Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 106 86.2%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
Gaban, flashback başlamadan önce "Loki'yi yanlış anlamış olabiliriz" diyordu ama tüm olayı birinci elden görmüş yanlış anlayacağı bir durum yok anlamadım o kısmı.
Orada biraz kafa karıştırıcı olsada aslında genele hitaben söylüyor.Ayrıca sonraki bölümler konusunda spoiler içeren bilgi vermek istememiş.

Orada biraz kafa karıştırıcı olsada aslında genele hitaben söylüyor.Ayrıca sonraki bölümler konusunda spoiler içeren bilgi vermek istememiş.
Lokiyi yanlış tanımış olabilirsin gençler, tarzı bir söylemi olabilir hajrudin ve bizimkilere ? Bölümü hatırlamıyorum, tamamiyle farklı olabilir.Retconpiece'e çok yabancı değiliz okuyucular olarak sonuçta.

Lokiyi yanlış tanımış olabilirsin gençler, tarzı bir söylemi olabilir hajrudin ve bizimkilere ? Bölümü hatırlamıyorum, tamamiyle farklı olabilir.Retconpiece'e çok yabancı değiliz okuyucular olarak sonuçta.
Genele derken işte etrafındakilere seslenmişti.Gerçekleri söylemek istemiyordu şimdilik.Lokinin salyangozda konuştuğu zaten dede orası artık netleşti iyice.Belki acaba dede diye anlamamızı sağlayıp farklı bir karakter çıkarırmı diye düşündürdü bizi tabii.Dede hafızasını kafasına kılıç girince yitirmediği netleşti bu sayede.Şimdi babasının öldüğü ve Shanks in yakaladığı dönem dahil baya bir zaman açıklığı var.Buralarda ne oldu da kaledeki tüm suçu üstlendi Loki.Merak konusu burası.Güncelde yani gerçeği sadece 3 kişi biliyor.Dede-Gaban-Shanks.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık