zoan çıkacak. Ay/Karanlık Tanrısı kontenjanı boş![]()
Gear 5 Luffy Karasakalı geçti hem üstün hakisi hemde orantısız değişik güçlenmesiyle denk olmaları için uyanış şart en az 1 meyvesine Yami yami saldırı gücü düşük bir meyveDeprem ve karanlık meyvelerine sahip Teach meyve uyanışı yapar mı? Bence bu seri için çok fazla olur. Ben Gear 5 Luffy'nin Teach'e daha yeni yeni güç olarak yaklaştığını düşünüyorum. Yani Luffy aradaki farkı daha yeni kapattı bence.
Teach en son zayıf duruyordu baya s hawk felan terletiyordu elemanı.Deprem ve karanlık meyvelerine sahip Teach meyve uyanışı yapar mı? Bence bu seri için çok fazla olur. Ben Gear 5 Luffy'nin Teach'e daha yeni yeni güç olarak yaklaştığını düşünüyorum. Yani Luffy aradaki farkı daha yeni kapattı bence.
Saldırı gücü ve yıkıcılık gura guraya bakıyor ztn yami yami elementel ve meyvesel saldırılara karşı defans yeteneği görüyor daha çok.Gear 5 Luffy Karasakalı geçti hem üstün hakisi hemde orantısız değişik güçlenmesiyle denk olmaları için uyanış şart en az 1 meyvesine Yami yami saldırı gücü düşük bir meyve
Shawka karşı atak yapmadı ki zayıftı evet ama haki ile defans yaptı birde yami yaminin en temel yeteneğini kullandı ki o dahi yami yaminin ne kadar zayıf olduğunu gösterir savrulma kısmı ise tuzu biberi oldu her saldırı yediğinde eminönü meydan yapacak belli ki karasakalTeach en son zayıf duruyordu baya s hawk felan terletiyordu elemanı.
Saldırı gücü ve yıkıcılık gura guraya bakıyor ztn yami yami elementel ve meyvesel saldırılara karşı defans yeteneği görüyor daha çok.
Dorry ve brogy bence base formlarında bile zorodan güçlülerdir zaten