Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 47 53.4%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 10 11.4%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 17 19.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 6 6.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 8 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    88
Dragon-Shanks-Loki-Kaido-Mihawk bunlar 5 Gorosei ile vs atsa berabere biter gibime geldi. Kendileri de gider ama Goroseileri de götürürler. Akainu da dahil. Akainu olsa alırlar 6 vs 5 de. Goroseiler Yonkou Level gibi. Luffy ve Teach,İmu seviyesine çıkar meyve gücü sayesinde.

Loki çok eşlilik taraftarı değilse, sanmıyorum. Loki’ye çok iftira atıyorlar. Yarın bir gün karı kız peşine takılıp, sen beni hamile bıraktıydın da derler. Garibim Loki çok bahtsız.
Adamın hiçbir konuda yüzü gülmedi. Kendini Nika olarak adlandırılıyor, şansa onu zincirden kurtaran kişi Nika çıktı.
Kendini zannettiği kişi de değil artık, oradan da eline verdiler Loki'nin. Şimdi tüm dünyayı yakıp kavursa hakkıdır.

Adamın hiçbir konuda yüzü gülmedi. Kendini Nika olarak adlandırılıyor, şansa onu zincirden kurtaran kişi Nika çıktı.
Kendini zannettiği kişi de değil artık, oradan da eline verdiler Loki'nin. Şimdi tüm dünyayı yakıp kavursa hakkıdır.
yine de aldıkları da iyi. Adam seçilmiş dev, antik dev, en güçlü dev, muhtemelen en iyi zoan meyvesine sahip, ragnir vs vs tonla artısı var

O değilde Lola nedir arkadaş.Tüm dünyada son kadın kalsa birlikte olunmaz : ) Birde Loki den bahsediyoruz.Tip karizma ne ararsan max seviye.Ayrıca türk kadınlarının hasta olduğu maço bad boyluğuda var.

Bilmem kaç küsür senedir takip ettiğimiz, spoiler bile çıksa koşa koşa spoiler'a geldiğimiz serinin yazarı bu başarıyı elde etmek için yıllardır uğraşıyor. Her karakterle empati kurdurup bazılarından gerçekten nefret etmemizi sağlıyor, sonra bir eleman inek başlı ejder mi olur iyice sıvadı bu adam vs gibi yorumlar atıyor. Okumamak serbest.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık