Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Hala çok saçma ilerliyor seri. Yukarı çıktıkları gibi İmu teoriler doğru diyelim hadi Elbaf'lı olmadıkları için bizim tayfası şeytanlaştıramıyor ama Loki'yi şeytaaştırsa ne olacak şimdi. Bakalım nasıl sıvayacak Oda. Acilen İmu adadan ayrılmalı bizimkiler sadece 3 tanrı şövalyesi ve şeytan devler ile karışıp antrenman yapmalı.

Loki, G5 Luffy ile kapisan Kaido kadar güçlü değildir, ama o potansiyelde biri. Kaido için yaşayan en güçlü yaratik boşuna denmedi. Loki, güçlü ama ben amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
şu adam hala nasıl amiral seviyesi diyebiliyorsunuz anlamak güç. doğuştan canavar olmasının yanında kh kullanabiliyor, efsanevi mitolojik meyvesi var, silahı zaten meyvesi kadar efsanevi bir şey. Meyveyle, Ragnir'e sahip değilken bile buff'lı Harald'ın karşısında durabiliyordu. Yonkou level olduğunu anlamanız için daha ne lazım hocam?

Olm şaka mı bu :D GOW oynarken deli ediyordum ben bu sincapı :D

Bu sincabın olayı Nidhogg(Ejderha) ve Kartal ile arasındaki iletişimi sağlıyormuş, Bizimkinin hedefi de dünyayı yok etmek olduğuna göre Meyvesi bir ejderha meyvesi çıkacak gibi gözüküyor. Belki de Loki'nin gözlerinin yılan gibi olma sebebi de Meyve ile de alakası olabilir.

Yeni senede Oda iyi iş yapıyor. Umarım bu tempoda çıkarmaya devam eder de sıkılmadan seriye devam ederiz.

şu adam hala nasıl amiral seviyesi diyebiliyorsunuz anlamak güç. doğuştan canavar olmasının yanında kh kullanabiliyor, efsanevi mitolojik meyvesi var, silahı zaten meyvesi kadar efsanevi bir şey. Meyveyle, Ragnir'e sahip değilken bile buff'lı Harald'ın karşısında durabiliyordu. Yonkou level olduğunu anlamanız için daha ne lazım hocam?
Amiralin bir tık üstü ama, bir Garp ve Akainu kadarda yoktur. Yonkolarin prime dönemleri kadar da güçlü olduğunu sanmıyorum.
Loki nin, meyve ejder benzeri bir şey çıktığını göre Oda, ters köşe yapıp Lokiyi Karasakalin tarafına geçirmesin. Sonuçta karaktere boşuna hilekar bir tanrının ismini vermiş olabilir. Yani en baştan beri Loki zaten kötüydü ve Shanks bu yüzden onu zincirleri. Böyle bir durum olurda Loki, karşı tarafa geçerse, Elbafin Prensi Loki vs Wanonu Prensi Momo savasi görebiliriz.

Son düzenleme:
Loki gibi bir karakterin gelmesine cok sevincliyim uzun zamandir seride agirligi olan bir yan karakter gelmiyordu belli ki mugiwara tayfasina da katilmayacak cunku o tayfaya da agir gelir. Kendini halkina affettirdikten sonra Elbaf’in basina gecip orayi yonetecek.

Yukardaki arkadasin bahsettigi ragnir (ratakoskr) eger Usopp’u severse onun tarafina gececek gibi duruyor. Elbaf’in Usopp’un powerup alacagi arc olmasi beklenen bir seydi. Isin ozune bakarsak seri guzel ilerliyor hem Gaban bizim Luffy’e kral hakinin farkli bir metodunu ogretecek hem de Loki agirligini koyacak sayet olursa Usopp da powerup alacak.

En uzucu tarafi da ise kral haki de ele ayaga dustu be kardesim yururken ayagimiz tasa carpsa o da kral haki salacak gibi duruyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık