Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Fatihin hakisiyle saf dışı bırakabiliyorsun ama onları tamamen yenmek için meyve gerekiyor. Yanlış mı anladım?
Tamamen yenmeye dair bir şey söylenmedi. Burada Xebec ile Harald arasında fark var. Birisi Domi Reversi etkisine girip kendini kaybetti, diğeri mühür yoluyla kontrol altına alındı. Bize anlatılanlara göre Harald'ın ölmesi için Imu'nun mührü geçersiz kılması lazım. Harald şu anda bir yere zincirlenmiş olarak yaşıyor çıkarsa şaşırmam.

Yenilenme sınırsız değil,bir “çekirdeğe”, “bağa” ya da dayanma eşiğine sahip.Eğer o eşik aşılırsa:
Rejenerasyon çöküyor.

Uzun süren, Haki yüklü yıpratma savaşı gerekiyor.

Beklediğim açıklama geldi ancak soru işaretleri var. luffy satürn’ü biçti resmen ama çok birşey olmadı. Acaba o zaman kullanmadı mı h.haki?

Dayanıklılık dövüşü sıkıntı olucaktır ama tek yol bu ise yapıcak birşey yok. Roger ve garp’ın birleşik gücü fazla olduğundan belkide xebec’in gücünü kırdılar yenilenemedi. Gaban’dan sonra sommers’in yenilenmesini açıklar bu durum. Kalıcı değil demekki.

loki çok sağlam haki ile saldırdıysa xebec gibi olması normal beklenenden fazla gelmiş olabilir. Ryou gibi farklı bir versiyon bekliyordum ama çıkmadı.
Luffy Egghead'de doğru düzgün kral haki kullanmadı ki.Senaryo gereği Luffy nerf yedi Egghead'de.

Oda'nın ilk gösterim abartmasına mı kanıyorum yoksa Loki şu an baya baya Xebec'ten falan güçlü mü?

Bir flashback'e iki kral karakter çok şaşırttı beni ayrıca. Xebec gibi Loki de adamın hası çıktı.

Luffy Egghead'de doğru düzgün kral haki kullanmadı ki.Senaryo gereği Luffy nerf yedi Egghead'de.
Luffy ,bilinçli “öldürücü Haki” yüklemesi yapmadı.

Loki, Roger ve Garp hatta shanks ve gaban farkında olarak saldırdılar. + Luffy olayın ciddiyetinin farkında değil toon force çalışıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık