Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 116 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 35 20.1%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.2%
  • Kötü

Kullanılan: 5 2.9%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.2%

• Kullanılan toplam oy
    174
Topuklama mı? Ben görmedim, hangi bölüm ve sayfa? :oleyo2:

Adam çarpışma etkisiyle savrulmuş. Geri olay bölgesine doğru yürüyor. Üstünde bir toz zerresi, çizik dahi yok. :D :p Öte yandan, ikiye bire karşı Roger ve Garp'ın şaftı kaymış durumda.
WB 3v1'de Garp'tan topuklamıştı.:D Olay bölgesine geri yürüdüğünü düşünmüyorum.

Bizim tarafta Luffy, Zoro var Loki de gelecek. İşin sonunda belki tüm dünya bizim tarafta savaşacak. Domi reversiye çare bulursak imunun içinden geçeriz. Çok büyük tek taraflı galibiyet bekliyorum. Oda dövüş de çizemiyor, max 15 dakikada bu iş biter yeni dünya düzenini kurarız. Vallahi keyfim yerine geldi. :F

Bizim tarafta Luffy, Zoro var Loki de gelecek. İşin sonunda belki tüm dünya bizim tarafta savaşacak. Domi reversiye çare bulursak imunun içinden geçeriz. Çok büyük tek taraflı galibiyet bekliyorum. Oda dövüş de çizemiyor, max 15 dakikada bu iş biter yeni dünya düzenini kurarız. Vallahi keyfim yerine geldi. :F

Muhtemelen bir an için IM'in yanında sadece Gorusei kalacak. Hatta Garling falan bile ihanet edebilir, onlar bile olmayabilir.

--Devrimciler Luffy'i takip ediyor zaten.
--Luffy tayfası ve filosu
--Shanks tayfası ve filosu
--BAA-Wano-Elbaf-Gökyüzü Adası-W7 ve sayısız ülke işte saydırmayın şimdi.
--Kuma akıllanıp Teach'e seni ben kurtardım dese Teach kendi ittifak olur zaten
--Cross Guild zaten Luffynin dövdüğü kişiler, onlar da katılacak

Önce Im vs All olacak ancak Domi Reversiye çare bulunamayacak o yüzden IM herkesi iblis yapacak ve bir anda dünya tersine dönecek Luffy vs All olacak.

Luffy o anda 4. duvarı kıracak ve E. Oda'nın yakasını tutarak şöyle diyecek ;

Sonrasında Luffy, savaşa geri dönerek tüm dünyaya meydan dayağı çekecek, iblis Zoro'yu, iblis Shanksı, iblis Teachi kim geliyorsa tokatlayacak. IM feryat edecek, JoyBoy ne iş açtın başıma, sen Allahın lütfuymuşsun, kıymetini bilemedim diyecek. Nasıl hikaye beğendin mi :) @Alpamis

Oda: "Marineford ara-arc'dı. Asıl son savaşı çizince anlayacaksınız ne kadar büyük"
Oda Son Savaşta: Dev Loki, Devleşmiş Luffy birbirleriyle tartışırken tüm denizcileri eziyor ve denizciler kaybediyor.

Muhtemelen bir an için IM'in yanında sadece Gorusei kalacak. Hatta Garling falan bile ihanet edebilir, onlar bile olmayabilir.

--Devrimciler Luffy'i takip ediyor zaten.
--Luffy tayfası ve filosu
--Shanks tayfası ve filosu
--BAA-Wano-Elbaf-Gökyüzü Adası-W7 ve sayısız ülke işte saydırmayın şimdi.
--Kuma akıllanıp Teach'e seni ben kurtardım dese Teach kendi ittifak olur zaten
--Cross Guild zaten Luffynin dövdüğü kişiler, onlar da katılacak

Önce Im vs All olacak ancak Domi Reversiye çare bulunamayacak o yüzden IM herkesi iblis yapacak ve bir anda dünya tersine dönecek Luffy vs All olacak.

Luffy o anda 4. duvarı kıracak ve E. Oda'nın yakasını tutarak şöyle diyecek ;

Sonrasında Luffy, savaşa geri dönerek tüm dünyaya meydan dayağı çekecek, iblis Zoro'yu, iblis Shanksı, iblis Teachi kim geliyorsa tokatlayacak. IM feryat edecek, JoyBoy ne iş açtın başıma, sen Allahın lütfuymuşsun, kıymetini bilemedim diyecek. Nasıl hikaye beğendin mi :) @Alpamis
Luffy ilk başta tek başına imuya dalacak ve ya bayılacak yada tekrar ölüp dirilecek sonradan 4.duvarı kırarsa kırar artık odamızın geleneğine sahip çıkalım 🤣

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık