Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 116 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 35 20.1%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.2%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.9%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.2%

• Kullanılan toplam oy
    174
Aynen Satürn/Imu'ya saldırdığını gördükten ve Roger'ın teklifine Denizci Erlerini kim koruyacak diye yazar çizdirdikten sonra Garp'a Hükümetin emir eri demek de üstte anlattığın bir sürü hikayenin çelişkisi ortada.:D

Beyler siz önce ne söyleyeceğizi düşünüp sonra hikayeyi ona göre okuyorsunuz.
Hocam sonucu soyler misin bana? Donemin zirveleri denilen uc kisi var mangakanin bize aktardigi. Kim bunlar? Garp, Roger ve Xebec. Bu uc kisiden Xebec ilk once baslamis bu duzen boyle olmaz bu dunya ve insanlar bu canavara ait degil demis vakti gelmedigi halde savasmis ve yenilmiz sonra Roger orda fark etmis Garp bu canavara karsi beraber savasalim denizcilerden ayrilirsan bana katil demis. Daha sonra bu canavara karsi en iyi cozum bilgidir demis gelecege yatirimdir demis. Garp ne yapmis hocam sana soruyorum. Denizcileri koruyarak bu canavari durdurabilmis mi? Ohara’yi Lulusia’yi engelleyebilmis mi? Daha Ace’yi koruyamayan adam afedersin Shanks’in tirnagi bile olamayacak karakterdedir Garp. Torunu Luffy’i bile denizci yapmayi dusunmus orda zaten acayip sivamis. Kendi oglu bile hukumetin, denizcilerin, goroseinin yaptiklarini gordukten sonra denizcilerin kafasi kit onlara saldirmam mantiksiz ben direkt bu cibanin basini yok etmek istiyorum diyerek devrim ordusu kurmus. Ortada gercekler var fan olmanin bir anlami yok

Hocam sonucu soyler misin bana? Donemin zirveleri denilen uc kisi var mangakanin bize aktardigi. Kim bunlar? Garp, Roger ve Xebec. Bu uc kisiden Xebec ilk once baslamis bu duzen boyle olmaz bu dunya ve insanlar bu canavara ait degil demis ve Roger orda fark etmis Garp bu canavara karsi beraber savasalim denizcilerden ayrilirsan bana katil demis. Garp ne yapmis hocam sana soruyorum. Denizcileri koruyarak bu canavari durdurabilmis mi? Ohara’yi Lulusia’yi engelleyebilmis mi? Daha Ace’yi koruyamayan adam afedersin Shanks’in tirnagi bile olamayacak karakterdedir Garp. Kendi oglu bile hukumetin, denizcilerin, goroseinin yaptiklarini gordukten sonra denizcilerin kafasi kit onlara saldirmam mantiksiz ben direkt bu cibanin basini yok etmek istiyorum diyerek devrim ordusu kurmus. Ortada gercekler var fan olmanin bir anlami yok
Diğerleri ne yapmış kimse bu canavarı durdurabilmiş mi? Dragon o amacıyla herkesten farklı noktada zaten. Garp'ın olayı belli. Denizciliğe yüklediği anlam belli. Denizciliğe bu tarzda başlayan erler için düşündüğü de belli. Garp ne yapmış? Coby gibi birini daha yetiştirmiş.

Bu arada Dragon ne yapmış o kadar yıl içerisinde Imu'yu indirmeye mi çalışmış? Daha varlığından haberi yok gibiydi. Ortada gerçekler var bence de bu kadar yanlı bakmamak lazım.

Garp eleştirileriniz bir bir patladı zaten. Biliyordur katliamı dediniz. Bilmiyordu. Satürn'e dalamaz dediniz. Direk daldı. Sadece Roger Roger diye dolanıyor dediniz aksine Şeytan Xebec'i durdurmak için Roger ile iş birliği yaptı. Denizci erlerini düşünmese Denizciliği bile bırakacağı ima edildi. Xebec gibi bir korsan için nasıl empati yaptığı duygularını hüznünü algılayıp onun için üzüldüğü de gösterildi. Adam her konuda yanılttı sizi hala bir saçma eleştiri var üzerinde.

Diğerleri ne yapmış kimse bu canavarı durdurabilmiş mi? Dragon o amacıyla herkesten farklı noktada zaten. Garp'ın olayı belli. Denizciliğe yüklediği anlam belli. Denizciliğe bu tarzda başlayan erler için düşündüğü de belli. Garp ne yapmış? Coby gibi birini daha yetiştirmiş.

Bu arada Dragon ne yapmış o kadar yıl içerisinde Imu'yu indirmeye mi çalışmış? Daha varlığından haberi yok gibiydi. Ortada gerçekler var bence de bu kadar yanlı bakmamak lazım.

Garp eleştirileriniz bir bir patladı zaten. Biliyordur katliamı dediniz. Bilmiyordu. Satürn'e dalamaz dediniz. Direk daldı. Sadece Roger Roger diye dolanıyor dediniz aksine Şeytan Xebec'i durdurmak için Roger ile iş birliği yaptı. Denizci erlerini düşünmese Denizciliği bile bırakacağı ima edildi. Xebec gibi bir korsan için nasıl empati yaptığı duygularını hüznünü algılayıp onun için üzüldüğü de gösterildi. Adam her konuda yanılttı sizi hala bir saçma eleştiri var üzerinde.
Biz nekadar açıklasakta garp nekadar arkadaşları haksız çıkarsada iddalarında belli başlı kişilerin nefretlerinden ötürü karakteri gömme isteği geçmeyecek gibi hocam.

Çoknet hatırlıyorum tanrı vadisi öncesi garp kutsal kurtarıcısı diye gömüyorlardı patlasalar bile 41 takla atıp bişeyler uyduruyorlar :)

Ben yanli bakmiyorum zaten bir sey yapmis olan farkindaligi olan karakterler ile Garp’i ayni kefeye koyamayiz. Boylesine guclu, belli ki soyu saglam, Xebec’ten Roger’den eksigi degil fazlasi olan bir adamin pasif kalmasi sacma sapan bahane uydurmasi yanlis. Coby’i Helmeppo’yu yetistirerek en fazla 15 denizci kurtarirsin ben buyuk resimden bahsediyorum cibanin basini yok edebilecek bir donemde yasiyorlar kaldi ki Garp da prime donemine yakin bir seviyede ya da primedir o mevzulari cok anlamam boyle bir seviyedeyken 38 sene sadece iki uc denizci yetistirmesi ne oldugunu gosteriyor

Ben yanli bakmiyorum zaten bir sey yapmis olan farkindaligi olan karakterler ile Garp’i ayni kefeye koyamayiz. Boylesine guclu, belli ki soyu saglam, Xebec’ten Roger’den eksigi degil fazlasi olan bir adamin pasif kalmasi sacma sapan bahane uydurmasi yanlis. Coby’i Helmeppo’yu yetistirerek en fazla 15 denizci kurtarirsin ben buyuk resimden bahsediyorum cibanin basini yok edebilecek bir donemde yasiyorlar kaldi ki Garp da prime donemine yakin bir seviyede ya da primedir o mevzulari cok anlamam boyle bir seviyedeyken 38 sene sadece iki uc denizci yetistirmesi ne oldugunu gosteriyor
Roger da Imu'yu yok etmeye çalışmış gibi durmuyor. WB umursamıyorum dedi. Niye Garp'tan böyle bir atılım bekliyorsunuz sadece? Diğer taraftan hikayenin o tarafını da görmedik.

Roger da Imu'yu yok etmeye çalışmış gibi durmuyor. WB umursamıyorum dedi. Niye Garp'tan böyle bir atılım bekliyorsunuz sadece? Diğer taraftan hikayenin o tarafını da görmedik.
Seytan Xebec’e karsi savasip ciddi zarar vermis, Im/Saturn kirmasi canavara yumruklarini korkmadan sallamis bir adamdan benim beklentim cok buyuk. Seride ana karakterin dedesi, en kotu suclu adamin babasi tarihin en onemli savasina tanik etmis birebir icinde olmus birisi tabii ki Garp’in yapacagi her hareket onemli olurdu ama nedense tanri vadisinden sonra pek bi hareket yapmamis gibi. Oda’nin Garp icin cizdigi portrenin slogani “en kotu duzen bile kaostan yegdir” Isin garip yani torunu Luffy ise “lux in tenebris” kelimesinin birebir karsiligi olacak bu seride

Garp'ın denizciler için korsan olmaması mantıklı olsa da Ace'i kurtarmamasının izahı yok. Bu Tanrı Vadisi olayıyla iyice saçma oldu. Önceden adam denizci kahramanı abi napsın bütün hayatını bir kenara mı bıraksın falan deniyordu. Şimdi bu retcon ile o iş de yaş oldu. Ace, Roger'ın oğlu olduğu için ve Dünya Hükümet'ine gerçek bir tehlike olduğu için idam ediliyor. Garp torunu olmasa bile Ace'i kurtarmalıydı. Korsan olmasaydın denizci olsaydın napim dedi geçti oturdu. Denizci de olsa idam edilirdi Roger'ın oğlu olduğu için.

WB gibi tek derdi aile olan adam bile Roger'ın davasına çok daha fazla sahip çıktı. Son adaya ulaşsın diye Oden'i Roger'a verdi. D. olan Teach'i yetiştirdi, Luffy'i görünce o beklenen sen değilmişsin dedi. Ace'i zorla tayfasına alıp korudu. Yakalanınca Ace'i kurtarmak için hayatını ortaya koydu. Marineford'da Luffy'i görünce beklenen adam bu olabilir deyip ona da sahip çıktı. Tayfasına verdiği son emir Monkey D. Luffy'i koruyun oldu. Son nefesini bile One Piece ateşini diri tutmak için verdi.

Roger ve Dragon ise bu Im olayını görünce direkt dava adamı oluyorlar zaten.

Biz nekadar açıklasakta garp nekadar arkadaşları haksız çıkarsada iddalarında belli başlı kişilerin nefretlerinden ötürü karakteri gömme isteği geçmeyecek gibi hocam.

Çoknet hatırlıyorum tanrı vadisi öncesi garp kutsal kurtarıcısı diye gömüyorlardı patlasalar bile 41 takla atıp bişeyler uyduruyorlar :)
Garp’in beni haksiz cikardigi noktalari soyler misin hocam?

WB Reis gerçekten farklı bir seviye güç olarak. 40 yıl dövüşseler Şebek şurada Garp yada Roger'a yaptığını WB'ye yapamaz.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık