Harald : Ulaaan Xebec‘i nasıl öldürürsün, benim yüzümdeeeennn
Aynı Harald : Neyse Xebec’in savaştığı Wg saflarına katılam
Aynı Harald : Neyse Xebec’in savaştığı Wg saflarına katılam
Emirleri sorgulayan denizcileri ve sivilleri korumalıyım demek istedin herhalde.One piece bunu der Garp.Two Piece'de dediğini yapar anca.Garp : Ulan hayal mi görüyorum, niye kutsallar sivilleri katlediyor ve denizciler buna destek çıkıyor!?
Sengoku : Sus ve emirlere itaat etmeye devam et
Garp : Haklısın, denizcileri korumaya devamke o zaman
Asıl ben senin two piece okuduğunu düşünmeye başladım artık. Bb daha merhamet et derken wb depremi yapıştırıyor kafaya. Deprem bittikten sonra tayfayla ateş etmeye başlıyorlar artık. (Bknz. Manga bölüm 576)Ne anı kollamış reis adam merhamet etti ortadan ikiye bölecekti baba baba ben senin evladınım affet dedi diye öldürmedi istese çok rahat bb öldürülmüştü.Hani serideki en büyük saçmalıklardan biri bu savaş bunun yüzünden başlamış tüm sen dahil Wb korsanlarının hepsi ölmek üzere sen merhamet ediyorsun.
Garp’ın koruduğu sivil sayısı;Emirleri sorgulayan denizcileri ve sivilleri korumalıyım demek istedin herhalde.One piece bunu der Garp.Two Piece'de dediğini yapar anca.
Korsan adasındaki siviller,memleketindeki siviller.Garp flashback'inde daha fazlasını görecez merak etme.Garp’ın koruduğu sivil sayısı;
SIFIR