Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 85.7%
  • Orta

    Kullanılan: 10 7.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 6.3%

  • Kullanılan toplam oy
    126
Çember hala orada değil miydi zaten? Harald’ın hatası İmu ona devlerden ordu kurması emri verdiğinde kabul etmemek oldu işte.
Şu summers, qilian, shamrock falan hep o çember sayesinde gelebildi elbafa.Şu anda olan katliam ve yıkımın sebebi yine harald.Nasıl bir hainse, öldükten kaç yıl sonra bile halkının sürünmesine sebep oluyor.Dev tarihinin en sevilen kralı bu işte.
 
Şu summers, qilian, shamrock falan hep o çember sayesinde gelebildi elbafa.Şu anda olan katliam ve yıkımın sebebi yine harald.Nasıl bir hainse, öldükten kaç yıl sonra bile halkının sürünmesine sebep oluyor.Dev tarihinin en sevilen kralı bu işte.
Şöyle düşünmek lazım belki. Süzme lakin büyük iyilik yapmış oldu bir nevi. Imu ve şövalyeler sayesinde luffy ve tayfa çok daha güçlenicek, asıl düşmanlarını ve güçlerini görücekler. Üzerine devler tümden müttefik yapılacak. Belki bu kurtarma olayından red phonegrif onlarda saklı ise güvenip vericekler ve raftel yolu açılıcak.

Bu olursa soru şu, raftel yolu açılırsa ne olucak? Diğer yonkou’lar hala denklemde. Buggy’i saymazsak :) ki zoro, mihawk vs’si aslında anlamlı ama bb ve shanks’ın raftel öncesi denklemden çıkması lazım. Hadi tayfa raftel’de iken bb vs shanks oldu ve shanks yenildi. O zaman elbaf sonrası, raftel öncesi luffy vs bb beklenebilir. Raftel sonrası sadece hükümet odaklı bir seneryo beklediğimden öncesinde herşeyi temizlemesi gerekli. law ve hurdacının kk. ihtimalini kaldırdı. Sırada diğer yonkou’lar var.

Elbaf’ta ciddi kapışma olucak hemen ardından bir savaş belki olmayabilir. O zaman red phonegrif başka adada olur. Onun sonrasında kazananın raftel bileti aldığı luffy vs bb fena olmazdı. Ölen shanks ve yasopp intikamı için bekleyen luffy, usopp ile sağlam bir vs olurdu.
 
Son düzenleme:
Konu Usop'a gelmişken, Yasop'un atışıyla gemi patlatması ile Xebec'in ataklarının patlama özelliği göstermesi haki türü ile alakalı olabilir ve Usop'un da alacağı güçlendirme bu olabilir. Loki de büyük ihtimalle Harley metinlerindeki yılanın meyvesini yedi. Sonuçta geçmişte 1. Dünyada IM'e kafa tutan şey o yılan olmuş. 2. Dünyada ise deniz tanrısı antik silah geçmişteki Sirahoshi kafa tutmuş. 3. Dünya yani günümüzde de bu ikisi Nika'nın rehberliğinde yani Kaptanlığında bir araya gelip kavuşacaklar ve IM'e kafa atacaklar. Burada kafa karıştıran şey ise Karasakal dünyayı istiyorum diyor. Dünya'dan kastın IM'in sahip olduğu şeytan meyvesi yada yaratık herneyse onu istiyor, o yaratıkla birleşip ona hükmetmek, gücünü kullanmak istiyor olduğunu öğrendik diyebiliriz Xebec IM'e dünya dediğinde. O yaratığa aslında IM yerine Kaos Tanrısı diyebiliriz. IM sonuçta Kaos Tanrısı'nın kullanıcısı ya da sahibi. Yeni sahibi de muhtemelen Karasakal olacak ama bu Harley metinlerindeki en soldaki elinde ateş tutan IM (Kaos Tanrısı) şuan günümüzdeki IM mi yoksa Karasakal ile birleşmiş IM mi. Biz sonuçta Karasakal'ın Beyazsakaldan meyveyi almasını boşa görmedik, asıl özelliği IM'in sahip olduğu Kaos Tanrısı gücünü çekebilmek. Karasakal en baştan beri hedefi Kaos Tanrısını ele geçirmek. Bu da demek oluyor ki Xebec'in bahsettiği meyvelerden biri Karasakaldaki meyve. Bu hikayede Nika nerede konumlanıyor onu da önümüzdeki bölümlerde IM ile karşılaşınca görecez. Joyboy desek konumlanacağı bir yer var ama Nika dendiğinde bir yere oturmuyor.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık