Ona üç doz torijko yazıyorum.Yav laf anlatmaya çalışmanıza güldüm malum şahsa, yıllardır bu forumdayım, kendisi kadar bu seriden çizerden ana karakterden falan nefret edip de inatla okumaya devam eden başka birisi görmedim.
Ona üç doz torijko yazıyorum.Yav laf anlatmaya çalışmanıza güldüm malum şahsa, yıllardır bu forumdayım, kendisi kadar bu seriden çizerden ana karakterden falan nefret edip de inatla okumaya devam eden başka birisi görmedim.
Kardeşim bu ne ? hahahaha--Adamlar gezip savaşıp fethetmişler, Roger ise sadece gezmiş, savaşmamış, fethememiş aradaki fark bu.
Oden fbsinde Rogerin gezdigi yerlere bak ;
--Bir liman şehrine gitmisler, savas yok
-- Skypiea, savas yok
--W7 savas yok
--WCI savas yok, BMden kacmislar
--Wano savaş yok
--Tekila köprüsü savas yok
--BAA savas yok
--Zou savas yok
--Raftel zaten savas yok
Böyle gezmeyi herkes yapar, aynı TV Garptan kaçılmasi hadisesinde Garpin kimsenin umrunda olmamasi gibi, Dünyayi savaşsiz turlamak kimsenin umrunda degil.
--Rogerin kitabeye gore hareket etmesi son 1 yilki hadise. O yüzden soylemin hatali. Rogerin tüm korsanlik hayati gezme tozma uzerine. Kitabe bunun nedeni degil sonucu oluyor
--Taraflarin birbirleriyle savasmadigi tamamen senin uydurman. Sengokunun lafi var, BM ve Kaido surekli kedi kopek gibi savasiyorlar diyor. Yamato 5 yil once Ace gelince babam adamlarini aldi savasa gitti diyor.
Senin poneler icin savasmaya macasi yemeyenler Shanks ve Teach. Shanks 20 yil Wanonun önünden gecmiyor. Teach de bir pone BMde bir pone Kaidoda biz diger ikisine bakalim diyor.
-- kizarunun ben giderim demesi tek basina anlamina gelmiyor. Sayisiz filoyla koramiralle seraphimlerin hepsiyle falan gidecekti muhtemelen.

Monkeyfan havayollari iyi uçuşlar dilerSavaş olmadığını nereden biliyorsun sen yahu çizmedi diye? Hem heryerde savaşmak zorunda değil adı üstünde fethetmek istemiyorlar motivasyonları bu yönde değil.Savaşmak isteseler savaşamayacaklar mı yani? Gezmekle bulunuyorsa Bm veya Kaido neden başaramamış? Fethetmek ile ilgileniyorlarsa neden birbirlerinin topraklarını fethetmemişler? Hani bunlar yer peşinde ya.Kendilerinden güçsüz adamların yerlerini gasp etmişler işte.En zorlu savaştan hepsi kaçıp gitmemiş gibi masal anlatıyorsun hala daha.Sorunca ya onlar tayfa değil zaten diyorsun.En güçlü adamlar bunlar zaten başka kendilerine denk kiminle savaşacaklar bunlar bi tek birbirleri var.Onu bile yapmamışlar.Kaido sanki Wanodan çıkmış.Konumuz Shanks veya Bb değil hem.Kizaru konusu yine senin kendi çıkarımın.Sanki gittiğinde Seraphimler koramiraller mi durduracak Kaido veya Bmyi? Aramaki gibi mi çıkacakmış yani![]()

Ağa adam Ochoko > Roger tayfası diyor.Buna cevap vererek nefesini boşa harcama.Savaş olmadığını nereden biliyorsun sen yahu çizmedi diye? Hem heryerde savaşmak zorunda değil adı üstünde fethetmek istemiyorlar motivasyonları bu yönde değil.Savaşmak isteseler savaşamayacaklar mı yani? Gezmekle bulunuyorsa Bm veya Kaido neden başaramamış? Fethetmek ile ilgileniyorlarsa neden birbirlerinin topraklarını fethetmemişler? Hani bunlar yer peşinde ya.Kendilerinden güçsüz adamların yerlerini gasp etmişler işte.En zorlu savaştan hepsi kaçıp gitmemiş gibi masal anlatıyorsun hala daha.Sorunca ya onlar tayfa değil zaten diyorsun.En güçlü adamlar bunlar zaten başka kendilerine denk kiminle savaşacaklar bunlar bi tek birbirleri var.Onu bile yapmamışlar.Kaido sanki Wanodan çıkmış.Konumuz Shanks veya Bb değil hem.Kizaru konusu yine senin kendi çıkarımın.Sanki gittiğinde Seraphimler koramiraller mi durduracak Kaido veya Bmyi? Aramaki gibi mi çıkacakmış yani![]()
Aynen diyorum bol şanslar diliyorum.Monkeyfan havayollari iyi uçuşlar diler
--Savaşmadığını nerden biliyorsun çizmedi diye mi, sorusu kadar komik bir soru duymadimBu mantikla Usopp evreni her gece yok edip sabaha yeniden yaratiyor, çizmedi diye olmaz diyemeyiz degil mi
--Savaşmak isteyip savasamazlar mi, bunu ben bilemem tabi ama görünene göre BMden kactiklari, Kaidoya da satasmadiklari sabit.
Ula bu Roger o kadar balli ki her sey adama altin tepside sunuluyor. Garp boşuna balla KK oldu dememiş. Luffyinin savasarak gectigi lokasyonlarin 1inde bile savasmamis, siz hikaye anlatmaya devam edin
--Roger 12 yil boşa geziyor, Oden gelince de 1 yilda buluyorlar. BM veya Kaidonun elinde Oden olsa onlar da 1 yilda bulurlardi, maharet Rogerda degil, Odendeydi
--Fethetmenin Turist Rogerin ayak basmasindan milyon kat daha zor bir olay oldugunu idrak edemiyorsunuz sanirim.
Şöyle izah edeyim; Roger dünyadaki tüm adalara ayak basti deniliyor. WCIya ayak basip kacinca ayak basmis sayiliyor, bu kadar basit ve aptalca bir durum.Roger Marionun mantar toplamasi gibi ayak bas kac mantigiyla ilerleyip gidiyor. Fethetmen içinse ordaki tüm güçleri indirmen gerekiyor. O yüzden Yonkolarin işi çok zor.
--O kadar örnek verdim hala kendileriyle savaşmamislar diyorsun, masala devam ne diyeyim
--Kaido 33 yil önce savaştan savaşa koşuyor, bu bölüm anlatiliyor, kafayi yediniz iyice o dönem Wano mu var
--Kizaru yorumun da boş, Jack de ben Dofu koruyan filoyu basardim diyordu ne olduKizaru da gelip savassaydi o zaman beyanla dönmuyor bu isler
Garp 500 milyonluk adami bile sayisiz kere savastan sonra anca yenebilmis, Kaido 1.5 milyarlik adama tek atiyordu![]()
Aynen saldım zaten şuan tartışma havamı kaybettim.Adamlar kimsenin yapamadığını yapmış üstünden yıllar geçmiş hala kimse yapamamış ama hala turist gibi gezmiş diyor.Kendisi teslim olmasa en fazla hastalığından ölecekti.Ama o teslim olup daha fazla insan One Piece peşinde koşsun diye idama gitmiş.Sonra burada biri forumda turist gezgini desin kıytırık korsanlar Rogerdan güçlü desin.Oda görse bunları kalemini kırar tövbe eder.Ağa adam Ochoko > Roger tayfası diyor.Buna cevap vererek nefesini boşa harcama.