Eğer bu şekilde olduysa bunun bir sınırı var mı acaba sadece 1kez aktive oluyor yada belirlş bir bekleme süresi yumurta tarzı birşeye dönüşüp öyle birşey yapıyor
Zaten shanksın olma orasılığı yok hocam seni görünce o adam aklıma geldi diyor saçma kalıyor ama ben o yaraların pek yeni olduğunu sanmıyorum öyle dursa bile bu haldeki wb ile savaşan birisinin olacağını hiç zannetmiyorum en mantıklı aday shamrock fakat onunda wbnin o anki haliyle savaşarak ne kazanacak garlinge baba ben wbyi yaraladım kaç yaşındaki adama saldırdım ama öldüremedimmi dicek oda reis bir retcon patlatıp olayı çözümler yakındaDikkatli bak reiz, lafi söylediği sahnede WBnin göğsünün sağ ve solunda yara bandi var, taze oldugu belli yani. Serumu da yeni yaralandi diye takmislar belli ki
![]()
MFye geldigi ilk sahne bu da
![]()
Göğsünün sağ ve soluna bak. Sanki Shamrockun kerberusuyla yapilmis gibi duruyor.
WBnin Kaido ve BMyle savasacagini hic sanmiyorum. Shanksla daha önce kapismislar, Marco hakisi her zamanki gibi güçlü diyor. Shanks iyilestiren su getirdim diyor. Yani o yarayi Shanks da yapmis olabilir ama o zaman baskasinin yaraladigi sözü boşa düşer.

Olay bölgesine geri yürüdüğünü düşünmüyorum.
WB, Xebec'ten topuklamayıp Garp'tan mı topuklayacak