Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1167: Ida'nın Oğlu

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 82.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 12.7%
  • Kötü

Kullanılan: 4 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    79
Yıl olmuş 2025 cidden Roger boş adamdı muhabbeti mi dönüyor? Hem de serideki neredeyse herkes Roger gibi olmak için uğraşıyor ve başarısız oluyorken.

Yonkolar ve o dönemki diğer büyük korsanlar onu tokatlarmış gibi davranılmış. O dönemin en büyük korsan filosuna sahip olduğu söylenen Shiki de diğer büyük korsanları umursamadan "Roger bana katılsaydı tüm dünyayı yönetebilirdim" tarzı şeyler söylüyor. Hatta Roger gibi bir adamın ezik denizciler tarafından yenilemeyeceğini direkt Garp ve Sengoku'nun yüzüne söylüyor.

Shanks'a tayfası küçük diye giydirilmiş ama 10 kişilik Hasır Şapka tayfası geleni geçeni yendi. Shanks'ın tayfasına yeni giren acemi Rockstar'ın bile ödülü 100 milyona yakındı. Denizciler bile bir büyük savaştan sonra "bunların tayfası küçük yaaa" demedi ve onlarla karşılaşınca devam etmekten vazgeçti. Zaten One Piece evreninde niteliğin nicelikten üstün olduğu Don Kreig'in 5000 kişilik donanması Grand Line'a girdiği an tokatlanınca anlaşılıyor

WB yonko döneminde bile "bu çağın adı", "denizlerin kralı" tarzı isimlerle çağırıldı. Şahsen ben de WB > Roger tarzı düşüncedeyim ama bu adamlar 3 gün dövüşüp berabere kalmışlar ki öncesinde birçok kez dövüştükleri de konuşmalardan anlaşılıyor. Aralarındaki ilişki de düşmanlıktan ve aşağılayıcı olmaktan çok çok uzak. Böyle olunca çıkıp da Roger için şundan bundan tokat yer, boş adam, Turist Ömer gibi gezdi tarzı yorumlar yapılması inanılmaz yanlış geliyor. Çünkü serideki neredeyse her korsanın amacı Turist Ömer gibi gezen Roger'ın yaptığını yapmak.

Chinjao için Roger ile de savaştığı yazıyor. Cidden sırf buna göre hareket edersek ya Chinjao Roger ile denk ya da Roger WB ile 3 gün clash atabilmesine rağmen ödülü 500M olan birisini dövemiyor sonucuna ulaşıyoruz.
Yada chinjao zirve halinde çok daha güçlüydü.Bizim gördüğümüz chinjao belkide 30 yıldan fazladır depresyonda olan bir dede.Doğru düzgün flashbackte görmedik. Sadece garpın tek yumrukta chinjaonun yenilmez silahım dediği çivi kafasını düzelttiğini gördük.

Ona bakılırsa moria ve kaido denkti zamanında.Thriller barktaki moria ve o moria bir mi ? Azıcık anlamamazlıktan gelmeyi bırakalım.

Crocodile örneğide var.Luffy ile kapışırkenki gücüne bakıyoruz.Bu adam zamanında new world kısmında fırtına estiriyormuş, beyazsakalla kapışmış.Marinefordda tekrar görünce güçtün düştün beyazsakal falan diyordu.Demekki daha güçlü halinide görmüş.

One piece de insanlar çalışmayı bırakırsa, azmini yitirirse, kısa süre içinde güçten düşebiliyor.

Yıl olmuş 2025 cidden Roger boş adamdı muhabbeti mi dönüyor? Hem de serideki neredeyse herkes Roger gibi olmak için uğraşıyor ve başarısız oluyorken.

Yonkolar ve o dönemki diğer büyük korsanlar onu tokatlarmış gibi davranılmış. O dönemin en büyük korsan filosuna sahip olduğu söylenen Shiki de diğer büyük korsanları umursamadan "Roger bana katılsaydı tüm dünyayı yönetebilirdim" tarzı şeyler söylüyor. Hatta Roger gibi bir adamın ezik denizciler tarafından yenilemeyeceğini direkt Garp ve Sengoku'nun yüzüne söylüyor.

Shanks'a tayfası küçük diye giydirilmiş ama 10 kişilik Hasır Şapka tayfası geleni geçeni yendi. Shanks'ın tayfasına yeni giren acemi Rockstar'ın bile ödülü 100 milyona yakındı. Denizciler bile bir büyük savaştan sonra "bunların tayfası küçük yaaa" demedi ve onlarla karşılaşınca devam etmekten vazgeçti. Zaten One Piece evreninde niteliğin nicelikten üstün olduğu Don Kreig'in 5000 kişilik donanması Grand Line'a girdiği an tokatlanınca anlaşılıyor

WB yonko döneminde bile "bu çağın adı", "denizlerin kralı" tarzı isimlerle çağırıldı. Şahsen ben de WB > Roger tarzı düşüncedeyim ama bu adamlar 3 gün dövüşüp berabere kalmışlar ki öncesinde birçok kez dövüştükleri de konuşmalardan anlaşılıyor. Aralarındaki ilişki de düşmanlıktan ve aşağılayıcı olmaktan çok çok uzak. Böyle olunca çıkıp da Roger için şundan bundan tokat yer, boş adam, Turist Ömer gibi gezdi tarzı yorumlar yapılması inanılmaz yanlış geliyor. Çünkü serideki neredeyse her korsanın amacı Turist Ömer gibi gezen Roger'ın yaptığını yapmak.
Roger ve Beyazbıyık arasındaki üç günlük dövüş, ciddi yapılan bir dövüş değildi. Yani iki tarafın da öldürme ya da karşıya ağır yara verme niyeti yoktu. Olsaydı eğer ortada ada falan kalmazdı. Tanrı Vadisi gibi kocaman dağları olan bir ada bile o güç skalasındaki ciddi bir dövüşte yerle bir oldu.

.....Oda nasil da istediğinde bir sürü sey 15 sayfaya siğdırabiliyor. Ama o kadar alişmişiz ki yavas ilerlemeye hersey ust üste ve çok hizli gelişmiş gibi geldi bana. Yillardır en çok florian ucgenindeki sisi merak ederim. ona bile aciklık getirmiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık