Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167 Spoiler Yorumları

Loki'yi şimdi sevmeye başladım işte. Bu bölüm yakaladı beni.

Shanks her ne kadar iyi tarafta olsa da, bu bölümle bu değişmediyse de; bu kadar plan program adamı olması beni bir tık rahatsız ediyor. Biliyorum, birilerinin elini taşın altına koyması, yandan destekleyici rol üstlenmesi hatta yeri geldiğinde de karanlık tarafa geçmesi gerekiyor ama Aziz Shanks yazısı moral bozdu, yalan yok.
Tüm Bunları Roger ile konuşmalarından sonra meyveyi bulmak kadere yön vermek için yapmış olduğuna eminim.

@Reiper
Düşün Reis hayatındaki en büyük başarın yalan ama buna rağmen WB en güçlü insan diye anılıyor kankin tarafından xD

O değil de belki sengoku biliyordur Garp'ın şebeği falan yenemeyeceğini o yüzden WB ünvanı alınca bir şey dememiştir hahahahaha
Buggy imparator ünvanı var reis senin Wbnin yerine geçmiş diyorlar en güçlü o olabilir sen bilirsin bu işleri ahahahahshdhhfj

Shanksa one piece ile ilgili her şey anlatılmıştır ya Roger ya Ray tarafından . Shanks Laugh Taleyi de biliyor bence o yüzdendir ki Nika meyvesini bile isteye çaldı ve meyvenin kimi seçeceğini bekledi . Luffy yeyince de onu bir süre gözledi ve işte bu kaderin beklediği adam dedi, Shanksın Luffye bir nevi hayranlığı var zaten . Shanks çok şey biliyor çok .

Fetihler yapmışlar falan filan en güçlü olmuş denizde dolaşırken sırayla bu işler yarın öbür gün en güçlü Buggy derler mi sana soruyorum işte sen bu ünvanlardan anlıyorsun ya :rolleyes:
Alpaya sorsak Gura gura kimdeyse ona demeleri lazım ama şimdilik bir tık yok bb'de yonkou olmasına rağmen, şebeğin oğlu olmasına rağmen ve karanlık meyvesi olmasına rağmen de xD

Haa yalan dolan haber ile gazlanan çar arıyorsan da WB diye zorlamana gerek yok Garp'a bakabilirsin, şebeği tek başına yenmiş ya hani hahahahah ahahahaha

Bu arada ben hala Gorosei ile konuşan kişinin Shanks olduğunu düşünüyorum. Shamrock olma olasılığı daha fazla görülüyor ancak o Shankstı ve uyardığı korsan da ya Loki ya da Teach .

İyice saçmalamaya başladılar arkadaş.Kaido Oden için bile yıllarca hazırlık yapmış.Roger tek atıyordu buna gelişime öylesine vurdu hani öldüresiye bile değil.Xebecin Garlinge çektiği tarifeden çekti.Hala masal anlatıyorlar.
Kaido hazırlık mı yapmış, Roger öylesine mi vurmuş, benim mi kafam dumanlı yoksa gardrop Fuat'ın kafası mı tütüyor :)

Roger öylesine vurdu dediğin de Roger'ın imza saldırısı ve Oden'de gram hasar yok :)

Tek atma dediğin Kaido gibi olur mesela, bak Roger'dan 6 yıl sonraki Roger ayarı Oden'e isimsiz hakisiz tek balyozu vurdu tek attı pekmezini akıttı. Roger az daha çalışsın belki de o da daha zayıf Oden'e tek atabilir :)

Kaido ve BM, Roger'ı geçebilme hayalleriyle öldüler. WB de zaten mirası önünde secde etti saygı duydu.:D

Bu üç loserın Kaptanlarını bırakıp gitmelerinden ne mal oldukları ortaya çıkmıştı da işte görmezden geliniyor.
Allah Allah ben secde eden başkasıydı diye hatırlıyorum, sen çıkarabildin mi usta :) @RedTeroR

Biraz da Kaido ve BMnin Rogerı geçebilme hayalinden bahsetsene, uykum yok, masal dinlemek iyi gelir belki :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık