Keşke kaçmak yerine dövüşseydi o zaman kral guraguraguraguraCanavar üçlü ne yav hahahaha
Wb, Garp'j deprem kullanmadan döver xD
Keşke kaçmak yerine dövüşseydi o zaman kral guraguraguraguraCanavar üçlü ne yav hahahaha
Wb, Garp'j deprem kullanmadan döver xD
O yüzden Garp’tan kaçıyordu.![]()
Adamların işi gücü var çer çöple ne uğraşacaklar.Keşke kaçmak yerine dövüşseydi o zaman kral guraguraguragura
niye karasakal meyveyi yediğinde en güçlü unvanı almadıBeyazsakal canavar üçlüden(Xebec-Roger-Garp) sonra en güçlü kişidir.Wb en güçlü ünvanı veren şey meyvesi.Garp sadece hakiyle arı kovanına bir meteor indiriyor ve paslanmışım diyor.Hem Garp 78 yaşında büyüme meyvesi yemiş Sanjuan Wolf'u kendi tek hamlede atıyor.Beyazsakal 72 yaşında normal devi indirmek için 2 kez gura gura meyvesini kullanmak zorunda kalıyor.
İşiAdamların işi gücü var çer çöple ne uğraşacaklar.
Kendiside öyle diyodu.![]()
Ne oldu yav luk luk konudan konuya fırladın xDİşi
Wb:Önüne mi çıkıyoruz Xebec?
Xebec:Evet.
Wb:Tamam bye ben gidiyom XD
İşi var dedin başka bir iş yapmadı işte topukladı gitti yapmadı mı yani bunuNe oldu yav luk luk konudan konuya fırladın xD

Konu yok ki ortada uzatalım xD garp yaşıyor wb yaşıyor wb en güçlüKonuyu uzatmanın ne anlamı var?
İşi şebeğe yardım değildi ki reis sen yine yanlış rüyalardasın xDİşi var dedin başka bir iş yapmadı işte topukladı gitti yapmadı mı yani bunu![]()
Adamla yemek yiyip içerken öyle demiyordu.Sen şimdi Wbye ne demek istiyorsun?Konu yok ki ortada uzatalım xD garp yaşıyor wb yaşıyor wb en güçlü
deprem meyvesi hala var. Sende diğerleri gibi deprem dprem diye hikaye anlatacaksan anlat tabi xD
İşi şebeğe yardım değildi ki reis sen yine yanlış rüyalardasın xD
Şebek daha karısını çocuğunu söylememiş WB'ye. WB'ye ne şebeğe ne olduğu.
Yemek yeyip içtiği adam önümde duruyorsun deyince bıraktı işte, ayıp değil mi yemek yediği adamın önünde dursa falan xDAdamla yemek yiyip içerken öyle demiyordu.Sen şimdi Wbye ne demek istiyorsun?
Önünde durmayıp yanında durmaya geldim ben sözümden dönmem diyemedi yaniYemek yeyip içtiği adam önümde duruyorsun deyince bıraktı işte, ayıp değil mi yemek yediği adamın önünde dursa falan xD