Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 107 86.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    124
--WB tüm gücünü Bisentoya verip Roger'la savaştı dedin, ben de WBnin en güçlü saldırı savunmasını yumrukla yaptığını belirttim, şimdi de kalkmış meyve kullandı ama haki de ekledi diyorsun, Ki Xebec'e karşı haki eklediği gösterilmiyor ama neyse, önce geçmiş yorumlarını okuyup ileri sürdüğün tartışma konusunun ne olduğunu anlaman gerekiyor.

--Haki > Meyve gibi bir çıkarım yok. Haki- Meyve yarışı var, şuanda Meyvenin önde olduğu kesin bir şey.
NİKAya atfedilen değer.
Lokinin meyvesine atfedilen değer
Muhtemelen IMin meyveli çıkacak olması
Ragnirin kral hakili çekici parçalaması

Daha bir sürü somut örneği var. Her zaman dediğim gibi hakiye p.up gelirse durum değişebilir. Şuan Meyve > Haki

--WB-Roger eşleşmesine ad hominem dışında vereceğin cevap yok anlaşılan.

40 yıllık periyotta defalarca meyve kullanımı çizilen WB, ne hassa Roger eşleşmesinde 1 kere bile kullandığı gösterilmiyor. Meyve kullanımının gösterilmesini geç, meyve kullandığının emaresi olabilecek çevresel hiçbir etki veya etraftaki kimseden bir beyan bile yok. Siz de anlatılmadıysa kesin yapmıştır kafasıyla devam edebilirsiniz, devamke

--Resmi kaynak dediğin zırvaları yazarın kendisi bile takmıyor. :)

Aynı yazar o zırvalarda Sabo öldü diyor, mangaya yaşıyor çiziyor.
Aynı yazar o zırvalarda Katakuri 5 yaşında meyve yedi diyor, mangada BM Katakuri 10 yaşındayken ejder meyvesini Katakuriye yedirmeyi planlıyor

Çok yüksek ihtimal o zırvalar WB-Shanks eşleşmesi sırasında WB'nin söylediği seni görünce o adamın açtığı yaralar sızlıyor muhabbetinden dolayı Roger'ı göstersin diye uydurulmuştur ancak retcon yedi haliyle Oden fbsinde WBnin Rogerdan aldığı kalıcı yara yok, göğsündeki yaraların 1 isi Roger eşleşmesinden sonra diğerleri de muhtemelen Shamrock veya Garling mahsulü çıkacak.

Sana tavsiyem mangayı takip etmen ama sen bilirsin, kaynak kaynak diye ortalarda da gezinebilirsin tabi.
Roger vs WB'yi detaylı okumusuz gibi konuşuyorsun. Bu adamların sadece çarpışmasını bir kere görmedik mi savaşta?

Hocam, sol altta ne yazıyo :)
Dayanıklılıkta zaten ayrı, üzerine onları yapıyor yani normal halinde yapabileceği daha fazla, oda neden göstermedisini bilemem. Ayrıca arıkovanında garp’tan daha iyisini yapardı, son sözüm bu çok uzadı. Karar değiştirdim joyboy garp’ı ezer diyeyimde kurtulayım. Hatta ekleme yapayım imu vadi olayında çok azıcık garp’a ilgi göstereydi neler olurdu neler :)
İnan garp’a nötürdüm. Vadi olayı ile sevmemeye başladım artık hater olucam nerdeyse ki çok takılmam garp’a, son savaşta luffy’lere ayak bağı olmasınlar yeterli. Hükümet nefretini orada görücez denizcilerin işe yarasınlar. Bir ara dragon tutturucular vardı nerde nerde derlerdi. Sürekli derdim şuan birşey yapamaz, işi yok henüz onun yeri son savaş ama işte. Keşke gitseydide imu onuda madam yapsaydı ama sonra sonra nötür hale geldim.
Wb Arıkovanında da yenilirdi.Çünkü diyorum.Karasakal Korsanları her savaşta kazanması ya a kârlı çıkması lazım.Adam saf hakiyle adayı parçalıyor,diyor ki:paslanmışım.Ofscreen dövüşler oluyor.O şekilde yeniliyor.

wbnin yaşlılık > garpın yaşlılık bence
Yaşlı Wb haki bile kullanamıyordu yahu kondisyonu yetmez burada üstelik savaş boyu adamı korumaya çalıştılar.Garp yonkou tayfasıyla vs attı hepsi şeytan meyveli üstelik amacı adam kurtarmak sağ salim.Ace gibi Koby’nin öldürüldüğü bir durumda ne olurdu sence o adada?He desen ki Wb adayı yıkar o ayrı meyvesi zaten o işe yarar ama Kuzanlı tayfa buna izin verir mi orası yine soru işareti çünkü üstüne komple tayfa saldıracak ve koruyan kimse yok.

Dayanıklılıkta zaten ayrı, üzerine onları yapıyor yani normal halinde yapabileceği daha fazla, oda neden göstermedisini bilemem. Ayrıca arıkovanında garp’tan daha iyisini yapardı, son sözüm bu çok uzadı. Karar değiştirdim joyboy garp’ı ezer diyeyimde kurtulayım. Hatta ekleme yapayım imu vadi olayında çok azıcık garp’a ilgi göstereydi neler olurdu neler :)
İnan garp’a nötürdüm. Vadi olayı ile sevmemeye başladım artık hater olucam nerdeyse ki çok takılmam garp’a, son savaşta luffy’lere ayak bağı olmasınlar yeterli. Hükümet nefretini orada görücez denizcilerin işe yarasınlar. Bir ara dragon tutturucular vardı nerde nerde derlerdi. Sürekli derdim şuan birşey yapamaz, işi yok henüz onun yeri son savaş ama işte. Keşke gitseydide imu onuda madam yapsaydı ama sonra sonra nötür hale geldim.
Aynen baya nötrmüşsün hater gibi yorum yapmadın gördük :hhh:

--WB tüm gücünü Bisentoya verip Roger'la savaştı dedin, ben de WBnin en güçlü saldırı savunmasını yumrukla yaptığını belirttim, şimdi de kalkmış meyve kullandı ama haki de ekledi diyorsun, Ki Xebec'e karşı haki eklediği gösterilmiyor ama neyse, önce geçmiş yorumlarını okuyup ileri sürdüğün tartışma konusunun ne olduğunu anlaman gerekiyor.

--Haki > Meyve gibi bir çıkarım yok. Haki- Meyve yarışı var, şuanda Meyvenin önde olduğu kesin bir şey.
NİKAya atfedilen değer.
Lokinin meyvesine atfedilen değer
Muhtemelen IMin meyveli çıkacak olması
Ragnirin kral hakili çekici parçalaması

Daha bir sürü somut örneği var. Her zaman dediğim gibi hakiye p.up gelirse durum değişebilir. Şuan Meyve > Haki

--WB-Roger eşleşmesine ad hominem dışında vereceğin cevap yok anlaşılan.

40 yıllık periyotta defalarca meyve kullanımı çizilen WB, ne hassa Roger eşleşmesinde 1 kere bile kullandığı gösterilmiyor. Meyve kullanımının gösterilmesini geç, meyve kullandığının emaresi olabilecek çevresel hiçbir etki veya etraftaki kimseden bir beyan bile yok. Siz de anlatılmadıysa kesin yapmıştır kafasıyla devam edebilirsiniz, devamke

--Resmi kaynak dediğin zırvaları yazarın kendisi bile takmıyor. :)

Aynı yazar o zırvalarda Sabo öldü diyor, mangaya yaşıyor çiziyor.
Aynı yazar o zırvalarda Katakuri 5 yaşında meyve yedi diyor, mangada BM Katakuri 10 yaşındayken ejder meyvesini Katakuriye yedirmeyi planlıyor

Çok yüksek ihtimal o zırvalar WB-Shanks eşleşmesi sırasında WB'nin söylediği seni görünce o adamın açtığı yaralar sızlıyor muhabbetinden dolayı Roger'ı göstersin diye uydurulmuştur ancak retcon yedi haliyle Oden fbsinde WBnin Rogerdan aldığı kalıcı yara yok, göğsündeki yaraların 1 isi Roger eşleşmesinden sonra diğerleri de muhtemelen Shamrock veya Garling mahsulü çıkacak.

Sana tavsiyem mangayı takip etmen ama sen bilirsin, kaynak kaynak diye ortalarda da gezinebilirsin tabi.
Yazarın yazdığı bilgileri yazarın kendisi takmıyor ne demek kanka kafana göremi belirliyorsun neyin canon olup olmadığını?

Reis duvara anlatsam duvar anlardı o panellerle ya bana hala yok şöyle deldiler wb yi yok böyle kum torbası oldu ayakta kaldı yok strongest man felan hikaye anlatıyosun o ünvanın verilme nedeni vivre cardda meyvenin yıkım gücüne itafen zaten :/

Wb akainuya adil şekilde üstün gelemiyor hiçbiyerde arkası dönük akainuya ofguard vuruyor ve akainuya kafasını veriyor garp ise kuzanı yüzyüze blitzliyor.

Garpın yediği darbeler nası kaybettiği bile komple gösterilmedi 1 delinme 1 isimli yumruğa çizik diyip devam etti adam ne diyeyim daha :)

30 metre deve gura ile 2 atan wb ye karşı 180 metre devi çıplak elle tekleyen garp 🤝

Mantığa bak. Akainu o dövüşte ölüyordu. Hasarsız yaşlı wb ile 1v1 atsa ölür giderdi zaten. Hasarlı, hasta, yaşlı adamdan 2 yiyip pert oldu, Kaidou’nun osuruğu etmeyecek adam.

Shanks’ın Kaidou’dan güçlü olduğuna dair elimizde olan veri sayısı SIFIR. Sıfır veriyle Şanks > Kaidou denklemi kurmuşsun, üstüne Mihawk’la Şanks’ı denk tutup, buna göre Mihawk > Kaidou demişsin. Alpa ve Dns daha mantıklı yorumluyor seriyi.
Lokiyi durdurması yeter shanksın :)

Akainu ofguard darbe yemesine rağmen yerin altından gelip üstüne 16 kumandanla kapışıp savaş sonu burun ve ağızda hafif kanama ile ayaktaydı ne ölmesi :)

Old wb kaidonun arkasından rage geçirip vursun öyle görürüz neyi ediyor etmiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık