Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 108 85.7%
  • Orta

Kullanılan: 10 7.9%
  • Kötü

Kullanılan: 8 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    126
Tüm savaşı panel panel attım sana git 1087-1088 i oku ?

Mf de efekt yoktu sadece haki vardı ve wb hakisi ile garpın yerden yere vurduğu kuzana hasar veremiyordu :)

Wb nin akainuya üstün olduğu kısım yok akainu arkası dönük halde kalana kadar

Sanjuan wolftan 5 kat küçük jhon giantı meyvenin gücü ile 2 hamlede yeniyor anca ?

Marineford binasına 5-6 kez vurdular teachle gura gura gücüyle binanın yarısı ayaktaydı nereye parçalıyor?

Dostum savaş analizini düzgün yapmıyorsun hissiyatına göre konuşuyosun böyle olmaz ne yazıkki :/
Haklısın hocam ben hatalıyım. Burada bitirelim inan hatalıyım. Kusura kalma bilemedim.

Tanrı vadisi Kaidou kral haki kaplaması yapamadığı belli değil ve Loki'nin savaşacağı İmu bir kutsal şövalye bedeninde,Gorosei değil.
Onlarda satürn bedeninde saldırdılar kendi bedeni yine değil ve 6’sı. loki’nin tek başına zorlaması kriterdir. Gorosei ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum ama imu söz konusı olduğundan farketmeyebilir.

Gerçi bu imu’ya hasar vermek için nasıl bir haki gerekli acaba? luffy joyboy gibi haki uyandırırsa etki eder bence. loki’de boş değildir oda verir birşeyler.

Son düzenleme:
Onlarda satürn bedeninde saldırdılar kendi bedeni yine değil ve 6’sı. loki’nin tek başına zorlaması kriterdir. Gorosei ile aralarında ne kadar fark var bilemiyorum ama imu söz konusı olduğundan farketmeyebilir.

Gerçi bu imu’ya hasar vermek için nasıl bir haki gerekli acaba? luffy joyboy gibi haki uyandırırsa etki eder bence. loki’de boş değildir oda verir birşeyler.
Bence ondan güçlü bir haki lazım.Luffy kendisini güçlendirirse ve kral hakisini daha iyi kullanırsa kendisi İmu'yu zarar verebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık