WB ile denk çarpışıyordu bu arada.
Roger gelişine vurmuş kenara atmış.
WB'yi hatta korkutmuş bir altına kaçırtmıştı.Doğmamış çocuğunun neden peşine düşsünler? Sadece bilgi biliyorsa kendi biliyor çocuğu daha yüzünü bile görmemiş.Düşüş şekillerinde ise hani ben daha nasıl saçmalarım olmuş.Serinin ilk bölümüyle 1000. Bölüm nasıl aynı olsun ne haki kavramı oturmuş ne başka bişey.Kaldı ki biri idam edilecek.Ace nasıl idam edilecekti?Wb yakalasalar nasıl idam edilecekti? Kaido istisna kalıyor ona öyle kılıçlar falan işlemiyor meyvesinden dolayı mıdır ırkından mıdır bilmiyorum ama döve döve gitti.Yenilmez değilmiş demektir.Düşüş şekillerine bakarsan seviyelerini az çok anlayabilirsin.
Roger, 2 pıçak
Garp, 1 yumruk 1 pıçak
BM, filo yok eden lazer topu + ada yaran kılıç + atom bombası + magma + yanardağ patlaması
Kaido, ada kadar kral hakili ve temassız hakili yumruk + yere çarpma + magma + yanardağ patlaması
Roger ve Garp'ı, BM ve Kaido ayarı görmek için kafanın kıyak olması lazım hakkaten
Tamam işte, gerçek tarihi öğrenmiş, hükümet tehdit olarak algılamış, en yüksek ödül koymuş, soyunun da peşine düşmüş.
Hani velet Robinin kafasına 80 milyonluk ödül koyuyorlar ya o hesap
Güçle ilgisi nerde bunun
Garp, 1 yumruk 1 pıçağa meybuz
Odenin teklendiği sahneyi atarsan tamam diyeceğim, tek yiyecek ama Kaidonun yaptığı gibi vurdu mu bayıltacak![]()
Gerçek en güçlü diye boşa denmemiş. Bu WB'nin kolpa ünvanı nasıl geldi merak ediyorum.Yine masallar anlatılmaya başlanmış. Benden duymuş olmayın ama şu çocuklar sizin Yonkoları pis dövdü.
Sandığınızdan daha güçlü olup fetih yapan Yonkolara da tekrar bir hatırlatma yapalım.![]()
![]()

Yoldan geçerken önüne top gelir abi topu at derler sende öyle vurursun o şekil çaktı neye uğradığını şaşırdı Oden Ama Red için bu önemli değil ahahahdhdjfkgk
Yalnız gerçekten... Whitebeard 6 metre - Kaido 8.5 metre - Big Mom 9 metre / Bu üç karakterin sadece zaman kaybetmemek için 3 metrelik Garp'tan kaçması, boylarını da hesaba katınca sahne bazında çok komik.Yine masallar anlatılmaya başlanmış. Benden duymuş olmayın ama şu çocuklar sizin Yonkoları pis dövdü.
Sandığınızdan daha güçlü olup fetih yapan Yonkolara da tekrar bir hatırlatma yapalım.![]()
![]()
Garling vermiştir ünvanı; ortamlarda Dünyanın en güçlü adamını çizip geçtim diye anlatıyordur işte.Gerçek en güçlü diye boşa denmemiş. Bu WB'nin kolpa ünvanı nasıl geldi merak ediyorum.![]()



