Kendisi kırmadı ki Law ve Coby ile birlikte kırdı.Şu Teach'in Ochoku'nun kalemini kırdığı sahneleri neden off-panel geçtik anlayamıyorum. Xebec'ten sonra zevke geleceğimiz bir yenilgisini çizse bari.
Kendisi kırmadı ki Law ve Coby ile birlikte kırdı.Şu Teach'in Ochoku'nun kalemini kırdığı sahneleri neden off-panel geçtik anlayamıyorum. Xebec'ten sonra zevke geleceğimiz bir yenilgisini çizse bari.
Reis sen ne yaptın böyle ölür, biz sadece kafasını taşla ezecektik o kadar, çok acımasızca yazmışsın xDBen kaçıyorum sen ölsen bile ölme Jimbe![]()
Shanks beni bile şaşırttıShanks (sinirli): “Siz anlamazsınız!! 24 yılını boşa harcamış biri olmanın nasıl bir his olduğunu bilemezsiniz!! Bu yüzden hep ait değilmişim gibi hissettim… Her şey iğrençti!!!”

Teach yaşıyor da WB'nin diğer evladı- Teach tarafından öldürülen EVLADI- Thatch yaşamıyorTeach yaşıyor. Marco yaşıyor. Wb’nin diğer manevi evlatları yaşıyor. Teach ve Luffy birlikte Imu’yu yenecekler. Imu’nun yenilmesinde Wb reisin de parmağı olacak yani.
Yav bu oçoku mudur nedir, sanki kk seviyesi. Teach osursa bayılacak adamı sanki önemli biriymiş gibi law + coby + teach falan birleştirip yendirmişler. Yine Oda’nın saçma kurgusu.Kendisi kırmadı ki Law ve Coby ile birlikte kırdı.