Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 106 86.2%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
Güç kıyası yapmayı bilmediğiniz burdan belli acı direnci ile total dövüşemi karar vereceksin :)

Wb akainu ile eşit eşleşiyor 2 kez sonrasında akainuyu arkası dönük yakalıyor ve delikten aşağı atıyor

Savaş boyunca korunuyor

30 metre Jhon gıantı 3 hamlede indiriyor

Tek meyveli ts öncesi luffyden dayak yiyen bb ye 1 meyve + 1 bicento saldırısı atıyor sonra ölüyor

Garp savaşa girer girmez aokijiye blitz atıp savaş dışı bırakıyor delikten aşağı atıp

Aokiji ile 1 kez eşit 1 kez istün durumda eşleşmelerde

180 metre sanjuan wolfa tek atıyor

Shiryudan hasar yemek zorunda olsa bile shiryuyu saf fiziksel güçle alt ediyor

Pizarronun bilincini kapıyor devasa bir yumrukla birsüre

Birde garpın offscreen dövüş başarılarıda var tabiki bunların üstüne kuzan vs bb ekibine karşı

Wb çer çöpten saldırı tankladı diye garpın önüne alınamaz yaptığı şeylerin daha iyi versiyonu var garpta wb garpın çeyreği kadar hıza ve hakiye sahip olsun bakarız

Herşeyin üstüne 1 kılıçla delinme+1 yumruğa pert lafını size kim öğretiyor şu forumda çizik diyip kalkıyor adam 1087 yi bidaha oku ?

Başka yere bakmıyor oden saldırırken dümdüz önünden saldırıyor kestiği panele bakarsan :)

Sezebilip tepki verememişsede blitz yemiş oluyor.

Kaidoyu ofguard değil yüzyüze kesti adam kesildiği panel ortada ama kaidonun odeni indirdiği kısımda oden tamamen ofguard ve odağı oğlunda evet :)

çok üstüne düşünmeden kaidodan güçlü 15 kişi sayıcam sadece.

im
Joyboy
Davy jones
Loki
Wb
Garp
Roger
Shanks
Rox
Harald
Prıme sengoku
Shamrock
Dragon
Luffy
Mihawk
Akainu

Hocam ps dediğin şeye mental de dahil savaş zekasıda dahil dövüş analizi etmek ne zamandan beri yanlış oldu sen hikayesel güç yorumu yapabilirsin ama bu net bişey olmaz.

Garp kıt bir karakter felanda değil rox savaşından aldığı kararlar veya denizcilerin siyasi konuşmalarındaki söz sahipliği vadisinde ime karşı durması vb bunları kanıtlar zaten.
Garp kuzan ile kapışırken, kuzan yerde süründüde biz mi görmedik? Üstün dövüş değil sonucu önemli. Wb ciddiye aldığında sonuç ortada akainu, yerlerde süründü, gömüldü, güçten düştü. Kuzan akainu’dan güçsüz olduğu halde bile o hallere düşmedi. Üzerine wb bunu vücudu bitikken yaptı. Güç kıyaslaması budur.

Garp vadi savaşında dragon kadar olabilse o da yeterliydi ama karakteri malesef el vermiyor. Sülük gibi roger’ı arıyor. İmu desen tam facia, saldırdı ama o kadar. Devamı yok. O yürek sadece xebec’te vardı. Imu, garp ve diğerlerini madam da yapardı ama güçsüz olduklarından ilgisini çekmedi belki.

Komedi yorumlar devam ediyor :hhh:
Garp’ın kendi komedi hocam. Hükümeti sevmiyorum. Eee adamı olmamak için amiral olmadım. Sonra peki? 1000 tane öğrenci yetiştir. Birşey yapabilecek misiniz? Yok. Dragon’un çeyreği kadar zarar veremedi hükümete. luffy olmasa hükümet devrilmez ve öğrencilerin köle olmaya devam ederdi bu düzende. Topunuz ayaklansa dahi birşey yapamazdı. Hükümetin dolaylı köleleri.

Garp kuzan ile kapışırken, kuzan yerde süründüde biz mi görmedik? Üstün dövüş değil sonucu önemli. Wb ciddiye aldığında sonuç ortada akainu, yerlerde süründü, gömüldü, güçten düştü. Kuzan akainu’dan güçsüz olduğu halde bile o hallere düşmedi. Üzerine wb bunu vücudu bitikken yaptı. Güç kıyaslaması budur.

Garp vadi savaşında dragon kadar olabilse o da yeterliydi ama karakteri malesef el vermiyor. Sülük gibi roger’ı arıyor. İmu desen tam facia, saldırdı ama o kadar. Devamı yok. O yürek sadece xebec’te vardı. Imu, garp ve diğerlerini madam da yapardı ama güçsüz olduklarından ilgisini çekmedi belki.
Yerlerde süründü animeden mi? Garp direk en başta tekleyip yerin altına gönderiyor WB gibi de gözü önünde oğlunun öldürülmesi gerekmiyor. Kızan belli bir aradan sonra yerin altindan çıkıp geliyor. Tıpkı Akainu'nun geri gelmesi gibi.

Sen ne yi savunuyorsun?
Ölümüne savaşan Wb-Akainu ile Garp-Kuzan savaşının kıyasının saçmalığını savunuyorum.Yaşını başını almış Prime halinde olmayan adam korsan adasını basıp Kuzan harici bir adam olsa yonkou tayfasını komple tokatlayacaktı ve oradan çıkacaktı.Kuzanı hala öldürmek yenmek değil geri döndürmek istiyordu.Böyle şeylerden güç kıyası yapmak saçma.Saf haterlıkla yorum yapılıyor ve komik.

Garp’ın kendi komedi hocam. Hükümeti sevmiyorum. Eee adamı olmamak için amiral olmadım. Sonra peki? 1000 tane öğrenci yetiştir. Birşey yapabilecek misiniz? Yok. Dragon’un çeyreği kadar zarar veremedi hükümete. luffy olmasa hükümet devrilmez ve öğrencilerin köle olmaya devam ederdi bu düzende. Topunuz ayaklansa dahi birşey yapamazdı. Hükümetin dolaylı köleleri.
Yahu Dragon ne yapmış? En iyi yaptığı şey Luffy’nin babası olmak gibi duruyor ama biz bundan dolayı Dragon gömmüyoruz çünkü sıfırdan organizasyon kurmak kolay değil güçlü adamlar bulmak kendin güçlenmek kolay değil.Dragonun ekibinin varlığı bile Garpın onu serbest bırakmasına bağlı.1000 tane adam yetiştirse bile bişey olmayacaksa Dragonun organizasyonundan bişey mi olmasını bekliyorsun bu mantıkla?

Git 1081-1087-1088 i tekrar oku kuzan 3 kez yerde süründü :)

Tanrı vadisinde garpın ne falsosu var roxu kurtardılar rogerla, ime daldı masumları kurtardı ben haterım garp bölümleri gelince okuma yazmayı unutuyorum desen daha mantıklı olurdu :)
koby kuzan grus yetişmesi kötümü oldu peki ?

Masumlara yardım ediyor hepsi hükümetten gelen kötü bir emri yerine getirmemiş kişilere boş çamur atıp kendinizi rezil etmeyi ne zaman keseceksiniz?
O zaman ben de potansiyel olarak Usopp > Kaidou diyeyim, öyle bir mantık mı var?
Akainu güncel filo amirali ts öncesi marinefordda old wb+ 16 kumandanla dövüştü ağız burun kanaması ile atlattı güncelde herkes bufflanıyor potansiyali var buyüzden.

Mihawkda shanks dengi ise güçlüdür kaidodan değilse zayıftır.

Şu sahneye bakarsan kabak gibi offguard olduğunu görürsün :)

Sırayla yazayim ;

1-- Kaido boro breath üflemiş
2-- Odeni uçurmuş
3-- KAIDO NE HIKMETSE KAFASİNİ SAĞA ÇEVIRMIŞ VE ODENE BAKMİYOR.

--TAM BU ANDA ODEN DOĞRULUP KELLENI ALACAGIM DIYOR--

4- ODEN ISIMLI SALDIRISINI HAYKIRIYOR
5--KAIDO BUNUN ÜZERINE ODENE BAKIYOR

Devam eden sahneyi Kraix atmis zaten. Kaido döndüğü anda Oden çoktan kesmiş oluyor.

Kaido kafasini cevirmese o saldiriyi yemeyecek, ki Odenin saatler süren savaşta sadece o an Kaidoyu kesebildigini ve daha önce kesemeyip başka acik bulamadigini dusununce bal gibi de Kaidonun offguardda kaldigi ortada.

Ben bunu Shanks vs Kide benzetiyorum ama kafa cevrikken atak yiyen diger karakterlere de benzetilebilir. Misal Jozu kafasi cevrikken yakalaniyor Aoka baktigi anda donduruluyor.

Kid de filoya ulti atacakken ve odağı Shanksta degilken Shanks zipliyor Kid gördugunde çok gec kalmis oluyor.

Bunlar 1 vs 1 olmamanin tezahurleri. Ki daha önce savaş sirasinda Kaidonun Denjiro ve Asura Dojiyle savastigi paneli de atmistim.

Luffy ilk karsilasmada G3le vurunca da Kaidonun gözbebeği gidiyor. O yazarin aci belirteci, bilincini kaybettigini gostermiyor.

Ki, bilincini kaybeden adam göz acip kapama süresinde nasil kalip Odeni indirsin :)

Yazarin meyve önemli degil dedigi bir yazisi var mi, yok, eee yani :)

WBnin bisento kullandigini inkar etmiyorum ki, adam.Rogerla eslesmelerinde 1 kere bile meyve kullanmamis ki adamin en yikici silahi meyve.

--Domi Xebeci meyveyle durdurmus, (savunma)
--IMe meyveyle vurmus (saldiri)
--Akainunun dai funkasini meyveyle durdurmus (savunma)
--Akainuya vurdugu 2 bitirici yumrugu da meyveyle vurmus (saldiri)

Ve bu saydigim 4 hareketi de yumrukla yapti bu adam bisentoyla degil. :)

İşin özeti WBnin hicbir zaman Rogerla ölümüne savasmadigi. Roger zaten WByle sake icmis birisi. WBnin raconunda birlikte yemek yedigi adama saldirmak yok. Aksine IMe birlikte daliyorlar destek atiyor. Rogerla olan temaslari da dostane.
Tamam kardeşim aldım ben cevabımı kestim muhabbeti :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık