Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Normalde aynısını düşündüm yazmayacaktım ama yine de sanki o seviyenin adamı Garling yenilmiş olsa bile. Mangaka’nın verdiği hissiyat öyle hissettirdi nedense bilmiyorum :d
garLing güncel denklemde Sakazuki altındadır ya. Zeka olarak öne çıktığı bir durum olsa zevkli olurdu fakat OP'de netice itibariyle kas gücüne bakıyor. Ya da Xebecten yediği dayak sonrası 40 sene antrenman moduna girmiş olabilir :D

Tüm bu olayları gördükten sonra güç konusunda top tier isimler şöyle bence;
1.nesil:Joy boy-Davy jones-Ryuma-İm.
2.nesil: Xebec-Roger-Garp-Wb-Ray-Sengoku-Garling.
3.Nesil: Shanks-Mihawk-Dragon-BB-Kaido-Bm-Oden-Sakazuki-Shamrock.
4.Nesil: Luffy-Zoro-Loki-Yamato-Coby(normalde çok geride duruyor ama görünene göre o seviyelere ulaşacak).

Bu isimler hem irade-hem haki konusunda en zirveye oturmuş ve oturacak isimler bence.
Rayleigh biraz arada bıraktı bir ihtimal 3.nesilin en güçlüsü tarzındada yapabilir onun dışındada ryuma hakkında hiç bilgimiz yok ondan onuda koymazdım ben olsam

garLing güncel denklemde Sakazuki altındadır ya. Zeka olarak öne çıktığı bir durum olsa zevkli olurdu fakat OP'de netice itibariyle kas gücüne bakıyor. Ya da Xebecten yediği dayak sonrası 40 sene antrenman moduna girmiş olabilir :D
Garlingin şuanda ölümsüz olduğunu düşünürsek hemde gorosei bence güncelde baya top tier karakterler arasındadir

Bu oda çakalı kafa karıştırıyor. Yoksa dediğin gibi Garling güzel patladı :d

Rayleigh biraz arada bıraktı bir ihtimal 3.nesilin en güçlüsü tarzındada yapabilir onun dışındada ryuma hakkında hiç bilgimiz yok ondan onuda koymazdım ben olsam
Rayleighin referansları çok sağlam aslında o yüzden rahatlıkla koydum onu. Aynı şekilde Ryuma içinde öyle. Haklarında söylenenler ve lakapları çok sağlam :d

Garlingin şuanda ölümsüz olduğunu düşünürsek hemde gorosei bence güncelde baya top tier karakterler arasındadir
İşte ben burada ayrılıyorum biraz. Bunların gücünün kaynağı Imu ise kendi başlarına bayağı çöpler. Yani bir Amiral mesela farklı olarak, gücü kendinden geliyor. O yüzden güçlerinin tam olarak kaynağı açıklanmadan bilmiyorum ne kadar sağlıklı listeye koymak.

Oda şu ölümsüzlük olayında yaşlanma varmı yokmu anlatsa daha net bilgi alırız gunkoya bakıyoruz 0 yaşlanma garlinge bakıyoruz fiziksel olarak yaşlanma var

Torununu mu sattı Ace olayı ise Oda bile açıkladı ozamanlar Garp'tan yardım isteseydi herşeyinden vazgeçmeye hazırdı ama istemedi.

Hükümet köpeği olması için hangi sivili öldürmüş Goroseilerden emir almış mı, gittiği her ülkeyi zorla köle haline mi getirmiş, kutsal ejderlere biat etmiş mi her hangi bir panel ile bunları açıklarsan bizlerde aydınlanırız.

Torununu mu sattı Ace olayı ise Oda bile açıkladı ozamanlar Garp'tan yardım isteseydi herşeyinden vazgeçmeye hazırdı ama istemedi.

Hükümet köpeği olması için hangi sivili öldürmüş Goroseilerden emir almış mı, gittiği her ülkeyi zorla köle haline mi getirmiş, kutsal ejderlere biat etmiş mi her hangi bir panel ile bunları açıklarsan bizlerde aydınlanırız.
Söylediğin şeyleri yapanlar için çalışıyor kendisi yapmıyor diye melek oluyorsa sizin kitabınızda ozaman birşey diyemem

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık