Eğer Lola sengoku gibi 10 laf söyleyip 11 tanesini yalan atmıyorsa, Lola'nın lafına göre Loki buna teklif etmiş.Lola’nın Loki’yi sevmeme olasılığı yok. Belki karakterini beğenmemiştir. Loki bence Şirahoşi’ye yanık olduğu için Lola’yı reddetti.

Loki çok eşlilik taraftarı değilse, sanmıyorum. Loki’ye çok iftira atıyorlar. Yarın bir gün karı kız peşine takılıp, sen beni hamile bıraktıydın da derler. Garibim Loki çok bahtsız.Eğer Lola sengoku gibi 10 laf söyleyip 11 tanesini yalan atmıyorsa, Lola'nın lafına göre Loki buna teklif etmiş.
Tabi hikayeyi bir de kurttan dinlemek lazım.![]()
Adamın hiçbir konuda yüzü gülmedi. Kendini Nika olarak adlandırılıyor, şansa onu zincirden kurtaran kişi Nika çıktı.Loki çok eşlilik taraftarı değilse, sanmıyorum. Loki’ye çok iftira atıyorlar. Yarın bir gün karı kız peşine takılıp, sen beni hamile bıraktıydın da derler. Garibim Loki çok bahtsız.
yine de aldıkları da iyi. Adam seçilmiş dev, antik dev, en güçlü dev, muhtemelen en iyi zoan meyvesine sahip, ragnir vs vs tonla artısı varAdamın hiçbir konuda yüzü gülmedi. Kendini Nika olarak adlandırılıyor, şansa onu zincirden kurtaran kişi Nika çıktı.
Kendini zannettiği kişi de değil artık, oradan da eline verdiler Loki'nin. Şimdi tüm dünyayı yakıp kavursa hakkıdır.