Karasakal'dan güçlüdür Loki bu kesin.Loki, G5 Luffy ile kapisan Kaido kadar güçlü değildir, ama o potansiyelde biri. Kaido için yaşayan en güçlü yaratik boşuna denmedi. Loki, güçlü ama ben amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
Karasakal bana çok güçlü gelmiyor ya. Zoro bire birde Karasakal'ı alsa şaşırmam. Loki muhtemelen Kaido-Linlin seviyesine yakındır ama dayanıklılık olarak o seviyede olduğunu sanmıyorum.Karasakal'dan güçlüdür Loki bu kesin.
şu adam hala nasıl amiral seviyesi diyebiliyorsunuz anlamak güç. doğuştan canavar olmasının yanında kh kullanabiliyor, efsanevi mitolojik meyvesi var, silahı zaten meyvesi kadar efsanevi bir şey. Meyveyle, Ragnir'e sahip değilken bile buff'lı Harald'ın karşısında durabiliyordu. Yonkou level olduğunu anlamanız için daha ne lazım hocam?Loki, G5 Luffy ile kapisan Kaido kadar güçlü değildir, ama o potansiyelde biri. Kaido için yaşayan en güçlü yaratik boşuna denmedi. Loki, güçlü ama ben amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
GOW oynarken deli ediyordum ben bu sincapı 
Amiralin bir tık üstü ama, bir Garp ve Akainu kadarda yoktur. Yonkolarin prime dönemleri kadar da güçlü olduğunu sanmıyorum.şu adam hala nasıl amiral seviyesi diyebiliyorsunuz anlamak güç. doğuştan canavar olmasının yanında kh kullanabiliyor, efsanevi mitolojik meyvesi var, silahı zaten meyvesi kadar efsanevi bir şey. Meyveyle, Ragnir'e sahip değilken bile buff'lı Harald'ın karşısında durabiliyordu. Yonkou level olduğunu anlamanız için daha ne lazım hocam?