Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 116 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 35 20.1%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.2%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.9%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.2%

• Kullanılan toplam oy
    174
(Bu katliamların olduğu hiçbir olayda yok adam) şu argüman kadar saçma kişi yok sen denizci kalarak diyorsunki ben bu kurum için çalışıyorum diyorsun ve bunları bile bile göz yumuyorsun düşün gerçek hayatta ofiste çalışıyorsun. Patron hergün birisinin malını çalıyor biliyorsun birşeyde yapamıyorsun gidip istifa edeceksin düz er>garp yazdım üst mesajda sebebide bu zaten er bilmiyor tek amacı görevini yapmak ve rütbe atlayıp korsanları yenmek fakat garp herşeyi bilmesine rağmen orda kalıyor yok denizci yetiştiriyoe gördük aokijinin o katliamda olmasına niye birşey demiyorsun biliyoruzki garp yetiştirdi yetiştirdiğide bukadar oluyor demekki aynı hocasının yokundan gidiyor bin kişi ölsün ben 1 kişi kurtarayım kendimi kahraman sayayım hocası akıllı birisi olsaydı keşke aokiji reise

Bu tarz bir açıklamayı MF'de dengeyi bozmasın diye Garp'ı dışarda tuttu diye de savunulabilir hocam?
Savaş için evet dengeyi bozardı. Zaten dengesizdi ki 5 tane amiral gücünde adam vardı denizcilerde. Yenmeye değil Ace'i almaya geldiler. WB zaten ölmeye razı olarak geldi. Denizcilerin çok kasmadığını söylemek yalan olmaz.

Beni Garp-Roger-WB tartışmalarının dışında tutan Allah'a şükürler olsun. :D
İçindeyken zevkli de dışarıdan yazılanları okumak daha da zevkli. :D

Mantikli argumanlar oldukca okumasi da tartismasi da zevkli hocam. Bu seriyi koru korune okumayan dunya gozuyle yorumlayan guzel insanlar da var
Biliyorum yav, ben de tartıştım bu Garp Roger ve WB meselesinde spoiler konusunda. Nick değişince (Sid-Ryuzaki) farklı bir kişi olmadım. :D
Ama dışarıdan bir baktım ki, dışarıdan izlemek daha zevkli. :D

Ace konusunda zaten savaşta savaşmayarak kurtardı.Ace kendini öldürttü orada Ace'i bizzat kurtarmaya çalışsaydı,halk nezlinde halka acı çektiren korsanları kurtarmış gibi olacaktı.
Luffy gelmese gayet de savaşıyordu, Luffy'ye kıyamadı. Ayrıca halk nezdindeki imaj mevzusu dediğim gibi eskide kaldı. Çok daha önemli mevzular var.

Oda Garp hikayesini ya tam seriye yediremiyor. yada zaten hikaye finale doğru gidiyor ne uğraşacağım diye kesip atıyor.

Bu sebeptendir Garp'ın çelişkiler yumağı içinde olup insani davranışlar göstermesi bakıldığında insanların yaptığı seçimlerin bedeli nelere yol açtığını gösteriyor.

Psikolojik açıdan bakıldığında sürekli gelgitler ve ikilemler arasında yaşatıyor karakteri.
bir de yazar kendisinin ağzın'dan bir hikaye veya olay anlatacağı, göstereceği sıra bile bir parmak bal çalıp gerisini sizin düşüncelerinize bırakıyorum. nasıl yorumladığınıza kalmış.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık