Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Kaido hazırlık mı yapmış, Roger öylesine mi vurmuş, benim mi kafam dumanlı yoksa gardrop Fuat'ın kafası mı tütüyor :)

Roger öylesine vurdu dediğin de Roger'ın imza saldırısı ve Oden'de gram hasar yok :)

Tek atma dediğin Kaido gibi olur mesela, bak Roger'dan 6 yıl sonraki Roger ayarı Oden'e isimsiz hakisiz tek balyozu vurdu tek attı pekmezini akıttı. Roger az daha çalışsın belki de o da daha zayıf Oden'e tek atabilir :)

Allah Allah ben secde eden başkasıydı diye hatırlıyorum, sen çıkarabildin mi usta :) @RedTeroR

Biraz da Kaido ve BMnin Rogerı geçebilme hayalinden bahsetsene, uykum yok, masal dinlemek iyi gelir belki :)
Güle eğlene gelişine çaktı adamın niyeti zaten Odeni almak öldüresiye vurması tezatı ancak siz uydurursunuz ki öyle oluyor ahahahahshhdh Kaidonun Odeni nasıl yendiği ortada travması yıllarca geçmemiş ama bunlar yine önemsiz ve masal sizin için tabi yersen :hhh:

@Reiper
Düşün Reis hayatındaki en büyük başarın yalan ama buna rağmen WB en güçlü insan diye anılıyor kankin tarafından xD

O değil de belki sengoku biliyordur Garp'ın şebeği falan yenemeyeceğini o yüzden WB ünvanı alınca bir şey dememiştir hahahahaha
Sengoku'nun kendisi Xebec için Roger'ın en güçlü rakibi diyor. Her ne kadar sözlerin çoğu kolpa olsa da bu seride, Sengoku bile kankasını Xebec'ten güçlü görmemiş.

Düşüş şekillerine bakarsan seviyelerini az çok anlayabilirsin.

Roger, 2 pıçak
Garp, 1 yumruk 1 pıçak
BM, filo yok eden lazer topu + ada yaran kılıç + atom bombası + magma + yanardağ patlaması
Kaido, ada kadar kral hakili ve temassız hakili yumruk + yere çarpma + magma + yanardağ patlaması

Roger ve Garp'ı, BM ve Kaido ayarı görmek için kafanın kıyak olması lazım hakkaten :)

Tamam işte, gerçek tarihi öğrenmiş, hükümet tehdit olarak algılamış, en yüksek ödül koymuş, soyunun da peşine düşmüş.

Hani velet Robinin kafasına 80 milyonluk ödül koyuyorlar ya o hesap

Güçle ilgisi nerde bunun :)

Garp, 1 yumruk 1 pıçağa meybuz

Odenin teklendiği sahneyi atarsan tamam diyeceğim, tek yiyecek ama Kaidonun yaptığı gibi vurdu mu bayıltacak :)
1 delinme 1 isimli saldırıya çizik diyor.

Ofguard vurmuyor roger hile hurda adamı değil :)))))

Aradaki güç farkını yazar gösterdi o sahnede wb ile roger kapışınca oden ayakta zor duruyordu :)

Garpada bişiy diyemezsin sahne açık hayal kurma.

Wb rogerdan garptan güçlüdüre saygı duyulur sadece.
Güç farkını gösterdi ama adam tek yemedi sahneyi atmışım işte ona tek yedi demeniz komik.

Oden daha sonra güçleniyor zaten Kaido ile dövüştüğü haliyle bu hali arasında çok fark var yine de güçlü eleman.

Lokiyi her bölümde daha fazla sevmeye başladım.İt babası ortada yok, annesi gördüğü kişiye birşey olunca ortalığı yakıp yıkmış, helal olsun.

Lokinin karakter gelişiminde babası yerine xebecin ne kadar etki ettiğinide görüyoruz.Xebecin attığı zopalar boşa gitmemiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık