Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Marineford da ki halinde en güçlü değil Wb. O Ünvan sadece lafta kalmış. Marineford da ki Wb. Kaido,Shanks ve Mihawktan güçlü değil. Big Momdan bile değildir. Teach zaten en uygun anı kollamış.

Shanks faresi hükümet adına büyük işler başarmış, Kaidoyu durdurup WBnin ölümüne neden olmak Sengokudan Amirallerden büyük hizmet nerden baksan.

Reis Garp'ın yanında lüffy'i öldürüyorlardı Ace'i öldürdüler sen ne anlatıyorsun yav hahahahahaha
Onca zamandir satranç oynarim, Garp gibi piyon görmedim :)

Garp : Torunum olduğun için korsan olsan bile seni yakalamayacam

...

Garp : Luffy seni yakalamayacaktim ama Sengoku çok kizdi o yüzden kendini kolla

Sorsan emir dinlemez :)

Harald delikanlı olsa Roger Laugh Taleyi ararken karşısına çıkardı o idam edilmiş şıpta hükümet adına gözcülük yapmaya başlamış tam çakal...

Shanks faresi hükümet adına büyük işler başarmış, Kaidoyu durdurup WBnin ölümüne neden olmak Sengokudan Amirallerden büyük hizmet nerden baksan.

...

Garp : Ulan hayal mi görüyorum, niye kutsallar sivilleri katlediyor ve denizciler buna destek çıkıyor!?

Sengoku : Sus ve emirlere itaat etmeye devam et

Garp : Haklısın, denizcileri korumaya devamke o zaman

Marineford da ki halinde en güçlü değil Wb. O Ünvan sadece lafta kalmış. Marineford da ki Wb. Kaido,Shanks ve Mihawktan güçlü değil. Big Momdan bile değildir. Teach zaten en uygun anı kollamış.
Ne anı kollamış reis adam merhamet etti ortadan ikiye bölecekti baba baba ben senin evladınım affet dedi diye öldürmedi istese çok rahat bb öldürülmüştü.Hani serideki en büyük saçmalıklardan biri bu savaş bunun yüzünden başlamış tüm sen dahil Wb korsanlarının hepsi ölmek üzere sen merhamet ediyorsun.

...

Two Piece okuduğunuza emin oldum artık ahahahshdjfkfjshsjkd

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık